Uncategorized

Mariniers kwaad op ‘Yab Yup Hennis’ na dure duistere ‘Schandknapen-klimreis’.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Terwijl het domme kaal geplukte Korps Mariniers van Taxfree ‘Graai King Willem’ niet genoeg geld heeft om alle militairen een winterjas te geven voor de bergtrainingen in Schotland, blijkt er wel bijna een miljoen euro te zijn gestoken in een duistere klimexpeditie in de Himalaya voor een handje vol ‘VVD-schandknapen-mariniers’.

Aan het duistere avontuur in Nepal deden vorig jaar zeven mariniertjes onder leiding van ‘Captain Gay Eurlings'(Video) mee, die daarmee beloond zijn voor hun schandknapen diensten aan de liederlijke VVD-Top en de Opperbevelhebber Taxfree ‘Graai King Willem’. Alleen al om die extra warm te kleden, trok de marine 276.000 euro uit. Volgens de corrupte marineleiding was het project ’Manaslu’ een serieuze militaire oefening waar defensie nog veel plezier van zal hebben. Wat precies kunnen deze corrupte ouwe Hoeren niet uitleggen. Misschien waren zij op zoek naar het Grote gevaar Poetin, Holleeder of Wilders(Video)? Op de marinierskazernes, waar manschappen het Kanonnenvoer net als overal bij defensie zuchten onder geldgebrek en niet eens WC- papier hebben om hun gat mee af te vegen is kwaad gereageerd. Critici noemen de duistere ‘Schandknapen -klim ‘een miskleun van ‘Yab Yum Hennis’. De Corrupte en laffe Commandant Zeestrijdkrachten Rob Verkerk bralt dat de discussie begon toen negentig procent van de kosten al was gemaakt en daar zaten niet eens de kurken bij voor hun gat om ze te beschermen tegen ‘Captain’ Eurlings van deze met de hand uitgepikte ‘Schandknapen-Marinier’.

9 antwoorden »

  1. Als het om defensie gaat moet de koppen in de krant, media bereikt worden?
    Wat primitief, defensie bij uiterste noodzaak en verantwoord investeren, dat nog wel van de belasting centen van de burgers?

  2. Ipv kurken heb je tegenwoordig ook schroefdoppen, maar die knallen minder hard. Is al met al wat minder feestelijk. Zo knallende kurk uit je reet is spectaculairder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s