Ronald Plasterk

Wandelen met Zieke Plasterk op Grondwetdag op kosten van’ Elite-gangster Soros’.

(van onze PvdA Untergang redactie)

 AMSTERDAM-NOIR- Wie alles wil weten over de grondwet van Nederland kan zaterdag (niet) terecht in Den Haag bij de ‘zieke’ demissionair VVD, PvdA GroenLinks Minister ‘IJdeltuit Plasterk'(Video).
Hij is dan één van de Lieg en Bedrieg gidsen die belangstellenden op deze ‘grondwetdag’ alles niets kunnen vertellen over de constitutie van ‘Taxfree Graai King Willem’ en zijn secondant de oude ‘CDA Rat Donner'(Video).

Tijdens de rondleiding rond het ‘Misdaadcentrum-Binnenhof’ van de ‘VVD Gay-Crime King Rutte’ (Video) komen leuke ‘Kul-weetjes’ aan de orde om de boel af te leiden. Niet alleen over de achtergrond van het Binnenhof, maar ook over de Gevangenpoort en wat die te maken heeft met de niet bestaande scheiding der machten. Ook komen de wandelaars alles niets te weten over de duistere achtergrond van het Binnenhof, de grondwetbank en de functie van de corrupte Algemene Rekenkamer.

Wie echt wil weten hoe de Grondwet(Video) in de praktijk werkt moet kijken naar:

De organisatoren van de dag, onder meer de voor de merendeel corrupte gemeente Den Haag met beroeps Graaier als ‘VVD- Burgemeester Pauline Krikke ‘(Video) , ProDemos van de ‘Super Elite Gangster Soros’ met als secondant Prinses Mabel en het Ministerie van Binnenlandse Corrupte Zaken, willen dat bezoekers met diverse activiteiten de grondwet beter leren kennen. Er zijn zaterdag meerdere wandelingen. Belangstellenden moesten zich hiervoor van te voren opgeven, zodat zij van te voren  door de AIVD van Plasterk kunnen worden gescreend. Ook voor scholieren zijn er op deze grondwetdag allerlei herspoel dr. Goebbels activiteiten. Na deze wandeling zal Plasterk worden opgenomen in een psychiatrische privé kliniek betaald door het Luxe wachtgeld en daar zal hij vermoedelijk de rest van zijn verrotte PvdA-leven slijten en constant krijsen: “blijft met je kaal geplukte arbeiders tengels af van mijn oude politieke ‘Rat in pak gabbers’ “:

Advertenties

4 antwoorden »

  1. Linda de Mol (52 jaar oud en 100 kilo) geeft haar strijd tegen de overtollige pondjes extra gewicht. Per afgevallen kilo belooft de presentatrice 5.000.000 euro te doneren aan Giro555. Haar doel is 5 kilo minder, dus zal wellicht circa 25.000.000 worden overgemaakt aan het goede doel.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s