John de Mol

‘Maffiaboss John de Mol’ ving Bot bij de Rechter m.b.t de overname Telegraaf.

(van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Maffiaboss John de Mol‘ beraadt zich op duistere vervolgstappen in de overnamestrijd rond de Telegraaf Media Groep (TMG), nadat het mediabedrijf Talpa waarvan hij de Katvanger is dinsdag bot heeft gevangen bij de Ondernemingskamer in Amsterdam. In de ‘Mainstream-Maffia-media’ wordt steeds gesteld dat De Mol De Telegraaf wil overnemen, maar Talpa Media is definitief al tijden geleden aan ITV verkocht.  Er is helemaal niks bij van John de Mol. Hij is gewoon een ordinaire Katvanger.

De kansen van ‘Katvanger De Mol’ op een overname van het krantenconcern lijken evenwel vrijwel verkeken. Al zijn verzoeken tot voorlopige voorzieningen zijn door de rechter afgewezen. Ook zijn verzoek om zijn ‘Coca -Presentator Frank Masmeijer ’(Video)  en zijn ‘Pedo Pr-loopjongen Peter R de Vries’(Video)  als karakter getuigen te mogen laten horen is afgewezen door de Rechter.

De Mol bepleite zijn duistere zaak zoals gewoonlijk nog bij zijn VARA loopjongen de snuivende Subsidie-Miljonair Matthijs van Nieuwkerk’ maar daar trapte niemand meer in.

Helaas 70 jaar te laat Crisis bij ‘Neo-Nazi-Telegraaf(Video)’.
De uitspraak betekent dat er geen onafhankelijke commissaris bij TMG komt. Die had de overnamestrijd tussen het ‘Witwas- Vehikel Talpa’ met hun ‘Katvanger De Mol’ en de Belgische tegenstrever Mediahuis mogelijk een nieuwe wending kunnen geven, maar de rechter zag geen reden tot twijfel over de gang van zaken bij TMG.De Mol voelt zich benadeeld omdat de commissarissen van TMG begin maart steun betuigden aan het bod van concurrent Mediahuis, terwijl hij een hoger bod op TMG in het vooruitzicht heeft gesteld als eerlijke Maffiaboss. Volgens De Mol was er geen sprake van een gelijk speelveld bij TMG, ook omdat grootaandeelhouder en TMG-commissaris Guus van Puijenbroek samen optrekt met Mediahuis, maar ook die bezwaren wees de rechter van de hand.De lezing van Talpa dat Van Puijenbroek met zijn investeringsbedrijf VP Exploitatie (VPE) gedwongen zou zijn zijn belang in TMG aan te bieden bij een hoger concurrerend bod deelde de rechter ook niet.Tijdens de overnamestrijd was onenigheid ontstaan tussen het bestuur en de raad van commissarissen bij TMG over wat de juiste koers zou zijn. Dat resulteerde in de schorsing van de twee corrupte bestuursleden van de onderneming, toen de commissarissen besloten alleen nog maar met Mediahuis te onderhandelen. De rechter gaf hen daarin gelijk.Een woordvoerder van Mediahuis reageerde tevreden en sprak de verwachting uit dat de deal voor de zomer kan worden afgerond zodat het failliete, bejaarden ‘VVD -Clubblad De Telegraaf’ (Video) nog een paar jaar kan blijven bestaan. De advocaat van VPE verklaarde dat zijn cliënt ,,heel blij” is.Volgens TMG bevestigde het besluit van de rechter de ingezette koers bij het bedrijf om de ‘Maffiaboss De Mol’ met zijn ‘BN-Hoeren cocaïne snuivers’ a La Gordon en politie-informanten als Peter R. de Vries  buiten de deur te houden. De inhoudelijke behandeling van het verzoek van Talpa om een onderzoek in te stellen naar het beleid en de gang van zaken bij TMG volgt evenwel later nog. TMG stelde ook die procedure ,,met vertrouwen” tegemoet te zien.Talpa liet weten op de beurs opnieuw een plukje aandelen TMG te hebben gekocht. Het belang van Talpa in het moederbedrijf van dagblad De Telegraaf is daarmee een fractie groter geworden en staat nu op 26,72 procent.

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s