Jeroen Dijsselbloem

‘Übermensch Dijsselbloem’ laat zich na Verkiezing ‘s nederlaag kennen als Haat zaaier.

(van onze racist, xenofoob, seksist en Übermensch Untergang PvdA redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Positie “Mr Euro” Dijsselbloem’ van Merkel ter discussie(Video). Maar ‘Kasteelheer Pechthold’ blijft onvoorwaardelijk achter Dijsselbloem zijn positie als “Mr Euro” staan, maar dat is ook wel te begrijpen hij is immers de ‘Yuppie-fascisten-leider’. Nu kwalificeren wij Dijsselbloem al sinds dat hij de Griekse ‘Jan met de Pet‘ ruchlos voor Merkel en de Misdaadbanken (Video) heeft kaalgeplukt als Übermensch. En eisen wij reeds jaren het vertrek van Dijssselbloem en worden hierin nu gevolgd door de premier van Portugal Costa en de Nederlandse Kiezers. Costa zegt dat de (demissionair) PvdA VVD minister van Financiën voor de Rijken een”Haat zaaiende racist, xenofoob, seksist en Übermensch is”. Moet Dijsselbloem nu niet feitelijk worden vervolgd door het OM voor Haat zaaien en beledigen van bepaalde groepen of is dat alleen maar weggelegd voor Wilders(Video) in”Banen-Fraude-Nederland” van Rutte?

De woede van Costa richt zich terecht op een racistische, xenofobe seksistische en ‘Übermensch Haat zaai tirade’ van Dijsselbloem dit weekend die ook in andere landen in Zuid-Europa in het verkeerde keelgat is geschoten.Dijsselbloem bralt als een echte Übermensch in een interview in de Frankfurter Allgemeine Zeitung dat „ik niet al mijn geld aan drank en vrouwen (’Schnaps und Frauen’) kan uitgeven om daarna om hulp te vragen. Dat kan alleen bij ons in de PvdA onze beroeps dronkenlap Spekman(Video) doen,Proost.” Over de’Elite-Corruptie’die als een pest over de EU vaart van zijn politiek ‘EU-gabbers in crime’(Video) horen wij deze arbeiders verrader nooit. Men zou toch denken als men als partij net is afgevoerd door de Kiezers men zijn toontje een beetje matig, maar niet bij Dijsselbloem,Heil.En dat is een teken dat hij kennelijk zwaar schizofreen (video) is. Wellicht denkt hij dat hij en zijn corrupte,dronkenlappen partij de ‘Nep en Fop Verkiezingen’(Video) hebben gewonnen in plaats van dat zij bijna zijn weggevaagd. Toen hij daarover dinsdag in het Europees Parlement van ‘Maffiaboss Tajani’(Video)  door corrupte Spaanse politici en de Italiaanse leider van zijn zuster partijen de sociaaldemocratische fracties werd aangevallen, weigerde hij zijn woorden Haatzaai beledigingen in te trekken, maar antwoorde met Heil Merkel en de Bankiers.Volgens de Portugese premier „wordt Europa als gezamenlijk ‘Pluk de arme kaal project’ pas geloofwaardig zodra die ‘Nazi-meneer’ Dijsselbloem’ stopt als eurogroepbaas en zijn excuses aanbiedt aan alle landen en burgers die diep beledigd zijn door zijn ‘Übermensch-woorden’.” Op zijn Facebookpagina steunt de corrupte Italiaanse oud-premier Matteo Renzi, evenals Costa sociaaldemocraat,de opvatting dat Dijsselbloem „zo snel mogelijk moet gaan.”De bijna verdwenen PvdA-fractie verwerpt de felle Zuid-Europese kritiek op hun ‘Übermensch Dijsselbloem’en dat laat zien dat zij nog niks hebben geleerd van hun verpletterde Verkiezing ‘s nederlaag.Hij kan gewoon op zijn post blijven, aldus de geestelijk gestoorde  Tweede-Kamerlid Henk Nijboer aka “Sigaar uit eigen doos(Video)” woensdag. Binnen kort zit die zieke’ PvdA- man Henk’ in het Luxe Wachtgeld. Fractievoorzitter Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren keurt de uitspraak wel af. Thieme, die de opmerking ziet dat als kritiek Haatzaaien op onder meer Zuid-Europese landen en Ierland, eist excuses. De VVD ‘Godfather Rutte’ die toch altijd er als de Kippen bij is om ‘IK SNAP HET’ te brallen is deze keer Muisstil. Waarschijnlijk staat de opvolger van Dijsselbloem als “Mr Euro” al in de startblokken en dat is de Neonazi VVD’er Hans van Baalen als het aan ‘Pinocchio Rutte’ ligt. ‘Zieke’ Plasterk(Video) heeft alle boze sociaal democraten in de EU opgeroepen om zich bij GroenLinks aan te sluiten en tegelijkertijd de ‘Neonazi-Maffia Boss Porosjenko’(Video) te blijven steunen.

 

19 antwoorden »

 1. Met zijn uitspraken, op zeer laag niveau, anders kent ie waarschijnlijk niet beter, verlaagt hij zich als een waardig gedreven politicus

 2. Het aantal ex-PvdA-kamerleden 2012-2017 dat nu in het luxe wachtgeld zit, is groter dan het aantal PvdA-kamerleden van de huidige 1e EN 2e Kamer bij elkaar !

  Arbeiders verenigt u ! Zing samen met de vakbonden de Internationale !

  Leve de Sociaal-Wachtgeld-Democratie ! Wachtgeld als Core Business.

  • Dat is net een aanleiding om weer eens flink aan de top te kunnen bezuinigen, zet daar maar flink het mes In? Iedereen is al aan de beurt geweest, nou moeten ze eens weten wat de broekriem aanrijgen is?

  • Arbeiders Verenigd u met de VAKBONDEN je bent niet goed FNV beurs jaarlijks +/- 2,nog wat miljoen en CNV 1, 7 van de pensioen fondsen , lekke4 vakbond de schopt niet tegen de ruif waar ze van eten ,

 3. Ook al bevat zijn opmerking wellicht ’n kern van waarheid, moet hij zoiets nimmer in ’t openbaar rondbazuinen. Die recht voor z’n raap taal wordt muv de Randstad nergens gewaardeerd. Maar dat gaat Dijsselflower boven z’n pet. Gauw terug naar de Landbouw Uni, waar hij zich met tropische zaden kan bezig houden. De idioot wilde in ’t land van zijn bazin wat goedkoop scoren. Heeft ie reeds eerder over Juncker gezegd (waarin hij gelijk heeft), maar bezorgde hem slechts de toorn van die wandelende fles. Dijs blijft natuurlijk ’n 1ste klas oorwurm!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s