Jeroen Dijsselbloem

Positie “Mr Euro” Dijsselbloem’ van Merkel ter discussie.

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De zware verkiezingsnederlaag van de PvdA-hoertjes van Rutte doet in Brussel de discussie weer aanzwellen over het voorzitterschap van de Eurogroep van loopjongen van ‘Führerin Merkel'(Video) “Mr Euro”&‘ PvdA Gluiperd Dijsselbloem’.
Maandag komen de negentien ministers van Financiën voor de Rijken in Brussel bijeen voor een reguliere vergadering van het onmenselijke machtige  misdadige orgaan. Officieel staat de positie van de loopjongen van Merkel en de ECB de “Crime Masters of the Universe”(Video) niet ter discussie.De ‘Schizofrene Dijsselbloem’ staat niet op de ‘Pluk de massa- kaal’ agenda, maar algemeen is de verwachting dat er wel over gebrald zal worden.

Schizofrene-Mr.”Euro”-Dijsselbloem’(Video): verhoog(PvdA) en verlaag(VVD) belasting bedrijven.
Het’ Wurg de Grieken-mandaat’ van het PvdA-hoertje Dijsselbloem loopt tot in januari volgend jaar. Voorlopig kan hij aanblijven als demissionair minister van Financiën voor de Rijken namens Rutte en Merkel en de Bankier-Gangsters. De vraag is echter hoe snel er een nieuw ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte'(Video) er zal zijn en of zijn collega’s ‘gabbers in crime’ hem eventueel nog enige maanden respijt willen geven om z’n corrupte termijn af te maken als hij eenmaal ‘Arbeiders -verrader minister’ af is.

 

 

‘Gangster-Minister’ gewenst.Übermensch Dijsselbloem’: integratie niet mislukt in Volksbuurten(Video).
Die laatste optie is voor veel ‘EU-Elite’ niet aannemelijk. Strikt genomen hoeft de voorzitter geen minister te zijn, want het zijn de facto allemaal loopjongens van Merkel en de RCB- Bankier-Gangsters. Maar dat gaat er bij sommigen niet in. “Ik denk wel dat het een minister moet zijn. Dat wordt impliciet verondersteld”, aldus een diplomatieke bron. De ‘Yuppie fascisten’ Leider ‘Kasteelheer Pechthold’(Video) heeft al laten weten dat hij Dijsselbloem wel wil laten aanblijven. Dijsselbloem zelf verklaarde vol trots net na de verpletterde Verkiezing ‘s nederlaag aan zijn Staats-NOS(Video) dat hij vond dat hij veel goede dingen had gedaan en niet begreep waarom hij en de PvdA waren weggevaagd(Video). Geen woord van de Staats-NOS dat er 50 miljoen EU Burgers mede dankzij Dijsselbloem onder de armoedegrens moeten zien te overleven. En dat de mensen in Nederland( 2,5 miljoen), Griekenland. Spanje, Ierland en Portugal en markant alle Oostblok landen om te overleven zand moeten vreten(Video). De discussie over een vaste voorzitter loopjongen van Merkel zal nu ook weer oplaaien. Voordeel voor Dijsselbloem is dat hij voor die misdadige functie op zou kunnen gaan als hiertoe wordt besloten.Over het algemeen is men zeer tevreden over de manier waarop hij zijn misdadig werk als voorzitter loopjongen doet en daarnaast heeft hij de juiste politieke kleur voor de top Elite Gangster-functie.Vrijwel alle andere misdadige sleutelposities in Brussel worden namelijk bezet door ‘Nep en Fop christendemocraten’ met als Voorzitter van het Parlement de ‘Maffiaboss Tajani’(Video), terwijl ook de ‘Nep en Fop-sociaaldemocraten’ een hoge post moeten bekleden.

Steve Brown analyseert Nep en Fop Verkiezingen 2017. Stem Tegen!(Video) 

 De PvdA ‘Schizofrene Dijsselbloems’ eeuwige uitdager, de Spaanse minister van Financiën voor de Rijken de ‘Ras boef De Guindos’, is een Duivelse christendemocraat en maakt daardoor weinig kans. De corrupte Slowaakse minister Kazimir wordt ook vaak genoemd en is van dezelfde politieke kleur als het PvdA-hoertje van Rutte.Voor de ‘Gluipers Dijsselbloem’ is het het makkelijkst als de legpuzzel van de formatie zo lang duurt dat hij zijn termijn gewoon kan volmaken als demissionair minister van Rutte en daarna aan de slag kan als Bankier-Gangster of Criminele-Burgemeester(Video) of als ‘Ambassadeur&Hotelmanager’(Video). Dat is met deze Afrikaanse ‘Nep en Fop verkiezingsuitslag’(Video) misschien niet eens zo heel denkbeeldig.

Advertenties

4 antwoorden »

  1. Dat kabinet zal nog eerder gevormd zijn dan p.r. de vries aanschuift bij de homo zenders.
    Maak je niet druk over Jeroens toekomst die is nl verzekerd.
    Dat dit kabinet er zit kan niet zonder fraude zijn gebeurd,,,,,, verry verry democratisch allemaal.

    Like

  2. De Moffin is zeer in haar nopjes met A) ’n schoothondje in ’t Binnenhof, B) ’n Landbouw uni student (iets gestudeerd in tropische zaden, o.i.d.) als Mr EURO, 3) ’n alcoholische flapdrol in Brussel, 4) ’n Maffioso in Frankfort, 5) nog ’n Maffioso in Straatsburg en 6) nog 1tje als Minister van EU BZ. Blijft ze zogenaamd lekker buiten schot,maar trekt op alle fronten aan de touwtjes. Marine is nog de enige die haar Moffendroom kan verstoren. Die zal wel kaltgestellt worden in de 2de ronde in Mei a.s.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s