Uncategorized

Politieman Brinkman cel in voor ontmaskeren Top ‘Politie-informant Peter R. de Vries’.

(van onze ‘VVD Pedo-Klasse Justitie’ redactie i.s.m. met onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Nu is Brinkman geen vriend van de Straat en Volksnieuws en hebben wij hem vaak genoeg ontmaskert (Video), maar nu staan wij aan de kant van het Recht en Brinkman.
Corrupte Politieman( is 90 procent) en oud-PVV-Kamerlid Hero Brinkman is gearresteerd en blijft in ieder geval nog drie dagen vastzitten. Hij werd gisteren ochtend opgepakt en is inmiddels verhoord door de ‘Kijkcijfer–politie’ in opdracht van de ‘VVD-Pedo-Justitie’ van ‘Aasgier Stef Blok’(Video). Brinkman is terecht woedend over de arrestatie. Hij vindt dat hij slachtoffer is geworden van een “karaktermoord omdat hij ooit Peter R. de Vries heeft ontmaskert als subsidie oplichter in vereniging met Pauw”(Video), zo laat zijn raadsman Richard van der Weide weten.

Zijn advocaat vermoedt dat het onderzoek zich richt op de vraag of Brinkman vorig jaar vertrouwelijke informatie heeft gelekt naar De Telegraaf van ‘Politiescribent John van den Heuvel’. De informatie zou zijn gegaan over een moskee in Amsterdam-Noord. Maar de werkelijke reden is dat hij  de ‘VVD-Justitie’ en politie hun beste en langste ‘Informant Peter R. de Vries’ voor schut heeft gezet als ordinaire zakkenvuller die tegen betaling van 1780,- euro altijd komt opdraven om ‘Paay Pis-News’(Video) te brallen en te liegen voor zijn bazen van de corrupte ‘VVD-Pedo-Justitie'(video) om o.a. het ‘Monster’ Holleeder(Video) levenslang te bezorgen.

De politie wil over de aanleiding voor het ‘Nep en Fop onderzoek’ geen mededelingen doen, maar zal binnenkort lekken naar De Vries of  Van den Heuvel. Vergeet u niet dat de hoogste Boss van het OM de Voorzitter van het College van Procureurs-Generaal en VVD-er Herman Bolhaar(Video) zijn Peter R de Vries publiekelijk tot voorbeeld van Justitie en de politie had verklaard(bron NOS). Die was woest op Brikman toen die De Vries verschut zette bij Pauw als liegende Zakkenvuller

 

Moskee en ‘Geilneef Peter R. de Vries’.
De Telegraaf publiceerde in november een artikel over twee ‘Baardman-bestuursleden ‘van de Arrayan-moskee in Amsterdam-Noord die in de gaten zouden worden gehouden omdat ze radicaliseerden of er net als veel VVD-ers er een ‘Slaven-kind bruidje’(Video) op na houden. Diezelfde avond zat Brinkman (52) bij het Riool televisieprogramma van subsidie Miljonair Pauw om te praten over het artikel en toen ontmaskerde hij ‘Politie-Informant Peter R. de Vries al een subsidie Zakkenvuller en ‘gabber in crime’ van Pauw. Zijn werkgever, de politie, zou hem hebben gewaarschuwd dat niet te doen. Politieman en oud-Kamerlid Hero Brinkman heeft op de verkeerde ‘VVD-Pedo-tenen’ gestaan en is daarvoor maandag opgepakt op verdenking van schending van het ambtsgeheim(kuch). Het is een grof schandaal dat Brinkman nu met de wet in de hand wordt ‘vermoord’ door bepaalde corrupte VVD-Justitie terwijl zij zelf al decennia lang zich helemaal scheel lekken naar hun loopjongens Peter R. de Vries en John van der Heuvel. Dat heeft zijn advocaat Richard van der Weide laten weten.

Wie liegt er in Brinkman-zaak? Is het Justitie of de Politie?
Van der Weide heeft maandagochtend alleen even kort contact gehad met zijn cliënt, dus hij zegt nog niet te weten wat er precies aan de hand is. Bij Brinkman thuis wordt maandagochtend huiszoeking gedaan.De politie laat weten dat een ,,medewerker is ingesloten en zal worden gehoord over de Kul-verdenking”. Brinkman, werkzaam als inspecteur bij de corrupte politie in Amsterdam, was afgelopen zomer voorwaardelijk ontslag aangezegd wegens plichtsverzuim. Sindsdien is hij volgens zijn advocaat ,,op een zijspoor” gezet bij de politie. Dat plichtsverzuim zou gaan over een caféruzie een paar jaar geleden, waarbij een vrouw een andere vrouw met een glas in het gezicht had geslagen. Brinkman zou een vrouw tot een bekentenis hebben gedwongen, terwijl zij niet verantwoordelijk was voor de mishandeling. Brinkman had beter een paar arbeiders kinderen kunnen verkrachten, want dat was hij nu lid van de Raad van State of IOC Voorzitter of Voorzitter van de Oranje Vereniging(Video). De 52-jarige Brinkman was tot en met 2012 lid van de PVV en dat is hem ook nooit vergeven door de Gevestigde Orde partijtjes, daarna ging hij zelfstandig verder. Tijdens de laatste verkiezingen vorige maand behaalde hij geen zetels met zijn louche Ondernemerspartij.

8 antwoorden »

 1. Net als bij krol afgegaan is, zal hem deze uitlating hem enige tijd op non-actief stellen? Dus is dit voor hero de les nooit uit de tent klappen en gewoon meedoen!

 2. Neder Land in “Staat van Ontbinding”
  De ratten op weg naar de top vreten nou elkaar aan, ga zo door !

  Landje pik ook hierin, Cabal Washington DC toonaangevend met witwassend Nederland al volgend in zijn voetsporen

  Krachtige glasheldere bevrijdende update van Robert David Steele !!!

  Open s(our)ce only escape from Hell House

  Holy (and I mean HOLY) crap!!! And the exposure thereof, in particular for the Kingdom of Hawai’i. At about 20:48, he explains that the US “may well lose some states”, including Hawaii, and presents the fact that the Kingdom of Hawai’i was stolen: https://kauilapele.wordpress.com/2017/04/03/from-victurus-libertas-4-3-17-ex-cia-robert-david-steele-in-oslo-mccain-graham-rubio-and-schumer-are-all-being-blackmailed-and-a-holy-crap-exposure-of-the-theft-and-expected-return/

 3. Alleen P.R en John mogen vertrouwelijke politie- en AIVD informatie lekken aan de Telegraaf en de NOS. Ik heb het vermoeden dat Brinkman (net als de PVV en de Ondernemerspartij) ook werken voor de Mossad (denk o.a. aan de “Samaria” pro Israël kul en het MH17 getrol) en uit de gratie zijn gevallen bij de AIVD.
  GeenPeil van GeenStijl was ook zo’n AIVD-Mossad achtig theatertje.
  Neemt niet weg dat de Hero der Israëlieten een naargeestig ventje is:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s