corruptie

‘Nep-Bijbaantjes’ voor verwende dochters nekken corrupte Franse minister.

(van onze ‘EU-Elite-Gangster’ redactie)

 AMSTERDAM-NOIR- De Gevestigde Orde partijen in de EU zijn corrupt tot op het bot en dat weet zo langzamerhand iedereen, behalve de Staats-NOS en omroepen(kuch) (Onderdeel NPO, 900 miljoen euro subsidie per jaar). De één na de andere  EU Politicus wordt betrapt op corruptie en Witwassen(Video). De Franse minister van Binnenlandse Corrupte Zaken Bruno Le Roux is dinsdag opgestapt, maar hoort thuis in de cel. Hij gaf toe dat hij zijn twee aarts verwende dochters die alles kregen wat zij wilde tijdens hun zomervakanties aan een ‘Nep-baantje’ als parlementair medewerkster had geholpen. Tegelijk ontkende hij elk illegaal handelen in deze zaak en behoudt zijn riante salaris( Franse Luxe Wachtgeld).

Het schandaligste voorbeeld van een ‘Nep -Baan’  in de EU is die van Prinses Amalia(Video) die van vanaf haar 18de  1,5 miljoen euro Taxfree per jaar vangt.

Het zeldzame eerlijke gedeelte van Justitie was al een vooronderzoek begonnen naar de Nep-bijbaantjes en wordt nu systematisch bedreigd met ontslag. Le Roux had voor de televisie bevestigd dat hij ze allebei ’s zomers had aangesteld als Nep-assistent toen hij nog parlementslid was, want  hij kon niet normaal  leven van een salaris van dik over de 100 duizend euro per jaar
( krijgt 13.500 euro  per maand ). Le Roux:” Ik ben geen “Labbenkakken” die met zijn hongerkinderen  van 1000,- euro per maand moet rondkomen” Het verrotte arbeiders verraders Kabinet van de Franse president Hollande liet weten tijdens dat zij zijn twee (schaam)-haren liet knippen (kosten 10,000 euro per maand(Video)) dat de 39-jarige ‘Nep en Fop socialist Matthias Fekl’ is benoemd tot opvolger van Le Roux. De ‘Rat in pak Fekl’ was eerder ‘werkzaam’ bij het ministerie van Buitenlandse Corrupte Zaken, waar hij als staatssecretaris was belast met Buitenlandse Handel met in hoofdzaak Afrikaanse Dictators.

 

‘Beierse-incest-familiepolitiek’ lijkt veel op die van “Banana-Fraude-Nederland”.
Het vergeven van baantjes binnen de ‘Elite-familiekringen’ is momenteel een heet hangijzer in de Franse corrupte politiek, maar nog niet in Nederland alwaar de corrupte ‘Banen-Carrousel’ van kracht is. Deze corrupte ‘Nep-banen-misdaad’ vindt zijn oorsprong in ‘Beierse-incest-banen- Carrousel’. De extreme corrupte Republikeinse presidentskandidaat François Fillon wordt ervan verdacht zijn vrouw te hebben ingehuurd als ‘Nep-assistent’, zonder dat ze ooit iets uitvoerde. Ook de verwende ‘Yuppie-kinderen’ met fascistische D66- trekjes(Video) van de oud-premier kregen fictieve Graai-baantjes, terwijl hij als rechtse Rakker zwaar bezuinigde( ander woord voor beroven) op de werklozen, zieken en bejaarden.Fillon zweert bij de lijfspreuk van Rutte:” Laat de armen zand vreten”(Video).

11 antwoorden »

 1. Volgens mijn berekeningen en de laatste inside info van stembureaus is dit de echte verkiezingsuitslag van 15 maart 2017 in 2e Kamerzetels:

  VVD 15
  PVV 42
  CDA 12
  D’66 10
  CU 4
  SGP 3
  PvdA 7
  SP 19
  GrLinks 16
  50Plus 8
  DierenP 8
  FvD 3
  DENK 3

   • 22 maart, ja. 3-22 in het Engels. Men kan er de klok op gelijk zetten.

    De adelaar staat voor 3, de heilige 3-eenheid; 2-2 staat symbool voor het hakenkruis.

   • Ja, ik weet sinds kort van die interviewer. Heel merkwaardig verhaal.

    Skull & Bones zou men nader moeten bestuderen.

    3-21 staat vaak symbool voor het begin van de lente, de geboorte van Jezus en Pasen. 3-22 staat wellicht symbool voor Goede vrijdag, de kruisiging van Jezus.

    Skull & Bones kan een dode Jezus voorstellen. Een Satanisch symbool.
    I.t.t. Jezus leeft.

 2. Ohja,, ik denk dat er (in oranjeland) onlangs met 1 miljoen stemmen is gefraudeerd, minstens 1 miljoen!

  Dat is ook baantjes helperij maar door ongenaakbare krachten.

 3. Die R-K Fillon moeten ze fileren op de vismarkt. Als premier op alles bezuinigen, maar vrouw+kids op zijn loonlijst voor niets doen. 2 v/d 5 gaven juridisch advies terwijl ze nog nooit ’n wetboek hadden gezien. Houdt stug vol niets “fouts” te hebben gedaan. Fransen weten met dat soort lui genadelozer af te rekenen dan NL’ers die ’t heel normaal vinden dat WimMax (in de RvS) aan WimMax advies uitbrengen omtrent ’n taxfree Jodenfooi van 1,5 miljoen p.a. aan hun oudste. Zeg je er wat van, komt rat Donner uit z’n hol, met slijmerig schuin hoofd zeggend: Zie geen rook, laat staan vuur”, en krijst staand ’t Wilhelmus.

 4. frauderen moet je leren en jong geleerd is oud gedaan in die kringen. Maar frankrijk heeft een aantal zelfmoorden van 18 op 100 duizend inwoners waarbij de agrarische sector het ergst is met 15% van de sterfgevallen door zelfmoord.

  In nederland is het de helft minder, 9 zelfmoorden op 100 duizend inwoners. Tenminste wat ze zeggen want ook hier zullen ze het niet kunnen laten om over te liegen met de dagelijkse NS vertragingen en hun “aanrijding met een persoon”

  het gaat geweldig en iedereen is gelukkig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s