Uncategorized

Gisteren stond Mainstream-media bol over Poetin zijn gif aanvallen in Syrië, maar het was weer fake News.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Gisteren stond ‘Mainstream-media-maffia’ bol over Oorlog ‘s misdaden van Poetin en Assad m.b.t. gif aanvallen in Syrië, maar zweeg over de ‘Baardmannen-aanslag’ in de Metro in St.Petersburg(Video). Scherpe veroordeling door het’ Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte&Asscher’ gasaanval Syrië.De gifgasaanval in Syrië is een oorlogsmisdaad en wordt „zeer scherp” door het Lieg en Bedrieg Kabinet veroordeeld, bralde de PvdA minister ‘Eunuch Koenders’ (Buitenlandse Corrupte Zaken) dinsdag in de Tweede Kamer op vragen van de ‘Yuppie fascist -D66’er’ Sjoerd Sjoerdsma(Video). Door de aanval zouden tientallen doden zijn gevallen. Poetin en het Assad-regime is verantwoordelijk  voor de aanval, verklaarde de tot op het bot corrupte  ‘Eunuch Koenders’( Hij is nog nooit waargenomen met een vriendin of vriend). Hij neemt later op de dag nog contact op met de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) over deze zaak verklaarde het PvdA-hoertje bij de Staat-NOS.

‘NATO Trol Scheffer’: Kaal geplukt Europa, omarm Trump en de Wapen Industrie.
Koenders  wil dat de VN stappen gaan ondernemen. Later op de dag komt op Frans initiatief van de ‘Super-Arbeiders Verrader President Hollande’ zodra hij klaar is gekomen( Video) bij zijn privé kapster waarschijnlijk ook de VN-Veiligheidsraad over de kwestie bijeen, aldus de volstrekt waanzinnige Koenders.De luchtaanval had dinsdag plaats in de provincie Idlib in het noordwesten van Syrië. De provincie is grotendeels in handen van de ‘IS- Baardmannen’ de tegenstanders  van het regime van president Bashar al-Assad. Syrië viel opslagplaats chemische wapens aan’ Het waren Syrische gevechtsvliegtuigen die dinsdag bij een aanval in het ‘IS- Baardmannen’ door Koenders rebellengebied genoemd in de Syrische provincie Idlib een opslagplaats van chemische wapens hebben geraakt. Daardoor is gifgas vrijgekomen dat slachtoffers heeft gemaakt en laat die zogenaamde Rebbel nu juist door de NATO worden gesteund. Dit heeft het Russische ministerie van Defensie woensdag laten weten.De aanval in de plaats Khan Sheikhoun heeft circa zestig mensen het leven gekost en daarvoor is dus de NATO en Koenders mede verantwoordlijk. Volgens het Russische ministerie ,,lijken de aandoeningen van slachtoffers op de gevolgen van eerdere incidenten waarbij  Koenders zijn rebellen of jihadisten chemische wapens in Syrië gebruikten”. Vandaag is de Mainstream-maffia-media en Koenders en Sjoerdsma dus even muisstil.

Advertenties

10 antwoorden »

  1. NATO Gladiatoren beantwoorden al 3 jaar lang de eigen vragen niet wie de MH17 heeft neergehaald, maar wat het Midden Oosten betreft weet men standaard de daders binnen no time te detecteren.

    Bilderberg Expert: Elite Are In Full Panic Mode by topinsider Daniel Estulin

    Like

  2. Dit vooringenomen gedrag bedienen de landen zich de laatste decennia, lijkt wel de oudheid in de arena, waarin keizer Nero zijn duim omhoog of omlaag wijst zoals het volk het liefste Wilt?
    Leiders genoeg die dit gedrag vertonen om zgn de zin van het volk te pleasen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s