corruptie

Come to NL van Rutte”: Corporate Crime betaalt geen belasting en Vluchtelingen gratis huis, tanden& vakantie.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Vluchtelingen Come to NL van Rutte:Voorrang op huizenmarkt, €10.000 cadeau en gratis vakanties(Video)Is NL van Rutte&Co een ‘Royaal-Taxfree-Elite-Schurkenstaat’. Oordeel u zelf: Misdadige deals belastinginspecteurs van ‘VVD-Gangster Wiebes’ voor King Willem, de Ultra Rijken, Corporate Crime en Vluchtelingen leven als God in Frankrijk. ‘Jan met de Pet’ moet daarvoor bloeden. ‘Yes, we can’ bralt de ‘VVD- GroenLinks Boy Jesse Klaver’ en zijn stiefvader de ‘Yuppie-Fascisten-Leider Pechthold’ met een Amen van de ‘Nep- Christen Buma’ (Video).

Misdadige Belastingdeals van VVD ‘Gangster Wiebes’ maken Dé Holleeders tot Kruimelaars(Video).  

 

Rutte zijn PvdA loopjongen Dijsselbloem: “Wir haben es nicht gewußt”.
Corrupte Belastinginspecteurs maken afspraken met Criminele ‘Royal-‘Tax-Free Multinationals’ die pas na afloop worden getoetst binnen het corrupte Ministerie van financiën voor de Rijken van de gluiperige ‘PvdA- Übermensch Dijsselbloem'(Video).

Russische, Mexicaanse en Koninklijke Maffia miljarden straffeloos Witgewassen door Misdaadbanken(Video).
De corrupte inspecteurs stellen de fiscus, de VVD-staatssecretaris ‘Gangster Wiebes’ zijn loopjongen de PvdA Minister ‘Gluiperd Dijsselbloem’ en de Tweede Kamer dus al jaren voor voldongen feiten en vertrekken daarna na een lucratieve ‘Graai-Taxfree- baan’ bij één van de Multinationals of Ultra-Rijken Gangsters. De politiek kan alleen achteraf de wet aanpassen om te voorkomen dat andere Misdaadbedrijven de zelfde Taxfree ‘Graai -King Willem’ criminele deals(Video) kunnen sluiten. Dat concludeert Trouw en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir nadat zij de interne memo’s heeft gekregen na een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur. Een misdaadgroep van 75 ambtenaren van de Belastingdienst van Wiebes, het zogeheten ’VVD-Rulingteam’ maakt de afspraken met internationale ‘Misdaad-bedrijven’. Achteraf vragen ze goedkeuring, maar het is niet relevant of die komt, omdat de afspraken dan al gelden. Dus met andere woorden Rutte en Dijsselbloem weten het al jaren, want zij zien iedere keer de gemaakt misdadige deals. Uit een eerder publicatie’s in Volksnieuws uit Amsterdam-Noir bleek deze week al dat de duistere afspraken die Wiebes en Dijsselbloem met grote ‘Witwas-bedrijven’ maakt om het hun fiscaal naar de misdaad-zin te maken, onder druk komen te staan door Europese regels.

Iedereen in NL wist het al, behalve de meerderheid( =PvdA en VVD) Tweede Kamer(kuch).
Een meerderheid van de Tweede Kamer eist daarom nu voor de Show opheldering over de misdadige deals met multinationals, zogenoemde ‘VVD-rulings’. De Kamerleden maar niet die van de VVD-Misdaadgroep maken zich grote zorgen over de gevolgen van dergelijke duistere overeenkomsten voor de niet bestaande reputatie van “Banna-Fraude-Nederland”. ‘Taxfree -Shell-King-Willem’ blijft buiten het onderzoek, maar dat had u al begrepen.

15 antwoorden »

 1. Giro 555 de fake blanke propaganda dat ze om wie dan ook geven
  en onder tussen die mensen aan het uithongeren en aan het uit moorden zijn.
  sedert de 19de eeuw is Somalia en Soedan in een oorlog met de westelijke
  land rovers .
  1 bewoner van de zeer lage landen met lage streken van het district België massa moordenaar Koning Leopold .
  stelden ene huur moordenaar genaamd Gordon om huis te gaan houden
  maar door nobele volharding heeft men stand gehouden tot de dag vandaag
  leer u geschied en de lugubere macabere giro 555 show

  Rutte en de hele tweede kamer hebben zich zelf bevredigt bij het zien van de
  uitgemergelde hoofdjes van de kinderen uit de regio zuid Soedan en Somalia
  hun scrotum was ook bevredig door de geld die ze kregen van de achterlijk
  donateurs
  en lachen op de liberale manier nadat ze weer eens de boel genaaid hebben
  en hoe naaiden ze de donateurs simpel door een verkeerde
  doel en de verkeerde reden van de droogte te geven
  want de doel is niet verhelpen van de honger maar wapens en expansie
  niks is veranderd aan de blanke man zijn roof zucht

  Sedert de westelijke maffia gilden erop stond dat er een Suez kanaal
  moest komen en dat de regulering van de water van de Nijl door Egypte
  en Israël geregeld en protectie verdienen
  is er regelmatig water te kort in die regio
  maar ja de regio is wel 1000de vierkante meter groter dan Europa
  ik betwijfel wel of er echt 20 miljoenen mensen wonen
  ook een naai tactiek
  want na de verkiezing was de macabere 555 giro naai show
  de beste volk verlakkerij en oplichting

  zal me niks verbazen dat over een paar jaar de zogenaamde
  joden en land rovers hun beloofde land in de regio Soedan
  Somalia en Ethiopia gaan zien want hun ogen hebben
  alles gezien wat den haag graag wil hebben

 2. Fiscus gaat als ’n dolle af op wat zwartspaarders in CH, maar laat wijselijk de Zuid As met rust. Als t maar ver weg is, zijn die paar 100K veel belangrijker dan die tig miljarden in A’dam Zuid.Paradijs NL op 1 lijn met Maagden Eilanden et al., ’n soort van Caribisch schiereiland aan de Noordzee. Ondertussen wordt Jan Lul leeggezogen, leeggeperst en uitgeknepen als n citroen. Desondanks zit Bea met de poen v/h KH op Guernsey, Kanaal Eilanden. Voor ’t geval dat———

 3. Dit is wat uw koning aan het doen is om u Hollanders onder de duim te houden !
  En u Hollanders wat dacht van één oog voor één oog !

  Moge u Hollanders uw voet dippen in de bloed van uw tegenstander en ook de tong van uw hond !

 4. De fiscus doet nogal zijn best kleine zwartspaarders te pakken, intussen houden ze , de grootindustrielen, vrij spel op de kaaiman eilanden?


 5. Dutch lead global raid on Credit Suisse
  http://theinfounderground.com/smf/index.php?topic=23245.0
  “[ … ]
  Swiss shunned
  Meanwhile, the Swiss Attorney General’s office expressed concern that it had been left out of the loop in the investigation. “The Office of the Attorney General of Switzerland is disconcerted about the manner in which this has been organised with the conscious non-inclusion of Switzerland,” it said in an emailed statement to Reuters. “The attorney general expects a written explanation from the relevant leading Dutch authorities and is examining further actions.” Dutch authorities said on Friday that they had left Swiss authorities out of a tax fraud investigation stemming from secret Swiss bank accounts because no Swiss citizens were suspects, Reuters reported. It is not yet known whether other Swiss banks have been caught up in the operation. The Dutch investigation is ongoing, as it is in other countries. [ … ]”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s