koningshuis

Koning ontvangt President van Argentinië als dank voor het vasthouden van Poch.

( van onze Royal Taxfree redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Argentijnse ‘spookambtenaren’ gaan de straat op behalve ‘Spook-zusje Maxima’ en ‘spookgevangenen Poch’(Video).
Wat u vandaag niet ziet bij de ‘Royal Staats-NOS’ en zijn college ‘Royal- RTL-Riool Boulevard’. Koning Willem-Alexander en zijn ‘Queen Exotica Máxima’ verwelkomen maandagmorgen bij het Koninklijk Paleis in Amsterdam officieel de Argentijnse president Boef Mauricio Macri en zijn echtgenote Callgirl Juliana Awada. Die zijn zaterdag op Schiphol aangekomen voor een staatsbezoek aan Nederland. De kosten worden beraamd op rond de 1 miljoen euro die betaald worden door ‘Jan met de Pet’
( hij heeft geen keus).

Verontwaardiging in Duitsland over kostbare ‘Nazi-mantel’ Máxima en ‘Natte Doos’ van Ploumen (Video)

Koning Willem Alexander ‘Kerst-Kleuter-preek’(Video) vanuit Argentinië en toch uit Wassenaar.
Macri heeft een volgepakt programma waarin uitbreiding van de ‘Rat in pak handel’ en bevordering van de economische samenwerking belangrijke bestanddelen vormen, zoals het in de cel houden van de onschuldige Poch. In de Beurs van Berlage wordt maandagmiddag door beide Graai-paren een deel van een Rat in pak Argentijns-Nederlands zakenforum bijgewoond. Dinsdag gaat de president naar de haven van onleefbaar Rotterdam van de PvdA ‘VVD-Moordenaar Aboutaleb ‘(Video). En heeft hij gesprekken aan het Misdaadcentrum “Het Binnenhof”, onder andere met demissionair minister-presiden de ‘hofnar Rutte’ van King Willem.

 

‘Graai-Zusje’ van ‘Queen Exotica Máxima’ in opspraak in Argentinië. Rutte barst uit in het lachen!(Video)
‘Queen Exotica Máxima’ heeft de in 2015 aangetreden Macri al een aantal keren duister ontmoet om haar zusje een Graaibaantje te bezorgen en garantie te krijgen dat haar vader niet vervolgd gaat worden voor Oorlogsmisdaden en Poch blijft vast zitten in de cel tot hij sterft. De Taxfree ‘Graai- King Willem ‘die maakte met hen kennis tijdens de kerstvakantie in Patagonië. Volgens Argentijnse Staatsmedia kan de duistere relatie tussen Máxima en Macri helpen bij het openen van deuren bij het ‘Nederlandse-VOC- bedrijfsleven’ als zwijggeld.

 

6 antwoorden »

  1. Bij ’t tegenbezoek zullen W-A+Max. ongetwijfeld naar de Plaza de Mayo in B.A. gaan, waar de Dwaze Moeders 30 jaar elke dag cirkels gedraaid hebben om iets te weten te komen over hun “verdwenen” kinderen. Hadden geen keuze: de regering weigerde hen permanent te ontvangen. Max. moet toch ’n moederhart hebben, dunkt me. Dus zal zij zeker getroffen zijn door ’t lot v/d Dwaze Moeders. Nou, ze vergeet ’t onderwerp gemakshalve en kijkt de andere kant op. En daar is geen woord Spaans bij. Zogenaamd wel begaan met kindertjes in Afrika. Doet ’t altijd goed als p.r. stunt. In haar geboorteland geeft ze als prominente niet thuis. Poch betaalt de rekening en papa lief is zo gesloten als ’n oester, alhoewel hij ’t wekelijkse kabinetsoverleg bijwoonde. Je zult ze toch!!!!!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.