Uncategorized

Steeds meer normale huurders financieel in de knel door Rutte, maar zijn toch Happy.

(van onze VVD, CDA en D66 Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Uw stem op ‘Godfather Rutte’ staat garant dat normale huurders steeds vaker financieel in de knel komen en toch Happy zijn(Video).
In 2012 lukte het 37 procent van de ‘arme’ normale huurders niet om de rekeningen te betalen, nu is dat bijna 55 procent met dank aan het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte&Asscher’. Dat blijkt uit onderzoek van het Planbureau voor de Leefomgeving.Het gaat om normale mensen die moeite hebben met het betalen van vaste lasten als bijvoorbeeld te hoge huur, en te dure water en gas en licht. Ook kunnen ze nauwelijks voeding en kleding kopen, maar zij blijven Happy en daarmee kwam NL op de zevende plek van het gelukkigste land van de wereld .

Rutte’s Bijstandsniveau is zand vreten(Video).

Frans Schilder, onderzoeker van het planbureau, denkt niet dat deze groep binnenkort kleiner wordt, maar eerder groter nu de VVD ‘Gay -Crime King Rutte’(Video) aan de macht blijft en hij in zijn Verkiezing ‘s programma heeft staan dat wat de VVD-misdaadgroep betreft de armen zand kunnen gaan vreten als Dak en Thuislozen. Zo als het er nu naar uitzien wordt Rutte gesteund in zijn ‘Laat de arme zand vreten misdaadpannen’ door het CDA de Duivelse Christen van Buma(Video) en de ‘Yuppie-fascisten’ van ‘Kasteelheer Pechthold’(Video). “Het inkomen van deze huurders zit op of rond bijstandsniveau. De problemen verdwijnen alleen als hun inkomen stijgt. Maar lang niet iedereen heeft zicht op een baan.”

Misdadige discriminatie door Rutte&Asscher(Video):Meer sociale huurwoningen voor Vluchtelingen en nul voor NL-ers.

Dat de groep huurders met problemen steeds groter wordt, komt volgens Schilder door het verliezen van een baan of door echtscheiding en uitbuiting door de belasting ontduikende Elite-Gangsters(Video) . Ook stegen de woonlasten voor de normale burgers en werden de rijen bij de PvdA ‘Kapo Klijnsma Voedselbanken’ als maar groter. Daar komt volgens hem bij dat er de afgelopen jaren behoorlijk is bezuinigd op huursubsidie en “Banana-Fraude-Nederland” van Rutte steeds meer op Afrika(Video)begint te lijken. “Het aantal goedkope normale sociale huurwoningen (tot 414 euro) daalde in 15 jaar tijd van 29 naar 19 procent en het merendeel ging ook nog naar de Oliedollar-Vluchtelingen ”

 

Advertenties

6 antwoorden »

 1. De weegschaal van Linda de Mol (52) tikt 100 kilo aan. Dat maakte ze vanmiddag bekend in een vlog op haar eigen kanaal LINDA.tv. De presentatrice gaat zes weken lang haar afvalpoging delen met half Nederland. Maar haar positieve voornemen krijgt ook een aantal kanttekeningen. ,,Het gaat om het veranderen van je leefstijl, dat promoot Linda niet”, aldus voedingsexpert Astrid Postma.

  Like

 2. Rutte, Buma, Pechthold en GroenLinks gaan de grondwet wijzigen:

  Wij, Burger King Willy, Hertog van Gelre, Graaf van Holland, Markies van Stadskanaal…. etc, verklaren…

  Artikel 1b) Labbekakken, zoals armen, bejaarden, en Jan met de Pet zijn untermenschen en hebben slechts recht op woonruimte in een kamertje van 2 bij 3 meter, te delen met onderling 8 mede-labbekakken.

  Bij Amvb kan de regering ook regels vaststellen voor kinderopvang van kinderen van labbekakken, voor opvang in Onno Hoes tehuizen, mits in onroerend goed van de VVD-misdaadgroep.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s