Media -Maffia

Westen nu even niet solidair na aanslag metro in St.Petersburg.Je suis Njet Russe!

( door RT  i.s.m. onze dr. Goebebld propaganda  redactie)

AMSTERDAM-NOIR- MSM raise ‘false flag’ conspiracy following St. Petersburg Metro blast.Complotten bestaan niet in het Westen volgens de Staatsomroepen behalve als het natuurlijk om Poetin gaat dan natuurlijk weer wel.
Geen Je suis Charlie(Video) voor de Russen. Geen ‘Pr.-Huil-optochten van de corrupte EU regeringsleiders door de straten als solidariteit’s betuigingen met de slachtoffers van St Petersburg. Geen Huilende ‘PvdA Komediant Timmermans’ op de Staats-NOS. Geen telefoontje van Rutte aan Poetin om zijn medeleven te betuigen, want zelf Trump wel gedaan heeft. Nee, in tegendeel vuige insinuaties van hun Mainstream-Media Maffia,want het zijn maar Russen van het grote gevaar Poetin.

Chris Hedges on Roots of Terrorism, Free Speech Hypocrisy & Translating #JeSuisCharlie.

Hours after an explosion ripped through a train car at a St. Petersburg Metro station, a number of Western mainstream media outlets claimed the suspected terrorist attack might have been a plot to distract Russians away from recent anti-government protests.With little details known
in the aftermath of Monday’s explosion between Sennaya Ploshchad and the Tekhnologichesky Institut metro stations, the BBC suggested in its coverage that the explosion might be an attempt to distract from anti-corruption protests facing the Russian government.Speaking on air, BBC Moscow correspondent Sarah Rainsford poured fuel on unfounded conspiracy theories when she referenced so called “quick commentary” from unnamed outlets within the “liberal media.”On March 26, a wave of opposition protests were witnessed across cities in Russia, including an 8,000 strong demonstration in Moscow.Asked about the demonstrations, in which thousands of young people protested against Vladimir Putin’s government, Rainsford said: “Well, there’s been political demonstrations against corruption and against Putin and his system, if you like. There has been some kind of very quick commentary on the liberal media that perhaps this is some kind of attempt to distract attention from the calls for a corruption investigation and calls for President Putin himself to step down. So that’s been one reaction.”hile Rainsford did not mention where this quick commentary came from, Oliver Carroll, managing editor of The Moscow Times, then alluded to similar conspiracy theories on a BBC broadcast.  “There will be many theories, of course about conspiracy theories,” Carroll said. “We know that the bombings in 1999, which coincided with Putin’s rise and his attempts to become president raise a number of concerns and suspicions. So I think that will be another working theory.”Diplomatic editor at Sky News, Dominic Waghorn, read out a statement by St. Petersburg Governor Georgy Poltavchenko, before inferring that the explosion would be used to justify restrictions on protest group.Chris Hedges on Roots of Terrorism, Free Speech Hypocrisy & Translating #JeSuisCharlie

14 antwoorden »

 1. Als de metro in Brussel knalt of in Parijs de kogels je om de oren vliegen, lopen ze met ’n roos hand in hand. Gebeurt zoiets in St Petersburg, ’t venster op ’t Westen, hoor je niets. Selectieve verontwaardiging gevoed door die klaplopers in Brussel.

 2. na de naai verkiezing werd de gulp even open gedaan om iedere
  die graag goed wil zijn in Nederland te naaien
  in een giro 555 sado masochisten show met dikke reet
  Paul de Leeuw als lok homo is de show nog niet klaar
  want heer Leon de Winter van ik schrijf fout loos leugens
  maar heb een oorlog propaganda agenda
  beweer nu dat de uitgestrekte gebied waar honger nood
  dreigt over bevolking is en men maar geen kinderen meer moeten maken
  nu ben ik heilig van overtuigd dat de heer Leon de Winter
  net als de Turken hun eigen soort wel graag zien groeien
  want Israël heeft nederzetting in de Palestijnse gebieden hoog nodig
  en denk niet aan import stop van euro-joden
  maar dat terzijde

  de leugen SM show waar de uitgemergelde hoofdje van de zwart kind
  gebruik werd en uitgebuit door sadomasochisten
  en waar de heer Leon de Winter de hele tijd naar keek met zijn duim in zijn reet en gisteren snel voor dat die zijn dildo in zijn reet stak nog een stukje over
  typte om de boel meer op te naaien
  zo begin die oorlog profeet over een opstandige deel van Nigeria
  Biafra waar honger nood schijnt te zijn
  wel ik als adviseer en iedere die vrede wil goed op you tube te kijken
  naar de Biafra bende

  maar de heer de Winter is natuurlijk een Multi talent hij propagandeert
  opstandige regio en voer gelijk toe een reken kundige
  som waarom de oorlog en hel daar zo moet uit breaken
  want er zou over bevolking kunnen komen in 2050
  ja want de heer de Winter is wel Jiddische en geloof
  dat god de staat Israël geven heeft aan de joden
  en hem de goddelijke macht om de wereld over bevolkt te vinden

  wel de heer de Winter Afrika is zo groot plaats zat
  google even hoe groot Afrika is en waar dun bevolkt
  is en waar niet
  maar de beste is bemoei u zich lekker met Israël
  dan bemoei ik me daar ook niet mee

 3. dresden turn on the lights.

  https://sputniknews.com/europe/201704041052294246-landmarks-condolences-gesture/

  De stad die in WO2 in 1 nacht kapot is gegooid door de bankmannetjes van de city of london om aan de russen te laten zien hoe goed ze wel niet waren met 100.000 duizend doden en gewonden.

  Merkel heeft er een kunstopject neer laten zetten als eerbetoon aan haar vluchtelingen, 3 bussen staan er recht op en daar kan dan wel permanent politie bewaking bij staan. De kloof tussen bevolking en overheid ligt in duitsland ook mijlen ver uiteen want ook dresden heeft een rijk russisch verleden ver voor WO2.
  de bevolking weet wel fatsoen moet je doen wat je van merkel niet kan zeggen met haar domme stadsbussen

 4. LS…

  Nee want de Russen spioneren meer dan ooit volgens Zio Nazi Elsevier Pleepapier ! Alsof dat iets nieuws is !!! De Russen lachen zich al sinds jaar en dag de gepekelde braadworst uit de broek om de infantiele zielige idiote incompetente maar zeer ambitieuze kliek van baantjesjager en andere cabaretiers die zich politici noemen. De Nazi Israeli spioneren niet en daar kunnen we nog iets van leren volgen hetzelfde Pleepapier…

  Nee wij maken ons druk om een stelletje irritante poten die zo nodig hand in hand over straat moeten en dan in elkaar gemept worden door dezelfde soort maar dan van Marokkaanse afkomst. Lekker voorbeeld voor je kinderen die hele onfrisse poten discussie.

  Maar ja ! Al met al moet Nederland klaargestoomd worden voor een idiote verhoging van het defensie en justitiële budget want de Russen komen eraan en het aantal poten groeit met de dag… Allemaal met dank aan Rutte/ Goor & Geer !

  Hoe lang denk je dat de Russen nodig hebben om west Europa van de kaart te vegen ? In een weekend is de klus geklaard !

  • Ik denk dat de Russen niks doen, ze willen hun handen immers niet vuil maken aan onze idioterie. Ze vinden het goed zo.

   Zolang types als Rutte, Koenders en Yab-Yum Hennis onze defensie regelen, vormen wij geen enkele bedreiging voor het Warschaupact.

  • Idd helemaal gelijk heb je!Ik erger me er ook aan dat ze zelfs een brug in die kutregenboogkleuren laten schijnen en is er een keer een echte aanslag dan steken ze hun kop in het zand.Want dat is niet belangrijk dat er mensen ontploffen in een metro!!!!

 5. Van Rossum heeft er niks van gegrepen bij GS : “Turkijerel. Erdogan-laaf die voor D66 werkte wilde Gulen laten kidnappen en uit de VS halen” Dit is een Jeff Bezos WaPo blimsemafleider verhaal om het echte nieuws te oversneeuwen. Michael Flynn en Blackwater zijn de `foute’ jongens … Het echte nieuws is dat Susan Rice met haar handjes in de koektrommel is betrapt :

  Top Obama Adviser [Susan Rice] Sought Names of Trump Associates in Intel
  theinfounderground.com/smf/index.php?topic=23251.0

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s