Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Politieman Brinkman cel in voor Peter R de Vries. Steve Brown veroorzaakt Paniek bij ‘RTL-Witwas–Boulevard’.

(Door de Stem van de Straat Amsterdam-Noir redactie)

AMSTERDAM-NOIRBrinkman (video) cel in voor ontmaskeren Top ‘Politie-informant Peter R. de Vries’.’Politiescribent John van de Heuvel'(Video) en ‘Politie-Informant Peter R. de Vries’ hebben de afgelopen kwart eeuw straffeloos meer Justitie en Politie lekken hebben Witwagenassen o.a. bij ‘RTL-Riool- Boulevard’ dan heel NL bij elkaar en niet een dag in de cel daarvoor gezeten.  ‘Underground Presentator Brown’ van de Stem vd Straat Amsterdam-Noir-SaltoTV ging na de arrestatie van de een keer ‘Lekkende’ Brinkman naar de valse ‘VVD-Riool-Nichten a La ‘Allround BN-Hoer Beau van Erven Dorens’(Video) van het bejaarde TV progamma ‘RTL-Witwas-Boulevard’ voor opheldering:

8 antwoorden »

 1. LS…

  Dus die bobbel in de broek van Pedo Air de Vries is een natte incontinentieluier ! Vandaar dat de hufter zo moeilijk loopt… Of zou dat nog komen door die schop voor zijn hol die hij van Steven heeft gekregen ? Hoe zou het trouwens gaan met zijn lekkende vriendin Patricia ?

  • PS…
   Ben ook geen echte vriend van Brinkman… Maar dat moet geen donder meer uitmaken. Het gaat er om wat er te zeggen valt zodat de smeerlappen van de Ashkenazi Maffia ten onder gaan zoals de Vries en consorten…

 2. Westerse propaganda machinatie is zo ingebakken in de ziel van de massa
  wijle Spotje tracht op deze site inzicht te krijgen maar
  werd vermoord na te zijn verkracht in zijn ontwaking

 3. Buurtbewoners zeggen tegen Omroep West dat het gaat om een peter de vries homo-ontmoetingsplaats. De nabije omgeving is afgezet voor onderzoek. Agenten hebben onder meer een auto doorzocht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s