Klasse justitie

Perverse Ambassadeur&Hotelmanager Keller in Peking weg met grote zak zwijg geld na seksrel.

(van onze ‘Royal- VVD en PvdA Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De in opspraak geraakte getrouwde perverse Ambassadeur& Royal-Hotelmanager in Peking de VVD-er Ron Keller vertrekt bij het perverse elitaire ministerie van Buitenlandse Corrupte Zaken van Eunuch Koenders (maar hoort thuis in de cel) . Dat meldde een schaamteloze woordvoerder van het door en door verrotte en perverse ministerie. De eerste perverse en corrupter’ Rat in pak man’ in Parijs, Ed Kronenburg (Video), wordt de nieuwe ambassadeur Hotelmanager in de Chinese hoofdstad. Kronenbrug: “Ik hoop uiteraard op veel ‘diner-bezoek’ en overnachtingen van mijn partijgenoot Ard van der Steur en van mijn ‘Taxfree-Queen Maxima’ met haar ‘Oorlog-misdaden- Labbenkakken-familie(Video)‘. Allemaal op kosten van ‘Jan met de Pet’, ha,ha,ha,ha, Leve mijn Boss Rutte en zijn Boss ‘Graai- King Willem”.

De ‘Elite Zoete Inval Ambassades’ van Koenders:Máxima’s broer ook betrapt voor nop in Luxe residentie(Video).
Het corrupte en perverse departement wil alleen kwijt dat de arbeidsrelatie met Keller in goed overleg (een grote zak met geld mee) is beëindigd. Hij was vorig najaar op non-actief gesteld met behoud van zijn riante Taxfree salaris (zwijggeld) nadat een Doofpot-onderzoek tegen hem was geopend. De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir onthulde vorig jaar dat perverse Keller een geheime gedwongen seksuele relatie zou hebben aangeknoopt met een Chinese jonge vrouw die op de ambassade in Peking werkt. Zij had geen keus:Neuken of ontslagen! De Minister ‘PvdA-hoertje Koenders’ noemde de smerige en misdadige kwestie destijds „een heel vervelende zaak dat het in de openbaarheid was gekomen.” Het is zeer uitzonderlijk dat een Royaal-Hotelmanager& Ambassadeur op deze wijze verdwijnt,want dergelijke perverse misdadige praktijken houden wij altijd in de ‘VVD-Demmink-Doofpot’. Peking is één van de belangrijkste posten van het ministerie. De oude perverse ‘VVD-Bok Keller’ was eerder onder meer ambassadeur in Turkije, Rusland en Oekraïne en ook daar heeft hij huisgehouden als een doortrapte seks offender. Sinds april 2015 had hij een ‘Naai en Graai-standplaats’ Peking.Over het onderzoek of de uitkomst ervan, wil het ministerie niets kwijt wat een klap in het gezicht is van de Rule of Law en de Rechtstaat. Keller heeft als betrapte pervert net als de ex OM Boss en Top VVD-er Demmink eervol ontslag gekregen met behoudt vanzijn Mega-salaris en vervroegd pensioen. En dan vragen zij zich af bij de PvdA waarom zij volledig zij weggevaagd als Doofpot-loopjongens(Video) van de Perverse’ Graai en Naai- VVD-ers’.

 

 

6 antwoorden »

  1. VVD old boys netwerk draait op volle toeren: 1 dag na 15/3 Eurlings en nu Keller. Tempo is weer niet bij te houden. Wie is ’t morgen? Stemvee heeft ’t zo gewild. Was natuurlijk al voor 15/3 bekend, maar moest ff in de wacht. Die Keller ging te vaak naar de afhaal Chinees.Te veel tjap tjoi of foe yang hai is niet goed. Gebakken banaan wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s