tweede kamer

De Erdoğan-Rutte-Shuffle’.

(Rob Brockhus (redacteur SDNL) )

AMSTERDAM-NOIR- Dag Mark (incl. Rutte), na de politieke aardbeving die andere partijen dan de VVD, PvdA en SP met een stortregen van Kamerzetels hebben doen groeien, menen zij dat die partijen iets “gewonnen” zouden hebben, maar niet snappen dat ze iets cadeau hebben gekregen. De stortvloed van Kamerzetels van 29 van de PvdA, 8 van de VVD (heel weinig als resultaat van de ‘Erdogan-Shuffle'(Video)) en die ene zetel van de SP zorgden ervoor dat 38 zetels over de versplintering in de Kamer neerdaalden.

Plasterk: Ik heb op GroenLinks van ‘VVD-Boy Jesse Klaver’ gestemd(Video).

Bij de PvdA brak de pleuris uit met tranen met tuiten vanwege de kaalslag in de Kamer en straks bij de gemeenteraden, wethouders en andere aanpalende goed betaalde functies het hele land. Met herstel van het elan en de idealen heeft dat niets van doen. Asscher heeft als loyaal kabinetslid (zei Rutte) het VVD-programma uitgevoerd, waardoor alleen al in de zorg 80.000 mensen hun werk, inkomen en pensioen zijn kwijtgeraakt. De wraak van de kiezer was te verwachten. Maar de doofheid en blindheid van volksvertegenwoordigers in de breedte blijft voortwoekeren. Dat is ook na de verkiezingen niet anders. Want de oplossingen voor maatschappelijke wantoestanden in o.a. de rechtspraak, jeugdzorg en de armoedebestrijding met onwenselijke voedselbanken, met ca. 2,5 miljoen mensen onder de armoedegrens, geeft aan dat het persoonlijke en partijbelang het leidend motief is. Zelfs de toestemming om te schieten op delegatieleden van de Turken kon leiden tot een oorlogsverklaring zoals die van Sarajevo in 1914. Wie gaf opdracht of was kennisdrager?

Alleen Thierry Baudet maakte een cruciale euforische opmerking: We hebben de oligarchie doorbroken!! Wauw Thierry, maar nu dan de daden. Dat geldt principieel voor het recht van inspraak van de burger in het parlement. Twee: de geldschepping moet naar de overheid en nergens anders. Dat geldt eveneens voor de nationalisatie van collectieve pensioenfondsen. Dat geeft financieel alle ruimte om alles te realiseren wat nodig en wenselijk is. Want nu groeien die fondsen alleen maar naar het oneindig in een gigantisch groot en [de-uitzending-bij-omroep-salto-voor-lijst-17-van-de-burgerbeweging-voor-politieke-innovatie.pdf]inert kapitaal zonder maatschappelijke functie. Lees maar verder.

Daarom het initiatief voor het bijeenroepen van een rondetafelconferentie van deskundige slachtoffers van het rechtssysteem die gezamenlijk een verklaring opstellen met verwijzing naar bewijzen om een Grondwettelijk Hof voor de Nederlandse rechtspraak te eisen en Art. 120 van de Grondwet te schrappen. Overigens over de geldschepping horen we ook niets meer…..

 

15 antwoorden »

 1. partij van de loosers heeft zijn destructuerende werking gedaan, nu nog moet de partij van de leugens en bedrog de dodelijke steek toebrengen?

 2. Ik sta volledig achter wat steve brown zegt en doet maar dat Erdogan in het spel zou zitten en zo Rutte wederom aan de macht heeft geholpen vind ik echt onzin. Erdogan is duidelijk geen lid van de wereldwijde maffia elite , ook wel bekend als Illuminatie. Na Syria is de kans groot dat men Turkije gaat aanvallen , vandaar dat de bevolking nu al opgehitst wordt tegenover de turken en hun Turkije. dat Rutte wederom 4 jaar lang met Gordon mag kontebonken in het torentje heeft niets maar dan ook helemaal NIETS met verkiezingen te maken. Die zijn zijn NEP ! de uitslag van de verkiezingen is achter de schermen al bekend en bepaald voordat ook maar 1 stembiljet überhaupt is ingevuld door een willekeurige naïeve Nederlander. Er is geen keuze ! er is geen democratie.
  Ps: Rutte heb je al kanker ? ik heb dat nml gewenst dus ben benieuwd 😛

  • Het gaat om de macht op Departementen,, die worden keer na keer onderling verdeeld ( vvd cda pvda) zou dat niet gebeuren dan zou de oranje politiek ten einde zijn en Nederland met de billen bloot de gelukkigste mensen zonder (blahblah)politiek.

 3. Er is HO gezegd tegen het verkeerd soort populisme, aldus de altijd liegende hofnar Mark Rutte.

  Correct populisme is namelijk bejaarden en zwakkeren uitmaken voor “labbekakken” en mestafval.

  Correct populisme is ook de reet likken van Poroschenko en zakdoekjes volsnotteren om een graaibaantje in Brussel te kunnen bemachtigen…

  Correct populisme is de armen nog meer uitknijpen met moestuintjes en zorgpremies verhogen…

 4. De PVDA moet vernietigd worden. en daarom heeft de PVDA zo,n politiek gevoerd van afbraak sociale voorzieningem volgende stap is fuseren met Groen-Links en anderen. dit doet men om de participatie maatschappij voorwaarts te brengen

 5. Rutte bralt altijd dat we in NL in coalitie termen moeten denken, maar ff niet op 15/3. Coalitie duikelde van 89 (41+38) naar 42 (33+9), verlies 37, maar “we hebben glansrijk gewonnen”. Wat is dat voor ’n idioot? Om vervolgens PVV, de 2de, straal te negeren. Dat is VVD democratie met steun v/h NL stemvee. FvD moet zich nu invechten.Gaan ze achterover leunen, wordt ’t niks. Die VVD’er Halbersma verdient helemaal ’n trap onder z’n hol: zegt ook wel met de PvdA(=RIP) te willen regeren bij ’t grootste verlies uit NL Parl. geschiedenis. Heel dat systeem moet op de helling!

  • PVV is de gecontroleerde oppositie , achter de schermen de beste vrienden met eender welke van de lang bestaande partijen. Dus stop nou eens met janken dat er niet naar de PVV stemmers of die party word geluisterd. het is sowieso al bullshit. Geert wil niet regeren , hij wil verdelen ! de bevolking moet elkaar haten ipv de elite. dat is nml hoe de elite hun macht behouden. Wilders werkt net als Rutte voor de Joodse bankiers. Wakker worden en geen poep meer praten , danku

   • Uiteraard is deze agenda van de PVV bij de meesten van ons hier bekend, neemt niet weg dat heel veel punten van de PVV de realiteit goed weergeven .

  • Heel veel punten van Trump zijn uitspraken gedurende de politieke campagne waren ook 100 % de waarheid , hij sprak als een wakkere wereldburger die de macht van illuminatie / de schaduwregering zou gaan afbrokkelen. Vervolgens praat hij dan vol lof over Israel , de thuisbasis van de familie Rothschild die alle oorlogen in de wereld van 2 kanten financieren !! zodat er zoveel mogelijk doden vallen en extra spektakel voor deze satanisten om van te genieten. EN Trump verwijderd een wet die een blok aan het been was van de banken die hen was opgelegd sinds de crisis.
   Mijn punt : wat Trump (de Amerikaanse Wilders) of Wilders (de Nederlandse Trump) zeggen komt nooit overeen met wat ze doen of van plan zijn te gaan doen zodra ze aan de macht komen.
   Het maakt dus geen ene reet uit was ze zeggen en ze daar voor loven blijft enorm naïef !!!

   • Ik loof ze niet, en het maakt wel wat uit wat ze zeggen.

    Er is wat meer beweging en gerommel in het land, dat kan mensen wakker maken.

    Wilders is ooit met een geheime agenda stiekem in de VVD gezet, om er later in 2004 uit te treden om de Fortuyn-aanhang te neutraliseren. De politieke bliksemafleider voor de boze blanke Jan L.

    Wat er nu komt VVD-CDA-D66-GrLinks-kabinet wordt echt helemaal niks.

    Maximum snelheid terug naar 100 km/u, in ruil daarvoor stemt GrLinks in met het preventief ruimen van alle bejaarden ouder dan 67, en het CDA geeft hun zegen.

    D’66 wil meer actieve euthanasie. D’66 = Dood voor je 66e !
    50plus is akkoord mits ouder dan 50.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s