corruptie

Ex VVD-Wethouder Gangster Van Rey weer verkiesbaar in Roermond. ‘Pedo-Nijpels’ maakt er een TV serie van

(van onze ‘VVD- Pedo-Bestuur-Gangsters’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De veroordeelde Rat in pak de Ex Top VVD-er Jos van Rey is in 2018 opnieuw verkiesbaar voor de corrupte gemeenteraad van Roermond.
De wegens corruptie veroordeelde hoogbejaarde 71-jarige corrupte psychisch,gestoorde politicus is lijstduwer voor de tienkoppige fractie van de corrupte Liberale Volkspartij Roermond (LVR). Hij verwacht met voorkeurstemmen terug te keren in de corrupte gemeenteraad. En dat het goed is voor het aanzien van de Ratten in pak(Video) van “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep, aldus Van Rey. Heeft deze hoog bejaarde man nu werkelijk waar niets ander te doen dan die verrotte politiek met zijn laatste paar jaar die hij nog te leven heeft? Hebben dit soort Rat in pak politici geen leven naast de walgelijk politiek? Hebben zij geen vrouw (of man als echtgenoot zoals in veel gevallen bij de ‘VVD-Gay Crime Rutte'(Video)?) kinderen en kleinkinderen? Houden zij niet van de natuur en ander landen? Kunnen zij niet genieten van museums en ander mooie steden tijdens hun laatste jaren? Voor de poen hoeft die oude ‘VVD-Rat’ het immers niet meer te doen.

Ook ex-VVD-wethouder Roermond corrupt en geniet samen met Volkse schandknapen(Video) van zijn Wachtgeld.

Tegen Boef van Rey loopt een hoger beroep na een veroordeling wegens corruptie. Eerder veroordeelde de rechtbank hem tot slechts een taakstrafje van 240 uur daar waar ‘Jan met de Pet’ voor jaren de cel in verdwijnt. Van Rey geeft zichzelf desondanks goede kansen voor de ‘Nep en Fop-verkiezingen'(Video). Voor de Midden-Limburgse regionale omroep TVellef bralde hij donderdagavond schaamteloos dat er in oktober een boek over hem uit komt. ,,Dat zal helderheid brengen en ik ben zwaar teleurgesteld dat ik niet als BN-er ben gevraagd om mee te doen aan de ‘Giro555(Video)-Show’ ’’, bralde hij. De LVR werd in 2013 opgericht nadat de VVD-misdaadgroep zich afkeerde van Van Rey omdat hij betrapt was op corruptie. Corruptie is voor de VVD-misdaadgroep geen probleem zolang men maar niet betrapt is laat een woordvoeder van ‘Pinoccio Rutte’ weten. De LVR zit als enige partij in de oppositie in Roermond uit zijn neus te vreten. De andere partijen willen niet met Van Rey in een coalitie zitten omdat hij nu gepakt is en zij nog niet. Lijsttrekker Katvanger van Van Rey  voor de komende ‘Nep en Fop-verkiezingen’ voor de corrupte LVR is fractievoorzitter Domme Dré Peters. De corrupte Peters is altijd de Katvanger van Van Rey geweest voor al zijn duistere misdadige Vul de zakken misdaden.Van Rey is veroordeeld voor corruptie en enkele andere misdadige zaken, maar toont geen enkele inkeer, vonden zeven coalitiepartijen uit de gemeenteraad van Roermond vorig jaar september. Zij eisten zijn vertrek naar het Luxe Wachtgeld. De AVROTROS van de Top VVD-er ‘Pedo Rose Ed van Nijpels‘ en producent Pieter Kuijpers maken een ‘Riool-driedelige tv-serie’ over de voor corruptie veroordeelde ex-VVD-politicus-Gangster. De serie, die naar verwachting volgend jaar op de riool-Tv is te zien, is gebaseerd op het boek El Rey, Van Jager (op de kleine man zijn centen)tot Prooi( van de Super Elite-gangsters in pak). Men had beter een serie kunnen maken over de corrupte Voorzitten van de AVROTROS ‘Pedo Nijpels’ en o.a. zijn duistere banden met de ‘Pedo-Pr-man Peter R. de Vries’ en Demmink, want Nijpels zit nog steeds in het centrum van de macht als o.a. Voorzitter van AVROTROS en het ‘Deurwaarders- Tuig’ en Kroonlid. Jos van Rey is wel genoegzaam bekend als hoogbejaarde corrupte Rat in pak en kan in tegenstelling tot Nijpels niet veel kwaad maar aanrichten als ‘zieke’ hoog bejaarde man(Video). Ook de inmiddels zwaar in de war zijnde PvdA ‘IJdeltuit Plasterk’ meende weer te moeten reageren en krijste: “blijft met je kaal geplukte arbeiders tengels af van mijn oude politieke ‘Rat in pak gabbers als Van  Rey’:

 

 

10 antwoorden »

 1. Amice,

  Onze rechtspraak is helemaal gebaseerd op Latijn. Trias Politica.

  Veel Nederlandse wetteksten bevatten deels Latijnse teksten, als hulp ter referentie en als omschrijving van de context, m.n. de jurisprudentie en bij beroepskwesties.

  Het staatsrecht zit ook vol Latijn.

  Die Arib-aap uit het Rifgebergte zit daar als zgn. voorzitter vanwege een meerderheid, zgn. quorum, aan corrupte politici die haar op die plaats willen hebben.

  Baudet is dus een bedreiging voor de gevestigde orde.

  Forum voor Democratie. Forum = Latijns voor: staatsorgaan, marktplaats, discussie.

  • Die Mocro slang beseft niet dat Latijn de moedertaal van vele moderne talen is. Is Voorzitter v/d TK, ook wel Praeses genoemd. Kent ze “parlement”? Komt uit ’t Latijn: parlare: praten, spreken. Ze moet wel uit ’n heel achterlijke streek in haar geboorteland komen, want Marokko is (ook) Franstalig, voortkomend uit ’t Latijn. Heeft FvD gewoon ’n hak willen zetten, die cultuurbarbaar. Dat de TK haar zo goed vindt, zegt iets over die TK.

 2. Waag het om een pakje kauwgum te jatten en je wordt, indien nodig, hardhandig gearresteerd en iedereen spreekt schande van je. Stelen mag immers niet, behalve… Als je zoals Josje van R. VVD’er bent. Dan mag je stelen zoveel als je wilt en wordt er vervolgens nog een musical over je gemaakt ook. Ook blijf je gewoon in aanmerking komen voor hoge functies… Nederland anno 2017…

 3. Teeven gaf toch ’t juiste voorbeeld, zei Van Rey. Die werd gedwongen af te treden (Kabinet moest hem offeren) en ging doodleuk in de TK zitten met als hoofdtaak dat kabinet te controleren. Kan ’t krommer? Nu wacht hij z’n benoeming af tot lid v/d RvS, zitting nemend samen met WimMax+Amalia (bij 18); in ’s lands belangrijkste advies orgaan ’n witwasser+’t KH,waar rat Donner de scepter zwaait, die nooit rook laat staan vuur ziet (moet hoognodig naar Hans Anders!). 1 grote wasserette dus! Omdat Van Miltenburg in dat andere Staatsorgaan snel ’n brief in de versnipperaar pleurde, zitten we daar nu met Mocro Arib opgescheept, die Baudet, pardon Bidet, berispt om ’n paar woordjes Latijn. Schijnbaar heeft die taal ’t Rif gebergte nimmer bereikt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s