VVD Klasse Justitie

Justitie van Rutte wil mishandelingzaak Eurlings van zijn ex-Callgirl in de Doofpot.

(van onze ‘Royal VVD-Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Afrikaanse ‘Nep en Fop ‘Verkiezingen (Video )zijn nog maar net achter de rug en Justitie is weer stevig in handen van Rutte en het is direct weer corrupte ‘Good Old Boy’s’- business as usual bij Justitie. ‘Captain Gay Camiel Eurlings’ de persoonlijke privé vriend van ‘Taxfree Graai-King Willem’ en Rutte wil de mishandelingszaak van zijn ex-Callgirl Tessa Rolink schikken. Die deed twee jaar geleden aangifte wegens mishandeling en beroving met geweld van haar oorbellen en wacht sindsdien op gerechtigheid. Nou, zij kan wachten tot ze een ons weegt want gerechtigheid zit er voor haar niet in zolang de ‘VVD Crime Gay King Rutte'(Video) aan de macht is.

VVD Staat voor snelrecht tegen Volkse Kruimel Crimineeltjes, maar niet tegen ‘Vrouwenmepper Eurlings'( Video) 

 Geen ‘losersvlucht’ meer tijdens Spelen in Tokio met Winnaar ‘Vrouwen-Mepper Eurlings’ (Video). Verdachte zware mishandeling en beroving ‘Captain Gay Eurlings’&Rutte en Drriessen in één ‘Poep-bootje’(video) op Kings Day.

King Willem plaats zijn Hofnar ‘KLM Captain Gay Eurlings’ bij het IOC.
De vrouwenmepper oud-CDA Rat en corrupte verkeersminister en voormalig KLM-Graai-topman en IOC Voorzitter(Video) wil samen met zijn ‘Royal- VVD-Justitie’ de slepende zaak snel afsluiten en de eindeloze ‘VVD-Demmink- doofpot’ in hebben.Het ‘VVD-Openbaar Ministerie’ van de ‘VVD- Aasgier Blok’ (Video) heeft hun Eurlings een feestelijk transactie-aanbod gedaan buiten de rechter. Eurlings heeft het aanbod van zijn ‘Royal-VVD-OM’ geaccepteerd, aldus zijn VVD- beroepsleugenaar-woordvoerder Jan Driessen ,.Diessen was/is ook de campagnestrateeg billenmaatje van de altijd liegende Rutte. Één ding hebben Rutte ,Driessen en Eurlings met elkaar overeen en dat is dat zij allemaal grote corrupte ‘Gay- vrienden’ van ‘Graai-King Willem’ zijn .„Een afwikkeling via een transactie betekent in het Nederlandse rechtssysteem dat een strafrechtelijke vervolging niet meer aan de orde is en dat er ook geen sprake is van een veroordeling of erkenning van schuld”, bralt Driessen wat een leugen is. Wie een boete krijgt van boven de 50,- euro heeft een strafblad, maar goed Justitie spreekt hem niet tegen, dus hij mag liegen in deze van Justitie.

Geen verdere mededelingen over deze ‘Royal-VVD-Klasse Justitie’.
Over de inhoud van de duistere Doofpot transactie „in deze ‘vrouwenmepper-privézaak’ ”doet Eurlings geen verdere mededelingen. Zijn ex Callgirl heeft nog een paar maanden de tijd om akkoord te gaan. Driessen wil niet bevestigen dat het om een geldbedrag gaat of een taakstraf en wie doet hem wat?

39 antwoorden »

 1. Dus hoeven we de overheid en andere mishandelaars niet meer te accepteren. Heel assertief zijn dus en niet bang. En niets meer doen en hen geen toestemming geven ons te laten verbieden en verplichten, wat wij zelf niet willen. Hier veranderd het toch echt mee. In onszelf. Ondanks wat.

 2. Hadden we anders verwacht dan van dat tuig ? in dit land met zijn klassen rechtssysteem met alle vrouwenmeppers plus de optimisten er nog eens bij zijn er weinig rechten voor de kleine burger.

   • Op 22 maart zijn er altijd grote terroristische aanslagen, want 22-3 is een code voor de Bilderberg-Bones club om bloed te laten vloeien…

    2017 is 13 jaar na het overlijden van Juliana en Bernhard.

    Het kenteken van Bernhard was AA-13, dus Nederland zal dit jaar wel aan de beurt zijn.

 3. Rapgroep Strictly Family Business

  Wellicht goed initiatief een gang bang te organiseren waar het internationale B.A.R. gilde van Officieren van Justitie en Rechters op het tableau een welverdiende beurt krijgen, vanzelfsprekend livestream uitgezonden, een gegarandeerd kijkcijferkanon met ditto reclame inkomsten. Tegen elk aannemelijk bedrag zijn de “BAR Toga’s van Lichte Zeden” bereidt te schikken.

  Noem verkrachting sex met een minderjarige en je krijgt mega korting
  De Nederlanders rappersgroep SFB zijn schuldig bevonden van seks met een minderjarige en het verspreiden van een seksfilmpje. In 2015 namen de rappers in Suriname een video op waarin ze seks hebben met een meisje van 15. Die beelden werden verspreid via sociale media. Lees meer: http://nos.nl/artikel/2163593-rappers-sfb-zijn-weer-vrij-en-genieten-van-bami-met-kip.html

  Voor boekingen en neem vooral u kinderen mee http://strictlyfamilybusiness.com/


 4. Jeffrey Lake (Jeffrey van der Meer) heeft zijn nieuwe single “Alleen Nog Maar Jou” overhandigd aan minister president Mark Rutte op het verjaardagsfeest van Frits Huffnagel. Dit alles vond afgelopen week plaats bij Café “De Landman” aan Dennenweg in Den Haag. U moet hem wel draaien hoor, zei Jeffrey tegen de M.P…natuurlijk ga ik hem als homo draaien was zijn antwoord.
  Jeffrey zal tijdens het openingsfeest van Gaypride 2015 op 31 juli, optreden op het Rembrandtplein te Amsterdam om zijn nieuwe single te promoten. Hij zal met een strip act begeleid worden tijdens zijn optreden. Meer info: http://www.jeffreylake.nl Credits: Jim Hoogendorp.

 5. Als de Burger King zijn Maxi mept, hoe zit dat dan ? Men is kennelijk tot alles toe in staat in die kringen…

  Aboutaleb mag dan ook eens met “license to kill” gaan schieten op alle labbekakken in Rotterdam.

 6. In de boot genomen en daarna in de boot geregeld. VVD klassenjustitie in optima forma, maar dat is wat ’t vulgus wil. 1 der speerpunten v/h OM beleid wordt buiten rechte afgedaan, waarvoor anderen de bak indraaien. Toevallig geregeld 1 dag na 15/3. Goede afleidingsmanoeuvre en timing, interim-Minister Blok.

 7. kan je nog een boete krijgen dan onder de 50 euro? die bestaan al 20 jaar niet meer lekker iedereen een strafblad, dat zal die labbekakken leren in rutte 3 (rutte 2 en 1 zijn succesvol afgerond)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s