Vluchtelingen

Misdadige discriminatie:Meer sociale huurwoningen voor Vluchtelingen en nul voor NL-ers.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het aantal NL Dak en thuislozen ligt al meer dan een kwart eeuw rond de 40 duizend en is door de Heersende Klasse van de Kliek van Rutte als een vast gegeven gekwalificeerd.
Die arme sloebers liggen op straat en kunnen daar blijven rotten. Alleen rond Kerst is er aandacht voor deze  mensonterende arme sloebers groep en worden zij misbruikt door o.a. de commerciële ‘Media Maffia’ met ranzige types als de ‘Allround BN-Hoer Beau van Erven Dorens’ (Video) en de ‘Criminele -Burgemeesters'(Video). De wachttijd voor ‘Jan met de Pet’ in Amsterdam voor een sociale huur woning is 17 jaar voor de gewone man en vrouw en hun kinderen.

Opzettelijke Grote gebreken bij toelating ‘Oliedollar-vluchtelingen’ komt ‘COA-misdaadgroep’ goed uit(Video).

Maar door de komst van asielzoekers ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ laten gemeenten veel goedkope sociale huurwoningen bouwen. Dat moet lange wachtlijsten van 17 jaar die gelden voor de Nederlanders voorkomen voor de ‘Oliedollar-Vluchtelingen’.

Geen Kind aan de kant:’VVD-Mensenhandelaar-Dijkhoff’(Video) en zijn ‘Imam Samsom’ onder vuur.

Waanzin KabinetRutte&Asscher kent geen grenzen :Asielzoekers krijgen voorrang op huis en 10.000 euro voor inrichting(Video).
De Staats-NOS (onderdeel NPO 900 miljoen uero per jaar subbie van de Heersende Klasse) vroeg de Misdadige cijfers op bij 130 die discrimineerde gemeenten, die zeiden dat ze meer dan 6000 sociale huurwoningen aan het creëren zijn voor de Vluchtenlinge en niet één voor de Dak en thuislozen en ‘Jan met de Pet’ en zijn kinderen. Er zijn bijna 10.000 statushouders in ‘COA -Winst Centrum-asielzoekerscentra’ die gerund worden door normloze types als de Top VVD-er ‘Onno-Schandkapen-Hoes’(Video).Zij hebben al gehoord dat ze in Nederland mogen blijven, maar hebben nog geen plek om te wonen, maar wel pijn in hun (te Jonge) ‘Jongens- gat’. Als zij een huis hebben, komt er een plek vrij voor nieuwe vluchtelingen die ook allemaal 10.000,- euro inrichting‘s kosten cadeau krijgen geen eigen Zorg-risico hoeven te betalen en gratis naar de tandarts kunnen en wat gratis ‘VVD-Hoes&Rutte-vaseline blikken’ voor hun gat.
Maar het wordt nog erger, want Rutte heeft al aangekondigd dat als hij aan de macht blijft de laagste Klasse wat hem betreft weer zand moet gaan vreten(Video).

7 antwoorden »

 1. over de autochtone bevolking wordt gewoon heen gewalst?
  Beleid, zorgen dat je zelf eerst spoort voordat hulp optimaal aan derden gegeven kan worden?

 2. Die Erdogan had een heel goed idee:

  Alle Turken in EU-landen zouden minimaal 5 kinderen moeten krijgen.

  Om de labbekakken in Nederland eens goed onder de duim te houden, zou DENK dan naar 50 zetels moeten groeien, zodat DENK met de VVD-gluiperds-kliek en corrupt D’66 een regering kunnen gaan vormen waarin Turkije het onroerend goed gaat beheren van Nederland, waarbij labbekakken met 8 man op 1 kamertje moeten gaan wonen.

  Zo komt er meer ruimte vrij voor import-Turken die dan in VVD-vastgoed kunnen worden geknuffeld.

  D’66 zal er op toezien dat er dan voldoende labbekakken gebruik gaan maken van de
  vrijwillige Euthanasie-regeling.

  Burgemeester Aboutaleb zal bereid zijn om protesterende labbekakken neer te schieten, als Mark Rutte dat verlangt.

 3. Be Cause the Love of MonEye

  De wereld van het grote geld: onthullingen van Nederlandse insider
  Interview met Ronald Bernard van De Blije B. waarin hij openhartig vertelt over het reilen en zeilen van de wereld van het grote geld en de aanleiding waarom hij
  ‘crashte’ toen zijn geweten begon op te spelen. Een productie van De Vrije Media-TV
  https://vimeo.com/208564502/0b77034a78
  “Ik ben er nog en dat kan ik niet zeggen van veel van mijn ex-collega’s”, zegt ex-valutahandelaar Ronald Bernard in dit zeer openhartige interview.
  Lees meer: http://www.cooperatiedevrijemedia.nl/2017/03/de-macht-achter-het-grote-geld-onthullingen-van-een-insider/

 4. de nederzettingen beleid van Israël en de Nederlandse liberale maffia regiem
  is flink aan het uit bereiden en hun ogen heeft de land van de Syrische volk ook
  gezien en beweren nu dat het ook hun beloofde land is

 5. Al woningnood sinds 1945: bijna 3/4 eeuw, maar oplossen, ho maar! 17,1 miljoen ( exclusief illegalen) op 40K km2. Houdt de grenzen open met steun v/h NL stemvee. 130K erbij in 1 jaar. Vindt NL gewoon terwijl de kinderen gedwongen thuis moeten blijven wonen tot hun 35ste. Papa VVD lost ’t op door ’n huis voor hen te kopen. Jan Lul kan niets anders dan aansluiten en 20 jaar wachten. Crimigranten hebben voorrang. Er verandert niets; wordt alleen maar erger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s