Vluchtenlingen

Vluchtelingen Come to NL van Rutte:Voorrang op huizenmarkt, €10.000 cadeau en gratis vakanties.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- PVV:’ Dutch ‘Little Mad-Dog Rutte’ is vuile Landverrader!’( Video ).
Wie vult zijn zakken aan de Vluchtenlingen Industrie? U raadt het al de Ratten in pak(Video) van het liederlijke type ex VVD Burgemeester en ex VVD partij leider ‘Onno-Schandknapen-Hoes'(Video). Er is wat extreem,bizar,crimineel duister aan de hand in Banana-Fraude-Nederland van Rutte als het gaat om de ‘Luxe-behandeling’ van de ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ ten opzichten van de Nederlanders uit de laagste klasse. De NL ‘Jan met de Pet’ en zijn kinderen worden behandelt als een hond en moeten 17 jaar wachten voordat zij in aanmerking komen voor een sociale huurwoning. Vluchtelingen  hoeven slechts drie maanden te wachten(Video), terwijl zij ondertussen hun tanden laten doen. ‘Jan met de Pet’ die straatarm is krijgt geen inrichting ’s kosten en geen nieuwe tanden. De Vluchtelinge krijgen €10.000.-  cadeau(Video) om hun huis in te richten. De NL arme sloeber krijgen geen cent en kunnen met hun door Rutte kaalgeplukte naat naar de kringloopwinkel en de mensonterende PvdA ‘Kapo Klijnsma-Voedselbanken’.

‘D66-Yuppie-Leider Kasteelheer Pechthold’ laat de armen Nederlanders zand vreten

Woningnood? Alleen voor Amsterdammers (Video)niet voor Vluchtelingen.
De gelukkige Vluchtelingen ontvangen gratis medische zorg inclusief tandheelkunde en hoeven geen zorgpremie te betalen of eigen risico. Daar tegen overstaat 200 duizend NL zorgmijders(Video) die geen geld hebben voor de dokter en/of medicijnen. Dan worden de arme sloebers die Dak en Thuisloos zijn gedwongen op te straat slapen nog gearresteerd door de ‘NSB-politie’ van de VVD ‘Aasgier Stef Blok(Video)’ en veroordeeld door een gewetenloze Rechter. Zijn Vluchtelingen Gelukzoekers? Nee, dat zijn zij niet, want zij vallen automatisch met hun’ Islam-neus’ in de ‘Come to Holland-Boter’ van de VVD ‘Godfather Rutte’ en zijn PvdA ‘NSB- Loopjongen Asscher’.

Steeds meer normale huurders financieel in de knel door Rutte(video), maar zijn toch Happy.

Over het voorgaande en hetgeen hierna gesteld horen ‘Yes, we can VVD-Boy Klaver’ nooit met een piep. En wie verontwaardigd is over het misdadige verschil tussen de aanpak van de armoede voor de Nederlandse burger en de Vluchtelingen die wordt door de corrupte Gevestigde Orde partijen weg gezet als ’PVV-Tokkie’ van Wilders.Grote groepen Eritreeërs en andere Vluchtelingen gaan nadat zijn hun huis gratis hebben ingericht en hun tanden hebben laten verzorgen nog altijd op vakantie naar het land waaruit ze nu juist gevlucht zijn. Het Lieg en Bedrieg kabinet Rutte&Asscher beloofde de verblijfsvergunning af te nemen van de gelukkige asielzoekers die dit doen. Daar is bij Eritreeërs en vele andere Vluchtenlingen niets van terechtgekomen. En zo moeilijk zijn  ze ook weer niet om te herkennen bij de Douane met hagelwitte nieuwe tanden, niet dan?

Kleren bij de kledingbank en eten bij de Voedselbank dat doen 2,5 miljoen mensen(Video).
Wij toonde eerder al aan dat Eritreeërs in groten getale vakantie vieren en maken de Blitz met hun peperdure, hagelwitte nieuwe tanden en hun riant ingerichte huizen in NL in hun thuisland, dat volgens henzelf zo gevaarlijk was dat het noodzakelijk was te vluchten. VVD-Staatssecretaris Boef Dijkhoff (Veiligheid voor de Rijken en’ Pedo-Klasse Justitie)’ bralde daar toen ook schande van, maar hij en zijn’Boy Jesse Klaver’ zijn wel trots op de nieuwe hagelwitte tanden van de Vluchtelingen. Hij beloofde te controleren op deze ’terugreizigers’ en hun verblijfsvergunning af te nemen als ze gesnapt worden, wat uiteraard weer eens een leugen bleek te zijn. Uit opgevraagde informatie van zijn ‘Mensenhandel-departement’ blijkt dat sinds half 2015 geen enkele Eritreeër om die reden zijn ‘Gelukzoekers- verblijfsvergunning’ is ontnomen. Dat gebeurde in dezelfde periode wel bij „enkele tientallen” mensen van een andere nationaliteit, die een grote mond hadden gehad tegen Onno Hoes ( Zij weigerde hem van achter te nemen). Het corrupte ministerie beweert dat het probleem bij Eritreeërs kennelijk niet zo speelt, maar een inventarisatie laat heel wat anders zien. PVV-Kamerlid Fritsma concludeert: „ “Two Face Dijkhoff” beloofde dit aan te pakken, maar heeft geen woord gehouden en weer eens zoals zijn Boss ‘Pinoccio Rutte’ keihard gelogen.” Terwijl  de Vluchtelingen vakantie vieren in hun thuislanden met hun nieuwe tanden en  vet gratis ingerichte  huis in Holland scharrelen de NL bejaarden zonder tanden wat oude troep als meubels in hun voedsel bij elkaar op straat. Deze armen bejaarde sloebers en miljoenen andere eerlijke NL Burgers die onder de armoedegrens moeten zien te overleven zonder tanden zijn al eeuwen niet meer op vakantie geweest zijn. Is dat bizar en misdadig of niet?

O ja, we zouden het bijna vergeten stort u vooral weer op die’ Nep en Fop Giro555 ‘van de ‘Goeden-Doelen Maffia'(Video) met Rode kruis  Zakkenvuller directeur Cees Breedveld (198,000,00 per jaar) met zijn valse Huilende BN-hoeren(Video) die het hele jaar door hun eigen moeder lopen te verkopen op de ‘Riool-TV ‘om hun zakken te vullen  met hun Nep en Fop hagelwitte aan je ogen pijn doende nieuwe kronen in hun bek.

17 antwoorden »

 1. We wisten het al dertig jaar, deze praktijken. Binnenkort mag ik ook mijn eigen woning uitgetrapt worden met mijn gezin door de Bank. Misschien is het beter om onze ID bewijzen weg te gooien en ons vervolgens aan te melden als vluchteling. Mijn vrouw hijs ik wel in een boerka.

  • Jouw idee heb ik 20 jaar geleden al toegepast. Nadat ik de zoveelste keer mijn zuurverdiende centjes naar de Nederlandse fiscus had zien gaan, had ik mijn gezicht met bruine schoensmeer ingewreven en een tulband op mijn hoofd gezet. Van mijn beddelakens maakte ik een gewaad en mijn schoenen had ik vervangen door sandaalsloffen.

   Bij de douane in gebrekkig Nederlands gemeld dat ik Ali Achmed Bin Turkibani heette en dat ik op de vlucht was voor de dictator in Verweggistan. Ik had 4 vrouwen en 37 kinderen achtergelaten. Ik kreeg toen 2 vrijstaande villa’s toegewezen en kinderbijslag van ca. Hfl. 15.000,= per maand.

   Na 8 jaar verblijf kwamen een zekere O. Hoes en een Imam Pechtold dagelijks bij mij thee drinken en zij wilden dat ik mijn kinderen naar Nederland liet overkomen….

 2. Bij mij in de buurt is er speciaal een Somalische tandarts aangetrokken voor zijn landgenoten.Nou moest ik daar zijn voor controle en ik zag ze gewoon high 5 s (landgenoten onder elkaar)geven aan elkaar binnen in de praktijk.Familie van 4. Man jaartje of 45 met vrouw jaartje of 16 en 2 kindertjes reeds op de wereld gezet(met dank aan giro 555).Ze lachten letterlijk hun tanden bloot en konden het eigenlijk niet geloven dat ze zo gepamperd worden.Ik was trouwens 2 meier kwijt maar dat terzijde.

 3. Na bijna twee jaar is Johan Derksen erin geslaagd om zijn woning in Oudewater te verkopen. Daar was wel een forse prijsverlaging van 80.000 euro voor nodig.

 4. Voor VVD’ers maakt ’t niet uit. Pa koopt ’n pandje in de stad voor dochter of zoon lief. Die hebben van wachtlijsten nog nooit gehoord, willen direct aan de gracht zitten en gaan dan de ras Mokumer uithangen. Verdwijnen begin 30 naar ’t Gooi of Aerdenhout en ’t pandje wordt met veel winst verkocht. Woningnood? Wat is dat?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s