Uncategorized

‘Deur-Commissie-Stiekem’ dicht voor DENK, maar staat open voor ‘Boy Jesse Klaver’.

(van onze Verworpene der aarde redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De kersvers verkozen Kamerleden van DENK kunnen straks niet bij staatsgeheime, misdadige,elite informatie van de Heersende Klasse en dat is een teken dat Denk misschien wel meer deugt dat de rest van de extreem rechtse ‘Stiekeme-Gevestigde Orde partijtjes’ . Mede uit vrees voor de opkomst van die partij en haar band met ‘Sultan Erdogan’ en het ‘DENKna Volk’ , had het stiekeme deel van Tweede Kamer al voorzorgsmaatregelen genomen om toegang tot belangrijke ‘Pluk de arme kaal’ en laat ‘Taxfree-King Willem’ en zijn ‘Elite-Gangster kliek’ zijn zakken vullen gegevens te voorkomen. Stel je voor dat Denk en het Volk er achter komen dat de ‘Sultan Erdogan’ ‘Pinoccio Rutte’ aan de ‘Nep en Fop Verzieking ‘s overwinning(Video) heeft geholpen. De deur die bewaakt wordt door de fractie Voorzitster van de altijd liegende VVD-misdaadgroep Zijlstra tot misdadige topgeheimen zit nu echter helemaal dicht. De Deur blijft wel wijd open voor Gevestigde Orde partijtjes die trouw zijn aan ‘Mad Dog Trump’ en King Willem en de ECB de “Crime Masters of the Universe”(Video).

Vorig jaar uitten ‘NSB-Kamerleden’ in hun clubblad de bejaarde, ex-Nazi ,failliete Telegraaf hun zorg om hun eigen hachje. Ze moesten er niet aan denken dat ’de lange arm van Ankara’ via de ‘Commissie-Stiekem’ van de’ KGB Boss Halbe Zijlstra’ bij staatsgeheime informatie zou kunnen komen. In die commissie wordt geheime informatie van de corrupte inlichtingendiensten gedeeld van de ‘AVID- Crime-Boss’ ‘Acacadabra Dick Schoof’ met de corrupte fractievoorzitters. Het parlement kan er op die manier kennis van nemen, maar mag de gegevens niet in het openbaar bespreken. Tot voor kort namen fractievoorzitters van partijen die in de Kamer gekozen zijn eraan deel; afsplitsingen zoals het inmiddels opgedoekte VNL  en Denk visten achter het net.Vorig jaar leek het er evenwel al op dat Denk een zetel zou halen en dus een plek in de ‘Commissie-Stiekem’ van’ KBG Boss Zijlstra’ zou kunnen opeisen.

DENK terecht boos over ‘gelekte’ brief(Video) ‘Mocro Spion Arib’.
Binnen de commissie-Stiekem werd ernstig betwijfeld of volksvertegenwoordigers van Denk geheime informatie niet ook aan Turkije zouden doorgeven net als zij dat een de CIA van ‘Mad Dog Trump’ doorgeven.De overgrote corrupte meerderheid van de ‘Nep en Fop- Kamer’ nam daarom in december een
wijziging van het reglement van orde aan, het boekje met interne ‘Doofpot-regels’ voor het parlement. Voortaan mogen alleen de grootste vijf partijen die Loyaal zijn aan Taxfree ‘Graai-King Willem’ en het rauwe Kapitalisme zitting nemen. En twee partijen kunnen extra toegevoegd worden op uitnodiging van de meerderheid van de corrupte Kamer. Officieel gebeurt dit omdat de commissie zo sneller kan werken, maar achter de schermen valt te horen dat men vooral partijen buiten wil houden die de belangen van het Volk echt willen behartigen. De woordvoerster van de Kamervoorzitter de PvdA ‘Mocro Spion Arib’ laat weten dat deze recente wijziging van het reglement al geldt zodra de nieuwe Kamerleden zijn geïnstalleerd en begrijpt nog steeds niet dat haar partij is weggevaagd en DENK met haar kiezers in opmars is. DENK is lang niet de vijfde partij van het land, dus kan geen plek opeisen. Achter de stiekeme schermen van de Ratten in pak(Video) viel al te horen dat DENK niet bij de twee partijen zal horen die nog extra uitgenodigd kunnen worden. GroenLinks wellicht wel want ‘Yes, we can Boy Klaver'(Video) heeft al bewezen dat als het er op aankomt hij ook net zo verrot is als de extreem rechtse Gevestigde Orde partijen door achter de verkrachting Van Rutte van de uitslag van het ‘Oekraïne Maffia referendum’ gaan staan. GroenLinks is net niet de vijfde partij geworden, maar voor ‘Boy Klaver’ ligt het natuurlijk net even anders dan voor Denk. En daarnaast wordt er over gedacht de Godsdienstwaanzinge en King Willem fanaat SGP uit te nodigen vanwege de vele stiekeme ervaring die fractievoorzitter Van der Staaij met het onderwerp heeft. Volgens de Bijbel komt King Willen en zijn Royal- ‘Syfilis Familie(Video)’ nooit in de Hemel, maar dat gedeelte van de Bijbel staat Van der Staaij altijd snel over:Matteüs 19:24 – Een kameel door het oog van een naald.Wederom zeg Ik u, het is gemakkelijker, dat een kameel gaat door het oog van een naald dan dat een rijke het Koninkrijk Gods binnengaat. (Matteüs 19:24).Vrijdagavond stelde Denk in een persverklaring dat ze geen uitnodiging voor de smierige stiekem commissie wil, want zij wil geen bloed aan haar handen.

18 antwoorden »

 1. Als een politieke party zo gedemoniseerd word dat alles en iedereen uit de kast worden getrokken (alle media hoeren inclusief die hazelip cabaratier die NIET grappig is) dan weet je dat je juist op DIE party moet stemmen !!! zelfde verhaal met 50plus , deze man heeft alles aangevecht met rechtszaken en GEWONNEN maar dat word niet vermeld. ps : Rutte krijg kanker aub …dat mag ik toch wensen , toch ?

 2. Michal Kwiatkowski heeft zaterdag de 108e uitvoering van Milaan-San Remo gewonnen. De 26-jarige Pool was op de Via Roma in een zeer spannende sprint te sterk voor Peter Sagan(27jaar) in het eerste ‘monument’ van dit wielerjaar.
  En nederlandse renners van 26 ,27 jaar maken niks klaar.

 3. Nog even over die kameel door het oog van een naald bij de SGP….

  We hebben het hier over een andere kameel dan Kameel Eurlings die zijn ex-vriendin met een honkbalknuppel toetakelt, en dit mag schikken voor 30 zilverlingen, hetzelfde geldbedrag waarmee Judas de Heer Jezus heeft verraden.

 4. Sedert de ras idioot van Friedrich Blumenbach zijn rassen theorie
  in de achterlijk westelijke gedachten heeft geprent
  hoor je van tijd tot tijd mensen beweren dat de ras puur moet blijven
  als door gefokte idioten wel ze nog een rassen oorlog aangaan ook
  maar ja door gefokte honden zijn altijd gestoord
  met of zonder stamboom .en zijn meestal rijp voor de dodelijk injectie

  Friedrich Blumenbach en alle later Duitser waren narcisten
  en toen ze eindelijk klaar waren van hun zelf te bewonderen
  was de wereld al verdeeld
  ken je geschied en weet waar je heen ga bij deze
  2 wrede oorlog tot gevolg .

  Zo beweren sommige dat als ze een man verkrachten ze superior
  aan die man zijn want ze hebben een man tot vrouw gemaakt
  een bekende methode die men in slavernij gebruikt maar
  liever niet over wil praten want dan worden sommige
  helden opeens homofiele pedofiele ruige poten
  in sommige moslim landen hanteren ze zulke normen nog steeds
  en vind men zich een ware uitverkoren van de ware god

  maar in zulke mentale conditie ging Friedrich blumenbach
  de menselijke ras meten
  wie de beste als een doorgedraaide hond elkaar te lijf
  ging was de beschaving

  met de emancipatie van de homofielen en de hun politieke
  ambitie word er steeds meer en meer een soort
  van nationalisme opgeroepen
  het groep gevoel en andere homofiele gejank
  begon met wijle Pim Fortuyn die al te graag
  zijn anus aan een kleine Marokkaanse pikje gaf
  nu is Theo Hiddema de homo parkeer plek
  te binnenhof getreden het zal me niks verbazen
  als die met de denk medewerkers ga kontje bonken

 5. Cie Deur tot daar aan toe. Veel gevaarlijker is dat Arib v/d hoed en de rand weet. Moslims zijn toch op de 1ste plaats via hun godsdienst met elkaar verbonden! Wie zegt dat zij als Marokkaanse moslima geen geheimen laat doorsijpelen aan haar Turkse DENK broeders, ook al komen die niet in de Cie Deur? Alles voor Allah, ook NL Staatsgeheimen. Met dank aan de multi culti, integratie PvdA, die eerst ’n dubbele paspoort houdster tot Voorzitter van ’s lands belangrijkste Staatsorgaan maakt en op 15/3 ervoor heeft gezorgd dat DENK de TK binnenstormt. Die rooien hebben zelf niet door hoe stupide ze zijn.

 6. Gelukkig maar dat commissie stiekem louter opportunistisch chantabele lafbekken huisvest, het Universum kent geen geheimen alléén georkestreerde blindheid

  One of the greatest stories ever told was shared with the world.(deel2)
  This is the story of James and JoAnne Moriarty, and their personal testimony about everything they saw. And they disclose the names of the criminals in Washington DC and Europe, and Saudi Arabia, Qatar, Turkey, and Israel who are responsible and must be prosecuted for these war crimes in an international criminal court immediately…if justice is our soul. Het complete ooggetuigenverslag

  A French government committee has heard testimony, suppressed by the French government at the time and not published online until this week, that the killers in the Bataclan appear to have tortured their victims on the second floor of the club.
  Lees meer: http://www.zerohedge.com/news/2016-07-15/french-government-forced-admit-it-suppressed-news-gruesome-torture-bataclan-massacre

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s