Misdaad

Vrije marktwerking: Marteling varkens in slachthuis en ‘Arbeiders-Plofkippen’ in Rotterdam.

(van onze ‘Vrije Martel-marktwerking’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Partij van Dieren strijdt al jaren tegen ‘Maffia-puppyhandel en ‘PvdA Boef Martijn van Dam’  (Video) .
Animal Rights eist een onmiddellijke sluiting van het slachthuis in Tielt waar dagelijks varkens mishandeld worden alsof ze in een Plofkipfabriek-slachthuis van ‘Maffiaboss Porosjenko’ zuchten ! De dieren worden geschopt, geslagen, aan hun oren voortgesleept. Sommige varkens krijgen elektrische schokken, worden bij volle bewustzijn de keel overgesneden, verdrinken in het broeibad (Video).

Plofkippen nemen wraak op Rutte: Poep op uw kippenvlees(Video).
De Amsterdam-Noir reporter Steve Brown heeft zich nog verzet tegen de komst van de Oekraïense Maffia van PresidentMaffiaboss Porosjenko’(Video) en werd direct zwaar bedreigd(Video) door een Bolle dronken agressieve ‘GroenLinks- Provocateur’ en de politie van de VVD Minister ‘Yab Yum Hennis’, die graag een gratis speklapje en een Plofkipje uit de Rotterdamse haven mag verorberen.

De Vrije marktwerking van de Ratten in pak(Video) leidt altijd tot wan en misdadige toestanden voor mensen en dieren.
In binnen- en buitenland is met grote walging en verbijstering gereageerd op de gruwelijke omstandigheden waaronder varkens in het slachthuis in de Belgische stad Tielt hebben geleefd en dat geen van de daders is gearresteerd. Vooral de gruwelijke beelden van de wan en misdadige praktijken binnen het Vlaamse slachthuis roepen veel emoties op, terwijl deze misdaden overal voorkomen in de EU en in het bijzonder in de Oekraïne. Deze misdadige praktijken doen overigens ook denken aan hoe Roemeense en Poolse arbeiders als Plofkippen worden misbruikt in de onleefbare Rotterdamse haven van de PvdA VVD Burgemeester ‘Moordenaar Aboutaleb'(Video).

Verborgen camera legt de zieke sadistische frustratie bloot van onderbetaalde en uitgebuite arbeiders.
Op (schokkende!) beelden van een verborgen camera is te zien hoe varkens geschopt en geslagen worden door zwaar gefrustreerde onder betaalde zieke Oostblok transporteurs en medewerkers bij aankomst in het slachthuis. Kreupele varkens worden hardhandig aan de oren voortgetrokken. Varkens die niet in staat zijn te lopen worden met kettingen rond de poten uit de vrachtwagen gesleept. Ook volgt de camera een dier dat bij volle bewustzijn wordt ondergedompeld in het broeibad, een heet waterbad dat dient om het ontharen van geslachte varkens te vergemakkelijken. Het lijkt wel de Hel van Dante of een tafereel van Jeroen Bosch.

 

’Van slag’„Ben nog steeds zo van slag door dat filmpje van die varkens…”, tweet Sharona.Een andere twitteraar, Mariken, heeft de beelden ook gezien en tweet dat ze er hard om moest huilen. „Ik eet nu drie weken vegetarisch, maar ik eet NOOIT meer vlees”, schrijft ze.Ook regent het reacties waarin boze mensen stellen dat de mensen die verantwoordelijk zijn voor de martelingen, hard aangepakt moeten worden en in een TBS inrichting thuis horen.

 ‘Rat in pak Label’: ’Beter voor iedereen’

 Dat het Martel-vlees wordt verkocht onder het label ‘Beter voor iedereen’ maakt het voor veel mensen extra pijnlijk.Ook maakte de dierenwelzijnsorganisatie bekend dat het vlees van de gemartelde varkens te koop is bij tientallen Nederlandse slagerijen, waaronder een groot aantal keur- en kwaliteitsslagerijen. Vijf miljoen slachtvarkens in Nederland zijn drager van het Hepatitis-E virus. Geelzucht. En Hepatitis E komt ook steeds vaker bij mensen voor. Nergens ter wereld zijn meer mensen dragers van het Hepatitis E virus dan in het Banana-Fraude-Nederland van de VVD ‘Godfather Rutte’. Bijna nergens ter wereld worden zoveel varkens onmenselijk en gewetenloos  gefokt op zo’n klein oppervlak. Bij de bloedbank Sanquin maakt men zich grote zorgen.

Tja, de Vrije marktwerking van ‘Neo-Liberale misdadige Kliek’ van de  VVD ‘Gay-Crime King Rutte'(Video):” IK SNAP Het vergunning ingetrokken voor de Show”.
De corrupte Vlaamse minister van de niet bestaande Dierenwelzijn Ben Weyts heeft opdracht gegeven om de ‘Martel-vergunning’ van het slachthuis in Tiel tijdelijk in te trekken,terwijl hij drommels goed weet dat het overal voorkomt. De misdadige activiteiten worden stil gelegd. De minister zet die stap na de verspreiding van beelden over de praktijken en een bezoek van zijn blinde inspectie.De Dieren en Mensen Beul directeur van Debra zegt „zeer geschokt” te zijn van de beelden. „We kunnen de beelden niet ontkennen nu wij betrapt zijn. We zijn een intern onderzoek gestart om te kijken hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen dat wij weer worden betrapt .” Tegen de betreffende medewerkers worden „passende maatregelen” genomen(Kuch).

4 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.