Uncategorized

Wilders doet aangifte tegen ‘ondergedoken’ ‘GroenLinks-Haatzaaier Dekker’.

(van onze dr. Goebbels propaganda GroenLinks Verkiezing ‘s redactie)

AMSTERDAM-NOIR-PVV:’ Dutch ‘little Mad-dog Rutte’ is vuile Landverrader!’ (Video)
Wilders bralt dat hij deze week aangifte gaat doen tegen de GroenLinks ‘Haatzaai-activiste Anne Fleur Dekker’. Ze had op Twitter opgeroepen om als ‘ludieke-IS- actie’ stenen naar de PVV-leider te gooien. De ‘VVD Boy Klaver’(Video) heeft onmiddellijk gereageerd: “Yes we can stenen gooien naar Wilders, Steve Brown en Poetin!”

Wanneer gaat Wilders ook aangifte doen tegen de Haatzaaiende racist, xenofoob, seksist en Übermensch  Dijsselbloem (Video).En wanneer wordt de ‘GroenLinks-Witwasser Maya van der Steenhoven’ opgepakt door de ‘Pedo-VVD-Justitie’ van ‘Aasgier Blok’  (Video)?  De 22-jarige Dekker, die fractiemedewerker van GroenLinks in Hilversum is, is volgens het ‘GroenLinks- Clubblad NRC ‘ondergedoken’, omdat zij zogenaamd vreest te worden gestenigd en wordt bewaakt door de corrupte ‘Bin Lade, Al Kaida, of ISIS-Politie'(Video). Dat gebeurde nadat op een website openbaar was gemaakt dat ze op Twitter had opgeroepen om Wilders naar IS gebruik te stenigen. En de PVV-leider dit bericht op zijn beurt had gedeeld als bewijs van Klasse Justitie dat hij wel wordt vervolgd en types als Dijsselbloem, ‘Showbizz- arbeider Spekman’, ‘Imam-Samsom'( zit al maanden in het Luxe wachtgeld(Video)) en’  D66-Yuppie-fascist Statenlid Wageningen’(Video) niet als het gaat om discriminatie en Haat zaaien.

‘Niet bedreigend bedoeld'(kuch): Wie hetzelfde anders zegt, zegt iets anders.
De Leugenaar Dekker heeft aan haar op één haar na failliete clubblad NRC laten weten dat haar ‘Yes we can stenen gooien naar Wilders tweet’, die vorig jaar werd verstuurd, niet bedreigend was bedoeld. Volgens haar is de tekst uit zijn verband gerukt,Bla, bla, bla. “Wie gaat er mee 500 stenen op Wilders gooien? Vind ik wel een ‘ludieke-Tokkie- actie die veel weg heeft van een IS oproep tot moord”, dat was volgens haar een ‘cynische’ reactie op het bericht van een andere ‘Tokkie-twitteraar’. Die stelde voor om als ‘ludieke actie’ stenen naar een moskee te gooien en zij verklaart bovendien met haar hand op haar Groene  ‘Zwarte-Tokkie-hart’ dat zij nimmer ‘Bloed-poen’ heeft laten Witwassen door haar corrupte partijgenoot Maya van der Steenhoven en dat zij geen activistisch lid is van de  IS.

9 antwoorden »

  1. Deze dame Dekker is overduidelijk 40 jaar te laat geboren, ze zou het prima gedaan hebben in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw…..

  2. Ieder keer als ik aan een persoon van GL denk dan zie ik 1 of andere idioot zijn behoefte doen in een kraakpand (gejat van bv een bejaarde demente man )zonder het op te ruimen en heel het huis te verbouwen en het liefst in de fik steken.Zo kijk ik naar dat Greenlinkspeace tuig….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s