Uncategorized

En het gaat maar door weer meer poen naar de NATO.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Rutte is woest(Video): Honderden schadeclaims van kinderen geëxecuteerde Indiërs.
Déjà vu(Video): De oude CDA Ratten Bot en Scheffer eisen weer meer poen van ‘Jan met de Pet’ voor de NATO. De rechtse Populistische partijtjes D66,PvdA, CDA(Video) met de VVD van  Minsister van Defensie Wapenhandel ‘Yab Yum Hennis’ met haar Taxfree ‘Graai King-Willem’& ‘Schandknapen-Mariniers ‘(Video) zijn het eens met Bot en Scheffer. ‘VVD-Boy Jesse Klaver’: “Yes, we can”!

‘Mad Dod Trump-War’(Video) Between U.S. And China Brewing in South China Sea?

7 antwoorden »

  1. hier verhaal van een ex-beroeps landmacht

    Logisch, wat een k*tbedrijf, lopen tegenwoordig alleen maar “managers” rond, die op de centen zijn en niks anders. Officieren die mekaar een hand boven het hoofd houden, om hun baan te behouden, terwijl het ‘voetvolk’ de straat op wordt geschopt !!!! Heb er ruim 36 jaar deel van uitgemaakt en dan sta je ineens door alle bezuinigingen etc, op straat en mag je als 56 jarige gaan solliciteren. Kan een boekje over die organisatie open doen, hoe ze met personeel en geld omgaan.

      • Is in menige organisatie zo. >45 kom je als Jan de Arbeider niet meer aan de bak. Top gaat door tot 72 of nog langer (Kroes 75,Kok 78, Bea 79, Elizabeth II 91). Niet zolang geleden ging je op 56 met VUT, nu moet je door tot 67 (binnenkort 70). Alleen er zijn geen banen, dus je valt in ’n financieel gat. Stemvee vindt ’t prima: heeft op VVD getemd, dus op continuering v/h beleid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s