mark rutte

PVV:’ Dutch ‘little Mad-dog Rutte’ is vuile Landverrader!’

(van onze ‘VVD-Pedo-Klasse-Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIRWat is het Verschil tussen Rutte ‘Pleur Op Turken’ en Wilders ‘Minder Marokkanen’(Video).
Nu kwalificeren wij de Dutch ‘Little Mad-Dog Rutte’ al jaren als Landverrader(Video ) zij het om ander redenen dan de PVV-aanhangers.  Zo heeft Rutte bijvoorbeeld de ‘Wil van het Volk verkracht’ door de uitslagen van het ‘Oekraïne-Maffia –Verdrag’ niet uit te voeren en is hij de Godfather van het VVD Dievengilde. Daarnaast heeft in de kielzog van ‘Mad- Dog Trump’(Video) aangekondigd in zijn misdadige Verkiezing ‘s programma dat als hij aan de macht blijft de armen zand moeten gaat vreten en als het ff kan als homeless op straat. Dat laatste misdadige voornemen is koren op de molen van de ‘D66-Yuppie-Fascisten- Leider’ ‘Kasteelheer Pechthold’. Enkele tientallen PVV-kiezers)(=Labbenkakken) hebben zich zaterdag verzameld op het Malieveld in Den Haag om te demonstreren tegen de uitsluiting van ‘Minder, Minder Wilders’, die toch de leider is van de tweede partij van Nederland bij de ‘Laat de armen zand vreten kabinetsformatie’(Video).

De PVV-ers waren daarvoor uit hun met ‘Oliedollar-Vluchtelingen ‘vol gepompte Volksbuurten(Video) gekomen en zijn terecht woedend op de altijd liegende Landverrader ‘Little Mad Dog Rutte’ die een groot deel van het  Nederlandse Volk systematisch beledigd voor “Labbenkakken” en berooft van hun laatste centjes. Hoe het ook zij, de uitsluiting van Wilders door Rutte staat haaks op hoe hij de Internationale  ‘Haatzaaier Dijsselbloem’ loopt te verdedigen(Video) tijdens de feestelijke duistere  60 jaar EU Top in Rome met 50 miljoen arme sloebers(=Labbenkakken) onder de armoedegrens, Houzee!

Rutte was niet bereikbaar voor commentaar, aangezien hij weer eens feestelijk in zwaar ‘overleg’ was in het Haagse Torretje met zijn Staatsadviseur ‘Junkie Gordon’(Video) en zijn billenmaatje de vrouwenmepper ‘Captain Gay Eurlings’(Video).

 

 

5 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s