Uncategorized

‘Sultan Erdoan’ bedreigt Amsterdamse Turken. Rutte geeft geen piep!

(van onze dr. Goebbels VVD propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Turken Amsterdam voelen zich geïntimideerd door folders en nu horen wij de Dutch ‘Gay- Adminraal de Ruyter’ (Video) met geen piep.
En dat is logisch want de Afrikaanse ‘Nep en Fop Verzieking’s’ ‘buit(Video) is binnen! Turkse kiezers in Amsterdam-Noord hebben donderdag tientallen folders over het komende ‘Dictator- referendum’ door hun brievenbussen gekregen en ze voelen zich erdoor terecht geïntimideerd.

Erdogan-House of Cards geslaagd:Rutte en zijn Ratten in Pak Dolblij.

„Ik vind het heel intimiderend, want ik ben geen voorstander van Erdogan en zijn Grijze Wolven. Zijn’ Sultan-ideeën’ bevallen me niet en ik wil geen dictatuur. Ze moeten die campagne maar in hun eigen Ottomaanse Rijk voeren en ons met rust laten”, zegt een vrouw tegen AT5 en de Stem van de Straat Amsterdam-Noir-Salto-TV . Een ander zegt dat het „erg riskant” is om campagne tegen ‘Maffiaboss Erdogan’ te voeren.Een bewoonster zag een paar folders in haar brievenbus en een paar in de rand van de voordeur en dacht eerst dat zij werd afgeperst door de Grijze Wolven van Erdogan. „Ik denk dat ze alleen bij ‘Neder-Turkse’ mensen zijn bezorgd en dat ze daarvoor gekeken hebben naar de naamplaatjes bij de brievenbussen en ik voel mij echt in de steek gelaten door Rutte en zijn ‘Mocro- Sheriff- Aboutaleb'(Video) .”‘

 

 

 

8 antwoorden »

  1. Binnen de VVD doen zich steeds meer geluiden voor om ASScher, Samsom, Dijsselboef, Spektrui en Aboutaleb tot VVD-erelid te benoemen na de totale vernedering van de PvdA en het toneelstukje van Aboutaleb in Rotterdam mbt de Turkse diplomatieke rel !

  2. Vraag me af wat die vent op Neerlands politiek zo’n impact, grip kan hebben?
    Lijkt wel dat deze Nederlandse politici meer te verbergen hebben, dan het daglicht verdragen kunnen?

  3. Na 15/3 interesseert ’t Rutte allemaal geen moer meer. Kruipt weer braaf bij die Moffin op schoot en kwispelt met z’n staartje. Nu moeten we Erdogeit weer te vriend zien te houden; anders jaagt ie 2 miljoen crimigranten de Bosporus over. Zou natuurlijk ’n bak zijn, als ie dat deed. Staan Rutte+Mutti echt in hun nakie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s