Uncategorized

Discriminatie van blanke, lage ambtenaar en laagste klasse door Politieke Ratten in pak.

(van onze Gevestigde Orde dicriminatie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Blanke ambtenaren in het coorupte Haagse stadhuis van de ‘VVD -Gangsterin Burgemeester Pauline Krikke’(Video) hebben terecht het idee dat hun huidskleur bij contractverlenging in hun nadeel werkt.
In het algemeen worden de blanke Nederland uit de laagste klasse in heel Banana-Fraude-Nederland van ‘Godfather Rutte’gediscrimineerd, beledigend en vernederd(Video). De VVD-misdaadgroep noemt deze blanke, eerlijke mensen uit de laagste klasse “Labbenkakken”. De GroenLinks ‘VVD-boy Klaver ‘en zijn stiefvader ‘Yuppie-Fascist-Pechthold’ noemen deze blanke mensen ‘PVV-Tokkies’ van Wilders.Dat stelt de PVV in de Haagse gemeenteraad. De partij heeft signalen gekregen dat verschillende mensen met een jaarcontract de laan zijn uitgestuurd terwijl hun net zo goed functionerende collega’s met een bi-culturele achtergrond wel mochten blijven.

„Het deed mij gelijk denken aan de uitspraken in november van de racistische en corrupte ‘D66-Yuppie- fascistische-Wethouder Baldewsingh’, die gaat over het ambtenarenapparaat. Hij bralde onder andere dat het stadhuis gewoon te wit is en doelde daarmee niet op het gebouw maar op het personeelsbestand”, stelt raadslid Elias van Hees.„Dat waren controversiële, racistische en idiote woorden, die grenzen aan het ‘Yuppie-D66-Fascisme’ van de ‘Kasteelheer Pechthold’.”Hij benadrukt dat mensen moeten worden geselecteerd op geschiktheid en niet op kleur of dat zij behoren tot het ‘Good Old Boy- netwerken’ van de Gevestigde Orde partijen en hun bazen de Heersende Klasse . „Er bestaat niet zoiets als gelijke geschiktheid. Selectie op uiterlijke kenmerken is discriminatie en dat zou de wethouder niet moeten willen. Hagenaars zonder migrantenachtergrond zijn toch geen tweederangsburgers?” Van Hees wil van de wethouder weten of de bestuurder al geprobeerd heeft het personeelsbestand wat minder ’wit’ te laten zijn. Het raadslid verwacht echter niet dat Baldewsingh volmondig zal toegeven dat deze ambtenaren vanwege hun huidskleur weg moesten, daar is hij te laf en te corrupt voor. „Dan nog vind ik het heel kwalijk dat bij deze mensen – goed functionerende ambtenaren of geschikte sollicitanten – het gevoel blijft hangen dat het aan hun afkomst ligt.”

2 antwoorden »

  1. Het is maar net vanuit welke hoek je dit bekijkt?
    Als ze dan maar vanuit de kindergedachte alles bekijken, komt het vanzelf goed?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s