Misdaad

Misdadige Belastingdeals van VVD ‘Gangster Wiebes’ maken Dé Holleeders tot Kruimelaars.

(van onze ‘VVD- Pedo- Klasse- Justitie- Witwas’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wat u vandaag niet hoort bij de Staats-NOS en hun collega Riool Rtl-Boulevard tijdens de 555 Giro bedelactie  is de oorzaak van de altijd wederkerende hongersnood in de Derde Wereld: Neo-feudal society: Tax havens for big multinationals is ‘robbery of population’.
Duister ‘Witwas-Afspraken’ die de ‘VVD Gangster Wiebes ‘maakt met grote ‘Misdaad-bedrijven’ om het ze fiscaal naar de zin te maken, komen onder druk te staan door Europese regels. Daar waarschuwden ambtenaren van staatssecretaris Wiebes (Financiën voor de Rijken en Witwassen) voor. Desondanks vroegen de ambtenaren de VVD staatssecretaris Wiebes aka “Alle armen aan het Gas” om door te mogen gaan met het maken van de Misdadige ‘Witwas-afspraken’. En de ‘VVD-Witwasser Wiebes’ stemde daarmee in op voorwaarde dat de ‘Bloed-miljarden‘ zouden worden Witgewassen op de ‘VVD-Zuidas’ te Amsterdam of bij de ‘Drugs-Witwas-expert’ van de VVD ‘Griezel-Teeven’. Op één na zijn alle negen veelvoorkomende misdadige afspraken die de ambtenaren in 2015 beschrijven nog steeds te maken voor ‘Witwas-bedrijven’.

‘VVD Gangster Wiebes’ Trots: NL weer derde op “Crime-lijst(Video) van belastingparadijzen”.

 https://youtu.be/N8Vqg9xu7rU

Top European banks profited €25bn from offshore tax havens – Oxfam.
De ambtenaren signaleren in 2015 al dat sommige afspraken zeer omstreden misdadig zijn en de Nederlandse samenleving en met
name de Derde Wereld voor 1000 duizenden miljarden benadelen. Zo kan de zogeheten informeel kapitaalafspraak ‘internationaal spanningen oproepen’, aldus dagblad Trouw, dat zich baseert op een vertrouwelijke notitie waarin ambtenaren van de Belastingdienst de meest gemaakte ‘Witwas-afspraken’ met de misdadige bedrijven beschrijven. De Tweede Kamer heeft dat stuk uit 2015 nooit gezien, ondanks herhaalde verzoeken om meer openheid over dit onderwerp. Door dergelijk misdadige praktijken worden wij vandaag weer overspoeld met vals huilende BN-Hoeren van het extreem corrupte type Peter R. de Vries  en louche politici als de PvdA hysterica Ploumen met een zoveelste Giro555 bedel actie voor stervende mensen van de honger in de Derde Wereld.

Panama Papers het GroenLinks, Koningshuis en ‘Maffiaboss Porosjenko’ Clubblad(Video) .

Dé Holleeders Kruimelaars vergeleken bij het Witwas Corporate Crime en hun ‘gabber in crime’ Wiebes:Misdaadjournalisten weten van niets.
De notitie vat feitelijk kort samen wat het beleid van Nederland is in de internationale discussie over belasting ontduiking , zegt Jan Vleggeert, universitair hoofddocent belastingrecht aan de Universiteit Leiden. “Dat is kort gezegd: wij vinden het geen enkel probleem om het Corporate Crime te helpen geen belasting te betalen net als de Ultra Rijke ‘Taxfree-King Willem'(Video) zolang dat niet verboden is. Het is legaal, en de Elite-Gangsters verdienen er miljarden aan, dus waarom zouden we ermee stoppen? Kijk de zogenaamde Volks boefjes als Holleeder&Co vallen helemaal in het niet qua schade die de maatschappij oploopt door het niet betalen door het Corporate Crime van de belasting en daar staan kennelijk Rutte en zijn Wiebes garant voor”.

 

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s