mark rutte

Schippers de Zorgripper door als informateur.

(van onze VVD, CDA, D66 en GroenLinks Zorgripper redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Demissionair VVD minister Gangsterin Edith Schippers aka“de Zorgripper” gaat verder met het begeleiden van de ‘Kabinet-Rutte-formatie’.
De afgelopen weken polste de gewetenloze VVD-politica al als verkenner politieke partijen over hun trek om in een Kabinet van Rutte te stappen met als motto” Pecunia non olet (‘Geld stinkt niet’) en laat de armen zand vreten(Video). Zoals het er nu naar uitziet wordt de Zorgripper ook informateur, melden bronnen aan Volksnieuws uit Amsterdam-Noir, terwijl zij thuis hoort in de cel.

‘Pinoccio Rutte’: Laffe Buma en Pechthold duiken weg (Video).

‘Populist Klaver'(Video) van GroenLinks steunt Maffia-Oekraïne ‘Landverrader Rutte'(Video).
Een tweede’ Informateur- Rat in pak’ komt er naar alle waarschijnlijkheid niet. Vorige week dinsdag heeft die optie wel op tafel gelegen, zo wordt gemeld. ‘Witwas-GroenLinks’(Video) van de ‘VVD-Boy Klaver ‘heeft er nog even over getwijfeld, maar uiteindelijk zagen alle Populistische politieke partijen die deze week verder onderhandelen over een nieuw misdadig ‘Pluk de armen en ziek kaal Kabinet Rutte’ daar de meerwaarde niet van in. Morgen overhandigt Schippers haar eindverslag over de verkenningsronde aan voorzitter van de Tweede Kamer ‘Mocro Spion Khadija Arib(Video)’ van het splinterpartijtje de PvdA-hoertjes. Vorige week werd al bekend dat de volgende fase nu ingaat met vier partijen: VVD-misdaadgroep, ‘CDA -Mega-Drug lab’(Video) , ‘D66- Yuppie Fascisten’ en ‘Witwas-GroenLinks’.Of deze vier er met elkaar uitkomen is nog maar zeer de vraag. Bij zowel de VVD Gangsters als de ‘Nep en Fop Christen’ van het CDA klinken grote bezwaren tegen politieke samenwerking met GroenLinks. De vergroenende plannen van de partij van ‘Boy Jesse Klaver’ kosten burgers en bedrijven een fortuin, klinkt het bij de ‘Bloed aan de paal Kapitalisten liberalen’ en de ‘Duivelse -christendemocraten’. Ook schuurt het stevig op de terreinen van nivelleren (laat de Rijken rijker worden), migratie (Vol=Vol)(Video) en militaire missies( Wapenhandel). Een kabinet met daarin CU in plaats van GroenLinks, vormt ook een politieke meerderheid. Daar geven volgens de ‘fake- opiniepeiler’ Maurice de Hond(Video) op dit moment meer (hersendoden) mensen (43 procent) de voorkeur aan dan de variant met daarin GroenLinks (37 procent).  Dinsdag debatteert bralt de Tweede Kamer over het eindrapport van de altijd liegende ‘Zorgripper Schippers’. De verwachting is dat de VVD-politica Gangsterin tijdens dit ‘gebral-debat’ door de parlementariërs officieel tot laat de armen zand vreten informateur wordt benoemd, want dat zij de Zorg heeft geript kan de meerderheid in de Tweede Kamer niets schelen. Waarom wordt trouwens nooit de Partij van de Dieren genoemd in deze fase, gezien het feit dat zij meer Kamerzetels hebben dan de CU en echt opkomt voor het welzijn voor de dieren, mensen en het Klimaat(Video)?

7 antwoorden »

 1. Beste Steve,

  Ik erh mij echt al zolang aan deze smerige rattenpolitiek hier in Nederland, kijk nou de tweede kamer verkiezingen, fraude werdt onder onze neus op televisie gepleegd.
  Nu Hans Hillen oud cda.er, heeft bekend dat niet wilders was weggelopen maar het cda.En wat gebeurt er verder???? juist, helemaal niets.
  Zou je dan als pvv voorman geen aangifte doen wegens.smaad, valsheid in woord en geschrifte.
  En weet je Steve, iedereen blijft slapen, niemand doet wat, dat was vroeger in onze tijd wel eff anders.
  De groeten van Toinnema.

 2. Ze weet gedaan te krijgen de burgers met een kluitje het riet in te sturen?
  Dat lijkt niet dat dit zo is, iedereen blijft weg uit zorg, sinds deze door premie van burgers meer geld oplevert dan kost?

 3. Deze omgebouwde psychopaat hoort natuurlijk in een tbs kliniek thuis de rest van zijn/haar leven en wat gebeurt hier in banana land….Zorg jij ff voor een nieuw kabinet….

  • De AIVD heeft net nieuwe software geïnstalleerd in de microchip van Schippers, met het volgende programma voor versnelde afbraak van Nederland:

   Halve Zijlstra wordt de nieuwe minister Binnenlandse en Staats-KGB-zaken.

   Hans de Boer wordt de nieuwe minister van Asociale Zaken en Labbekakken.

   Imam A. Pechtold wordt de nieuwe minister Immigratiebevordering.

   Bejaarden ouder dan 66 krijgen allemaal een gratis D’66-euthanasie-behandeling in hun verplichte basiszorgverzekering, zonder eigen risico.

   Mark Rutte dient 50 miljard Euro over te maken aan Sultan Erdogan, 100 miljard aan Brussel, 200 miljard aan Goldman Sachs en 500 miljard aan Lockheed Martin.

   De jaarlijkse staatstoelage van Prinses Amalia dient te worden verhoogd naar 750 miljoen Euro.

   De maximum snelheid op de A2 gaat naar beneden tot 15 km/u als concessie aan GroenLinks.

   Bij de voedselbanken wordt iedere dag het “Wilhelmus” gezongen als concessie aan het CDA.

 4. Laat GL maar in ’t Kabinet stappen. Zijn er zo weer verkiezingen. Boy Klaver vindt ’t prima dat NL’s handelsoverschot naar de knoflooklanden gaat om hen te pamperen. Mooi dat ’t land mede wordt geregeerd door ’n VMBO’er, net de schoolbanken ontgroeid. Ervaring speelt in NL politiek geen rol, uitsluitend ’n grote bek. “Beter ’n jonge geile aap met ideeën dan ’n ouwe zak zonder”, zegt Klaver. Dat is ook weer waar, als je hem vergelijkt met Oranje konten likker Donner. Wordt de 4de de CU, wordt ’t weer zo’n degelijk oersaai Christelijk clubje (met CDA), waarvan NL maar geen genoeg kan krijgen.

  • VVD 33 + CDA 19 + D’66 19 + CU 5 = 76 zetels

   T.k. vice-premier Imam Alexander Pechtold wil graag met de nep- en fopchristenen het land helemaal afbreken, terwijl de altijd liegende hofnar de laatste centjes van Jan met de Pet zal afpakken ten gunste van het wachtgeld van de komende tsunami aan uitgerangeerde werkloze PvdA-politici.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s