VOC

Rutte is woest: Honderden schadeclaims van kinderen geëxecuteerde Indiërs.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Meer dan vijfhonderd kinderen van mannen die tussen 1946 en 1949 in het ‘VOC-Nederlands-Indië’ door het Nederlandse bezetting ‘s leger zijn geëxecuteerd, bereiden schadeclaims voor.
Het kan een enorme toename betekenen van dit soort rechtszaken tegen de ‘Nederlandse Royaal-Elite’. ‘Pinoccio Rutte’ is woest dat zijn grote voorbeeld de ‘VOC-BV-NL’ nu openlijk en nog wel voor de Rechter wordt neergezet als een stel Massa-moordenaars van het SS kaliber. Hij is wel opgelucht dat de Staat der Nederlanden is aangesproken en niet de erfgename van de schuldige, want nu gaan deze claims zoals gebruikelijk in “Banana-Fraude-Nederland” betaald worden door ‘Jan met de Pet’ de enige die belasting betaald in NL(Video).

‘Politionele-VOC-Oorlog ‘s-misdaden. Rutte moet eens echt in de geschiedenis kijken(Video).

Advocaat Liesbeth Zegveld heeft een lijst met 520 namen van nabestaanden compleet met plaats en datum van executie van de vaders gestuurd aan de VVD minister ‘Yab Yum Hennis ‘van Defensie Wapenhandel(Video) en haar PvdA-hoertje  oplichter ‘Eunuch Koenders ‘van Buitenlandse Corrupte Zaken. Henins en Koenders zijn ook zwaar beledigd door deze claim. Wat moet onze Taxfree ‘Graai-King Willem’ wel niet denken, gezien het feit dat zijn familie Kapitaal in hoofdzaak is opgebouwd tijdens deze ‘VOC-moord praktijken(Video)’. ‘Royal-Shell’ is ooit gestart in ‘VOC- Indonesië’ en heeft de Taxfree Koninklijke misdaad familie naar het luid 25 procent van de aandelen in hun bloed handen.Het gaat om te beginnen om kinderen van slachtoffers uit Zuid-Sulawesi, Sumatra en het dorp Rawagede op Java, maar dit is slechts het topje van de Moordende en plunderde ‘VOC-ijsberg’

Zegveld wil voorkomen dat al deze nabestaanden een procedure moeten aanspannen. Zij zijn inmiddels bejaard en een slepende rechtszaak vergroot hun leed volgens haar alleen maar. Bovendien brengen de procedures aanzienlijke kosten met zich mee.De advocaat ziet liever dat een regeling waar weduwes sinds 2013 gebruik van kunnen maken ook gaat gelden voor de kinderen. Vrouwen die bewijs hebben dat hun man is geëxecuteerd, krijgen zonder tussenkomst van de rechter een schadevergoeding.De ‘VVD Godfather Rutte’ heeft laten weten hier niet over te willen praten. Hij wil eerst de uitspraak afwachten in een zaak die kinderen van in Zuid-Sulawesi geëxecuteerde mannen hebben aangespannen. De rechtbank in Den Haag heeft in 2015 in een tussenvonnis al wel bepaald dat kinderen net als weduwes in principe recht hebben op schadevergoeding.

7 antwoorden »

  1. Wijze Woorden Rob Scholte
    In de jaren tachtig was Rob Scholte en wereldster en werd hij in één adem genoemd met Damien Hirst en Robert Mapplethorpe.

    Scholte vecht een verwoede strijd uit met de gemeente Den Helder en stelt zich krachtig op in interviews.

    Warm aanbevolen voor Demmink souteneurs OM / Recht Banken die bij bedragen van enige substantie altijd bereid zijn te schikken of te wel heling

  2. Meestal draaien dit soort zaken uit op ’n Jodenfooi. Met dergelijke claims moet men in ’t NL rechtssysteem niet aankomen. Blijkt o.a. bij de afhandeling van vorderingen van pedo slachtoffers jegens de RKK. In de VS gaat ’t dan om miljoenen. De andere kant weet precies wat onder welk rechtssysteem moet worden uitgekeerd, terwijl ’t berokkende leed ’t zelfde is. Idem mbt nabestaanden v/d MH17 ramp. Dan moet je echt niet in NL wezen. Daar wordt de kaasschaaf zo vaak gehanteerd dat er niets meer te schaven valt. Het woord is moeilijk vertaalbaar. Zegt genoeg!

  3. Albert Verlinde heeft de hoop op liefde na zijn scheiding van Onno Hoes nog niet opgegeven. De musical-producent en presentator gelooft dat er nog een grote liefde zal komen. “Some day my rutte will come.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s