President Donald Trump

‘Mad Dog Trump’ gaat voor de tactiek van de Verschroeide Aarde.

(van onze Internationale Elite- Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Mad Dog Trump’ is net zo gevaarlijk als Oorlog ‘s misdadiger ‘TTIP Obama’(Video). ‘Mad Dog Trump’ wil klimaatverdrag opzeggen: De tactiek van de verschroeide Aarde tegen de armen(Video).
Met een ‘Verschroeide aarde-decreet’ heeft president ‘Mad Dog Trump’ dinsdag een groot deel van het klimaatbeleid van zijn voorganger de Oorlog’s Misdadiger ‘TTIP Obama’ teruggedraaid. Is dat geen Oorlgos misdaad jegens de menselijkheid en de dieren? Met de presidentiële beslissing wil het Witte ‘ Zwarte-Trump-Huis’  ‘fake-banen’ creëren en de binnenlandse energieproductie opvoeren, zodat de VS minder afhankelijk is van buitenlandse energie en de homeless people die geen geld hebben voor Sun protectie dan verdwijnen van de straat door middel van verschroeien. Trump :” Let the poor people smoke them self to dead under the Killing Sun and the Mexicans fuck each other dead behind my Wall an may all Muslims exploded under the sun”.

Mad Dog Trump’: USA Über Alles–(Hitler) en reisverbod voor Moslims(Joden)(Video).
Het belangrijkste mikpunt van Trumps decreet is het Obama Clean Power Plan, dat de uitstoot van broeikasgassen door kolencentrales in 2030 met 32 procent moest hebben teruggebracht ten opzichte van het niveau van 2005. Ook wordt het verbod op het delven van steenkool uit federaal gebied opgeheven en worden de regels voor de methaanuitstoot door de olie- en gasproductie  van de Elite-Gangsters versoepeld. Wanneer gaat de EU-Elite eindelijk eens hun Boss de Mad Dog boycotten net als volgens hun het grote gevaar Poetin, Wilders en La Pen?

Trump: Wees niet bang voor een Zwarte verschroeide aard, want mijn gabbers de Bankiers Wassen de aarde weer wit(Video).
‘Mad Dog Trump’:,,Mijn ‘Freak-regering’ van Republikeinse Godsdienstwaanzinnige , Exxon Mobil’s CEO-Gangster(Video) Barbarossa-Rex’ en Goldman en Sachs Bankier-gangsters( Video) maakt een einde aan de oorlog tegen de kolen”, bralde ‘Twitter-Trump’ voordat hij het waanzinnige decreet ondertekende. ,,Met deze beslissing zet ik de historische misdadige ‘Mad Dog- stap’ om de restricties op Amerikaanse energie op te heffen, regeringsbemoeienis terug te draaien en regels die banen kosten af te schaffen.” Maar in werkelijkheid geeft hij een handje vol gewetenloze Oliebaronnen(Video) vrij spel om de US en de Wereld nog meer te verwoesten voor wat ‘bloed-miljarden’ winst. Obama had deze regels ingevoerd om te kunnen voldoen aan de verplichtingen die horen bij het toch al magere klimaatakkoord van Parijs. Trump had al tijdens zijn Freak-verkiezingscampagne verklaard dat hij de steun van de VS aan het akkoord zou opzeggen. Volgens de president zorgt het afschaffen van de ‘groene regels’ voor een boost in de productie van olie, gas en steenkool en levert dat duizenden banen op, hetgeen een grote leugen is van de Mad Dog. En last but nou least de Partij van de Dieren is met de SP de enige partij die al jaren als een roepende in een ‘dove’  ‘Tweede-Slangekuil-Kamer'(Video) waarschuwt tegen Climate change increases the risk of war en de stroom van de Vluchtelingen, scientists prove.

7 antwoorden »

 1. Geloof niet alles wat er in de media verschijnt van de milieulobby, deze academisch geschoolde fraudeurs zijn deel van de zelfde baantjescarrousel.

  We horen nooit over geo enginering en het plat bombarderen van de vele landen met munitie van verarmt uranium wat hele gebieden onleefbaar maakt

  Oplossingen worden doelbewust geblokt (secret space program) Benjamin Fulford
  CIA sources are also saying a secret presidential order was given to release free energy technology as well as existing anti-aging technology.

  The only thing that is blocking humanity from this future of immortality and exponential expansion into the universe is now a small group of people clinging to control of financial computers at the Federal Reserve Board, the Bank of Japan, the European Central Bank and the BIS. These computers need to be physically seized in order to allow the issuance of unlimited funds to let humanity spread its wings and fly. Lees meer: http://benjaminfulford.net/2017/03/27/immortality-and-exponential-expansion-into-the-universe-will-come-after-final-cabal-defeat/

 2. Het wapentuig,dat is de Amerikaanse industrie, en ook de grootste vervuiler. 20 oceaanstomers vervuilen meer dan 1 miljard auto s
  Alle accijnsen zijn er voor om nog meer wapentuig aan te schaffen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s