Jeroen Dijsselbloem

EU-parlement volgt Volksnieuws en veegt nu ook de vloer aan met Dijsselbloem.

(van onze PvdA Ondergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Rutte weer gelogen(Video). Europarlementariërs eisen vertrek van ‘nuchtere’ ‘Übermensch Dijsselbloem’.
Nu vegen wij reeds jaren de vloer aan met de extreem misdadige en corrupte arbeiders verrader Dijsselbloem en worden wij daarin nu zelfs door het corrupte EU-Parlement met als voorzitter ‘Maffiaboss Tajani’(Video) gevolgd.’Übermensch Dijsselbloem’ provoceert, beledigt en is arrogant en gedraagt zich misdadig als een Haatzaaiende racist, xenofoob, seksist tegenover het Europees Parlement, Zuid-Europese landen en vrouwen en arbeiders in het algemeen. Hij moet als eurogroepvoorzitter opstappen en worden vervolgd door Justitie, aldus volgens parlementsvoorzitter ‘Maffiaboss Antonio Tajani’ „unanieme” veroordeling door de politieke fracties maandag bij de opening van de plenaire zitting in Straatsburg. Dijsselbloem laat weten dat hij nog steeds denkt eurogroepvoorzitter te kunnen blijven en blijft trots op de eretitel “Mr Euro” die zijn Führerin Merkel (Video) hem ooit had geven, toen hij voor haar en de Bankier-gangsters(Video) de Griekse, Italiaanse, Spaanse en Ierse  ‘Jan met de Pet’  wurgde in het bijzonder en de rest in het algemeen.

De PvdA Gluiperd is inmiddels zo gehaat door iedereen in de EU en NL dat het nog maar de vraag is of hij nog ooit terecht kan bij’Goldman en Sachs -misdaadgroep’. Dijsselbloem is alleen nog maar populair in de ‘Fake-News wereld’ van de Staatsomroepen als EenVandaag en de NOS(Video) en bij die paar overgebleven geestelijk gestoorde PvdA Kamerleden en de’ EU-Yuppie-Fascisten-leider Kasteelheer Pechthold’. Waarschijnlijk kan hij net al de VVD ‘Griezel Teeven’(Video) alleen nog maar terecht bij de corrupte Raad van State van Taxfree ‘Graai-King Willem’ en zijn Zetboss de oude CDA Rat Donner.De fractievoorzitters vielen over elkaar heen om de vloer aan te vegen met de loopjongen van Merkel en de Nederlandse (demissionair) PvdA VVD Minister van Financiën voor de Rijken en diens „schandalige, misdadig gedrag.” Sommige citeerde Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.  Tajani beloofde een formele protestbrief naar Dijsselbloem te zullen sturen en te eisen dat hij vervolgd gaat worden in NL voor haat zaaien en discriminatie. De laffe Dijsselbloem sloeg afgelopen donderdag een uitnodiging van Tajani af om dinsdag voor het parlement te verschijnen. Dat was niet voor het eerst. Wel verklaarde hij:”Ik ben onschuldig. Wilders(Video) is de Dutch haat zaaier en Poetin(Video) het grote gevaar”.

ECB de “Crime Masters of the Universe” verdedigd door ‘Gluiperd Dijsselbloem’& ‘fake-News’ van de NOS (Video)’
Vorige maand haalde hij zich bovendien al de woede van het parlement op de hals met een uitspraak die door Zuid-Europese landen als een sneer naar hen werd beschouwd. „Ik kan niet al mijn geld aan drank en vrouwen (’Schnaps und Frauen’) uitgeven om daarna om hulp vragen”, bralde Dijsselbloem als een Ras Übermensch in een dr. Goebbels propaganda interview. De Portugese premier Antonio Costa eiste zijn vertrek en vervolging, evenals de Italiaanse oud-premier Matteo Renzi, de (Duitse) fractieleider van de christen-democraten en die van zijn eigen partij, de sociaal-democraten.

Persona PvdA Psycho non grata.
„Parlement verklaart Dijsselbloem feitelijk politieke persona psycho non grata”, twitterde EU-parlementariër Peter van Dalen (CU) maandag tijdens de losgebarsten golf van verontwaardiging. PvdA-collega Paul Tang: „Het zou beter zijn geweest als Dijsselbloem ronduit zijn excuses had gemaakt. De uitspraken zijn kwetsend, misdadig en niemand verdedigt hem.”De arrogante geestelijk gestoorde PvdA-racist Dijsselbloem wilde maandag niet reageren. „De brief van donderdag was duidelijk”, aldus zijn beroeps leugenaar woordvoerder. Daarin schrijft Dijsselbloem aan Tajani dat hij beschikbaar blijft voor een plenair debat over het mede door hem gewurgde Griekenland en hoopt samen een geschikt moment te vinden. Hij wijst er ook op dat hij op 21 maart nog in de commissie economische pluk de arme kaal en monetaire ‘ECB Crime Masters of the Universe’ zaken was.Daar werden zijn excuses geëist voor de ’Schnaps und Frauen’-uitspraak, wat hij weigerde. Pas later bralde hij te betreuren dat er aanstoot aan is genomen, want hij vond dat hij niets verkeerds had gezegd en er ook niets aan kon doen dat andere dat wel vinden,Heil Dijsselbloem!

10 antwoorden »

  1. Oerstom, maar hij vertolkt wat ieder1 in N-Europa vindt, n.l. dat de knoflooklanden teren op de zak v/d Noorderlingen. Die Maffiosi hebben überhaupt te veel invloed in de EU: EP, ECB en BZ. Snel de beledigde pik uithangen teneinde eigen maffioos gedrag onder de radar te houden. Stelletje toneelspelers/drama queens. Als ze er niet meer uitkomen, willen ze plotsklaps miljarden zien v/d Moffen voor WOII, terwijl ze zelf zo fascistisch zijn geweest als de pieten. Hun Mussolini sloot ’n duivels pact met de Paus en heel Italië juichte. Draaikonten in optima forma, maar zij noemen dat la dolce vita, waarvan N-Europa niets heeft begrepen.

  2. Vrijwel alle ministers zijn getrouwd. Mark Rutte is de enige vrijgezel uit het kabinet. Jeroen Dijsselbloem is ongehuwd, maar woont wel samen met zijn vriendin. Dit brengt ons naar een ander opvallend punt: het kabinet is volledig heteroseksueel. Het moet gezegd, het was ons niet direct opgevallen, maar Thijs Niemantsverdriet schreef het in zijn beschouwing in NRC Handelsblad.

  3. Kortom.
    De Grote Aanval Onderbuiken Telling (GAOT) is geweest en Nederland stemde normaal en gewoon.
    Normaal en gewoon gaan wij verder vertegenwoordigd door,, afin het thuigh heerst nog steeds op veilige afstand,, erger dan Hufterbloem zijn deze bijvoorbeeld,, http://www.geenstijl.nl/

    Bij de volgende telling,, mits Democratie nog bestaat,, zullen deze hun afschuw over de nieuwe leiders afroepen want GAOT gaat in herhaling,,, verry verry verry soon,, of Mark dat nu wil of niet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s