mark rutte

‘Erdogan-House of Cards’ geslaagd:Rutte en zijn Ratten in Pak Dolblij.

(van onze dr. Goebbels VVD propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Twee extreem rechtse en corrupte partijen de PvdA en VVD verliezen en toch is er een Dolblij en dat is de VVDmisdaadgroep . Met dank aan ‘Sultan Erdogan’ en de Staatsomroepen (NPO krijgt 900 miljoen euro subsidie per jaar van Rutte&CO) blijven de twee ‘VVD Valse-nichten Rutte&Gordon’ de komende jaren liederlijk feesten in het Torentje over de rug van ‘Jan met de Pet’. Nu voorspelde(Video) wij reeds dat de Landverrader ‘Pinoccio Rutte’(Video) de grootste zou gaan worden na de ‘House of Cards-Erdogan- truc’(Video) in Rotterdam.Pikant in dit verband is dat de Sultan gisterenavond de eerste was die Rutte feliciteerde en daarna Aboutaleb, maar dat werd niet uitgezonden door de corrupte Staatsomroepen en de Commerciële Media-Maffia(Video).

Trump: EU van ‘Führerin Merkel’ en haar ‘Dutch loopjongen Rutte’ valt uiteen(Video).

Rutte geeft zijn ‘Loopjongen Asscher’ voor de Verkiezingen al een schop zijn graf in!
House of Cards politiek:’Rotterdamse Erdogan-Soap’ en Wilders is door Rutte vakkundig binnen gehouden, want vak voor ‘Nep en Fop Verkiezingen’ bleek dat zijn corrupte Beveiliging’s politie zo een beetje voor ‘Bin laden’ (Video)te werken en was hij zijn leven nog minder zeker! Ga dan maar eens de boer op en in debat met NL’s grootste Leugenaar de ‘Glibber aal Rutte’, die zich ook nog eens gesteund weet van de Gevestigde Orde Pers, de ‘Euerofiel Ratten in pak’ en de Bankier-gangsters.Ook voorspelde wij dat de PvdA-hoertjes die zich vier jaar lang hebben laten uitwonen door Rutte zouden worden weg gevaagd(Video) wat gerechtigheid is. Er deed zich gisteravond nog een gênant incidentje voor bij de PvdA hoertjes, want  de dronken Partij Voorzitter ‘Showbizz arbeider- Spekman’ liep luidruchtig de Internationale te zingen,terwijl hij ruw de PvdA ‘Showbizz- invalide’ ‘Kapo Klijnsma’ in haar rolstoel rond duwde, want hij dacht dat ze gewonnen hadden. Ook voorspelde wij dat de Partij voor de Dieren de grootse overwinnaar zou worden qua zetel toenamen wat een schrale troost is gezien de uitslag van de Afrikaanse ‘Nep en Fop Verkiezingen’. De VVD-misdaadgroep werd zelfs in Rotterdam de grootste partij met dank aan hun PvdA ‘Showbizz-Moordenaar Aboutaleb'(Video). Niet alleen de NL Ratten in pak(Video) zijn dolblij, maar ook de ‘EU-Elite Ratten in pak’ en de Bankier-Gangsters. De Franse minister van Buitenlandse Corrupte Zaken ‘Rat in pak Jean-Marc Ayrault’ is ook Dolblij met de verkiezingsuitslag. Hij feliciteerde de VVD ‘Godfather Rutte’ en zijn Boss de‘Taxfree-Graai King Willem’ ,,met het stuiten van de opmars van extreemrechts(= kaal geplukte massa )”. En dat is op zich bizar want Rutte en zijn misdaadgroep behoren immers feitelijk tot het rauwe, extreme, rechtse misdadige Kapitalisme die de massa kaal plukken.Hij wil werken aan ,,een nog sterkere ‘Europese Graai en Naai Elite ”.

Rutte en Erdogan ‘Verkiezing’s-Erasmus-Complot’(Video). VVD-misdaadgroep ruikt zege.

Merkel vindt de uitslag van de Nederlandse Tweede Kamerverkiezingen ,,goed nieuws voor ‘Wir schaffen das Mark’ ”.,,Een grote meerderheid van de Nederlandse (domme en corrupte) kiezers heeft anti-Europese populisten afgewezen”, luidde via Twitter de eerste reactie van het Duitse ministerie van Buitenlandse Corrupte Zaken. ,,We hebben jullie nodig voor een sterke ‘Europese- Graai en Naai-Elite’ die de Grieken, Spanjaarden, Portugezen, Ieren en Italianen wurgt en hun laatste centen afpakt .” Ook de Duitse Arbeiders verrader kanselierskandidaat Martin Schulz van de SPD heeft Dolblij gereageerd op de Nederlandse verkiezingsuitslag. ,,Wilders en de kaal geplukte massa heeft de verkiezing in NL niet kunnen winnen” twitterde hij zowel in het Duits als in het Nederlands. ,,Ik ben opgelucht, maar we moeten verder voor een open en vrij Europa voor de Elite blijven vechten”, aldus de ‘Nep en Fop sociaaldemocraat’. Geen woord van deze Duitse Oplichter dat zijn zusterpartij de PvdA in NL is weggevaagd. Kan hem wat schelen nu hun Looplongen Rutte zo goed als zeker aan de macht blijft met steun van ‘Yes, we can Boy- Klaver’(Video). De ‘Yuppie-fascisten Leider’ ‘Kasteelheer Pechthold (Video) was ook Dolblij: Wat een fantastische avond, wat een fantastische uitkomst”, reageerde een hysterische Pechtold. Door de afgelopen jaren niet alleen mee te denken hoe ‘Maffia Porosjenko’(Video) aan de macht te houden, maar ook mee te doen door de Uitslag van het Ukraine Maffia verdrag niet uit voeren ”, verklaarde Pechtold de winst voor zijn ‘Fascisten -Yuppie partij’. Maar niet iedereen is dolblij dat Rutte mogelijk weer aan de macht blijft voor de komende jaren. Zo slaan de armen, de zieken en bejaarden in bijzonder en de Laagste Klasse in het algemeen na deze Verkiezing’s uitslag doodsangsten uit wat hun te wachten staat in het ‘Pluk de arme kaal land’ van Rutte. Zij vrezen de komende jaren zand te moet vreten (Video)net als in Afrika. Een aantal was zo radeloos dat zij zelfmoord hebben gepleegd.

 

 

24 antwoorden »

 1. We wisten dat in het voorjaar het gras sneller gaat groeien, maar dit :
  ’Balkenende naar ING-bank’
  Vandaag, [16 maart 2017] 13:19
  http://www.telegraaf.nl/watuzegt/27819160/___Balkenende_naar_ING-bank___.html
  “ING wil oud-premier Jan Peter Balkenende aanstellen als commissaris. Dat maakte de bank vandaag bekend. De aandeelhouders mogen zich op de jaarvergadering van 8 mei uitspreken over de voorgenomen benoeming. Balkenende was premier van Nederland van 2002 tot 2010. Na zijn afscheid van de politiek ging de CDA’er aan de slag bij Ernst & Young (EY). Vorig jaar trad hij wegens het bereiken van de leeftijd van zestig jaar uit als partner, maar hij bleef als adviseur verbonden aan het accountants- en adviesbureau. Als de aandeelhouders akkoord gaan, gaat de benoeming van Balkenende direct in na de aandeelhoudersvergadering.”

  Like

 2. Waar Op of Waar Om, Stemmen i.p.v. Af Stemmen

  Praktiserend Pedofiel NederLand heeft greep op Recht Staat weer veilig gesteld

  Af Stemmen: start video 12.45 tot 1.11 uur Top wetenschapper uitvinder Mehran Keshe doet verlag over meest recente ontwikkelingen Pedo Gate België NederLand

  Zonder dekmantel academische wereld zou het jatten, roven en exploiteren van sex en body parts kinderen volstrekt onmogelijk zijn

  Like

 3. Alexis zakkewasser jij en je hele familie tracht de bevolking van curacao te vermoorden met floride in water al 55 jaar niet te geloven maar er komt en raad
  0.36 % floride in hun drink water terwijl aruba ,bonaire, sint maarten, dat niet hebben dus je hebt ’t op hun gemunt waarom wegens Tula de mensen op curacao hoeven niks te doen je krijgt van je eigen VOLK !

  Like

 4. Steeds meer begint de bevolking door te hebben, dat met ze gespeeld wordt, en dan zijn de rapen gaar? Voor mij valt het kwartje al decennia lang!
  Massaal niet stemmen Steve is de enige remedie?

  Like

 5. Hierbij feliciteren we Mark Rutte met zijn behaalde overwinning, en bieden een geheel onverzorgde voetreis aan naar Assen om aldaar z’n identiteitskaart in ontvangst te nemen.

  Like

  • Zou jij je stem dan gewijzigd hebben van Wilders naar Rutte ? De geheel in scene gezette Turkse demonstratie en staande houding van Turkse Ministeres , tezamen met de georkestreerde afzetting van de PvdA Commissaris van de Koning in Drente, was nodig ALS COVER voor massale verkiezings fraude, waarbij grof , let wel zeer grof en massaal, stemmen voor de PVV zijn omgekat naar stemmen voor de VVD in bepaalde Kieskringen in de Provincie Drente. Zo was ik zeer verbaasd om te zien dat Breda tegenwoordig onderdeel is van Kieskring Tilburg. Er moest natuurlijk een kloppende landelijke rekensom worden gefabriceerd, waardoor ’s avonds op de Staats (-terrüür verslaggeving) zender NOS, om 23:03, alleen het stembus resultaat van Ameland in beeld verscheen.
   Kortom er zijn meerdere harde aanwijzingen voor massale stembus danwel Kieskring fraude.

   Liked by 1 persoon

   • Dat denk ik ook. Heel vreemd dat het stemmen tellen zo lang moet duren.

    De manipulatie via fake exit-polls is wel heel doorzichtig !

    Vooral die sprong van het CDA van 18 naar 25 zetels nadat zogenaamd 10% van de stemmen was geteld omstreeks 23.00 uur, is STATISTISCH onmogelijk ! om vervolgens weer snel te zakken naar 19 zetels nadat 20% van de stemmen geteld was omstreeks 0:00 uur. Dit KAN niet in geen 100.000.000 miljard jaar.

    Vergelijk:

    het instorten van gebouw WTC 7 op 09/11 pas NADAT werd medegedeeld dat WTC 7 al was ingestort.

    Like

 6. Omdat alle stemmen deze keer met de hand worden geteld (nadat bekend werd dat stemcomputers makkelijk zijn te hacken), zal de officiële uitslag langer op laten wachten dan voorgaande jaren. Naar verwachting zijn volgende week dinsdag alle stemmen officieel geteld. Voor de uitslag zal dit geen verschil maken; we weten immers nu al wel hoe de vlag erbij hangt.

  Like

 7. Het is nu wel officieel hoewel ik de uitslag naar fraude vind rieken.Maar Nederland=pedoland ik kan het niet meer anders verwoorden.Wat zijn we toch een ongelooflijk mooi pedoland.

  Like

 8. Het NL vulgus moet nu maar 4 jaar z’n kop houden. Rekenen de VVD niet af op 8 jaar kapot bezuinigen, maar duwen ‘m juist omhoog als ie 3 dagen voor 15/3 1x ’n daad stelt, in ’t nauw gedreven door Wilders. Dankzij Sultan Erdogeit wint Rutte. Kunnen weer verder tot 2021. Hij heeft de Moffin mega geplezierd. Als Le Pen ’t over 1 maand evenmin haalt, gaat ze in September lekker haar eigen verkiezingen in.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.