Uncategorized

Samsom gaat in navolging van Holleeder Columns schrijven bij Volksnieuws.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Geen Fake News: Wie weet waar Samson is? Wie weet in welk land(Video) hij zit? Wie heeft hem nog levend gezien?
Nu hadden wij als enige Holleeder (en Peter La Serpe) bereidt gevonden Columns te schijven op Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Één van Holleeder’s zijn columns: “Holleeder spreekt vanuit de ‘Dodencel’ over Peter R. aka “ de Grote Vulkaan met kleine pikkie” van de Wallen” (Video)”  heeft alle records gebroken en was meer dan 60 duizend keer op een dag gelezen. Sinds ‘Imam Samsom’ de man die ‘Jan met de Pet’ en zijn Oma’s en Opa’s  voor Rutte in doffe ellende heeft gestort en zijn ‘VVD-Hoertjes-partij’ naar de ondergang heeft gebracht in het Luxe Wachtgeld zit weet niemand wat hij doet en in welk land hij zit te rentenieren. .

Maar wij zijn er in geslaagd om hem bereidt te vinden (tegen betaling niet verder vertellen) een aantal columns te gaan schrijven. Hij gaat dat doen onder het pseudoniem ‘Eichmann Samsom’ en heeft ons gevaagd of hij mag liegen,want anders heeft hij niets te melden. Samsom: “Ik kan niet anders dan liegen na mijn flitsende carrière de politiek” . A.s. zaterdag zal Samsom zijn eerste column verschijnen: “In een kiekje in het leven van een ‘Wachtgeld-Profiteur’ ”.Samsom heeft ons beloofd zijn columns af te sluiten met een optreden in de Stem van de Straat Amsterdam-Noir-SaltoTV. Één ding kunnen wij u vast verklappen. Samsom zit niet in één van de ‘Onleefbare-Werkloze-Slaven-projecten’ van zijn Partijgenoten de ‘VVD-Moordenaar Aboutaleb ‘(Video) en ‘Kapo Klijnsma’.

 

8 antwoorden »

 1. Hij hoort natuurlijk ergens op een afgesloten terrein onder de grond in zijn eentje wat atomen te splitsen(niet gevaarlijk voor de mensen uiteraard) daar is hij goed in heb ik gehoord en voor de rest de mensheid met rust laten en dan mag hij 1 x in het jaar een dagje naar de efteling met een ijsje ofzo.Of naar de bajes kan ook natuurlijk.

 2. Stasi medewerkers “TBS Onder Wijs Klinieken” luiden noodklok

  No More CRAP Enough Oppression Mystic Renaissance Share !!!

  ‘Het is cruciaal dat kinderen met nieuws leren omgaan’

  “Leerlingen zitten vol met complottheorieën en geloven de media en de overheid niet meer! Dit is heel zorgelijk. Ik ben zeker één op de drie lessen bij maatschappijleer of geschiedenis bezig met het ontkrachten hiervan.”

  (Christel Voorn redacteur binnenland email: Christel.Voorn@Nieuwsuur.nl)

  Lees meer: http://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2166244-het-is-cruciaal-dat-kinderen-met-nieuws-leren-omgaan.html

  • Zorgelijk, maar ook interessant.

   Niet iedere complottheorie is nep-nieuws, en niet ieder nep-nieuws is onderdeel van een complot.

   V.b. complottheorie maanlanding 20 juli 1969 is geen nep.

   V.b. Een 1 april grap hoeft geen complot te zijn.

 3. reactie forums zouden gesloten moeten worden zodat de ergernis niet woordelijk maar fysiek geuit gaat worden.
  Met gelul voeren hoog irritante ijdele zichzelf achtende personen cq instanties onderbuiken -het volk- (behoudens enkelen als A.N. en nog enkelen) die diarree terug letteren in -on-zinnege reacties.
  Waar vuistslagen enkel nog maar effectief zijn.
  Nu is een betonschaar overdreven maar een autokrik zeker niet tegen dit soort huichelende mensachtige zgn politieke verbeteraars.
  Krijg ik nu een waarschuwing cq sanctie van de media politie?

 4. Dat was ook precies de opdracht aan Samsom van Bilderberg.

  Samsom kreeg als taak om de PvdA helemaal naar de klote te brengen door verraad te plegen aan Jan met de Pet. Samsom zou worden beloond met een riant baantje, niet te snel want dat zou opvallen, zeg eind 2017 …. een commissariaatje bij Shell of een ere-graaifunctie in New-York of Brussel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s