Uncategorized

5000 ‘NL-huurders’ op straat gezet door Rutte & Co en vervangen met Vluchtelingen.

(van onze VVD en PvdA Bestuur gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Come to NL van Rutte: Corporate Crime betaalt geen belasting en Vluchtelingen gratis huis, tanden& vakantie(Video).
Geen Girro555(Video) voor Nederlandse arme sloebers die hun huis worden uitgezet door de corrupte en in dit verband onmenselijke politie en op straat moeten zien te overleven. Corrupte Woningcorporaties die geleid worden door Misdadige Rat in pak types als Erik Staal (Video) hebben vorig jaar 4800 keer een kaal geplukte huurder uit zijn huis gezet en vervangen door ‘Oliedollar-Vluchtelingen’. ‘Yes, we can’ reageerde ‘VVD Boy Klaver’ en schoof feestelijk aan bij de onderhandeling’s tafel van het ‘Monster Rutte’ en de Zorg Riper Schippers(Video). Dat is 14 procent minder huisuitzettingen dan in 2015, maar men kan ook stellen dat is 86 procent te veel, niet dan? Meestal gaat het om eerlijke alleenstaanden met een honger uitkering of Derde Wereld salarisje en vaak is een huurachterstand de reden. Men was gedwongen te kiezen tussen eten kopen of de huur betalen. Sinds het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte&Asscher’ aan de macht is zijn de huren de pan uit gestegen en voor de laagste klasse niet meer te betalen. Voor hen is er maar één mogelijkheid de Straat. Dat heeft Aedes, de vereniging van corporaties, bekendgemaakt.

Woningnood? Alleen voor Amsterdammers niet voor Vluchtelingen. Rutte: “Ik Snap het”.

 Vluchtelingen Come to NL van Rutte:Voorrang op huizenmarkt, €10.000 cadeau en gratis vakantie(Video).  

Leger des Heils eist 10 duizend woningen voor Daklozen na gesprek met Steve Brown (Video). Huurachterstand is het gevolg van het onmenselijke ‘Regime Rutte’.
Uitzetting gebeurt volgens Aedes alleen in uiterste gevallen, als er geen andere oplossing is te vinden(kuch). Huurachterstand is de belangrijkste reden voor uitzetting (85 procent). Andere redenen zijn onderverhuur, overlast, wietteelt die de sloebers gedwongen moesten doen om de ‘Wurg- Maffia-huur’ te kunnen betalen en leegstand van de woning. De grootste groep uitgezette huurders bestaat uit eerlijke alleenstaanden (79 procent) arme sloebers met een honger uitkering van de PvdA ‘Kapo Klijsma’(Video).

Steeds meer normale huurders financieel in de knel door Rutte(Video), maar zijn toch Happy.
Voor een in strijd met de mensrechten huisuitzetting is altijd een uitspraak van de Rechter nodig. In 2016 spraken onmenselijke rechters 18.500 ‘Smijt arme gezinnen op straat vonnissen’ uit om huurders die nog geen zelfmoord hadden gepleegd te kunnen uitzetten (tegen 22.000 in 2015). Zo’n onmenselijk ‘Maffia-vonnis’ leidt overigens maar in een kwart van de gevallen daadwerkelijk tot een huisuitzetting. Bij 74 procent lukt het woningcorporaties om na een vonnis alsnog in ‘overleg’ met huurders uitzetting te voorkomen. De familie van deze wanhopige mensen heeft dan in veel gevallen overal vandaag het geld opgehoest.

Stijgend aantal uitzettingen van de kaal geplukte laagste klasse door de VVD Labbenkaken genoemd.
Aedes-voorzitter Marnix Norder waarschuwt wel dat het aantal uitzettingen weer kan gaan stijgen als er vluchtelingen blijven komen de ‘Jan met de Pet’ nog meer wordt vernederd en leeg geroofd wat in het VVD Verkiezing ’s dr. Goebbels programma staat (Video). “We krijgen signalen dat steeds meer mensen die verward honger gedrag vertonen in corporatiewoningen terechtkomen, door het onmenselijke beleid van Rutte om mensen langer zelfstandig te laten wonen zonder een normaal inkomen.” Om dat te voorkomen, moeten de corrupte corporaties en Maffiazorg- en hulpinstanties van de ‘VVD- Ripper Schippers ‘goed samenwerken, zonder belemmerende pluk de massa kaal regels, vindt hij.De Woonbond wil dat de huren omlaag gaan en de honger uitkeringen en de Derde Wereld salarisje omhoog. Er zijn dan wel minder uitzettingen, maar het onderliggende armoede probleem is groot dat het wel Afrika lijkt. Een half miljoen tot 2,5 miljoen huishoudens houdt na het betalen van de ‘Wurg-huur’ niet genoeg over voor noodzakelijk levensonderhoud, laat de bond weten. Door de ‘enorm gestegen huurprijzen’ kampen veel eerlijke huurders met langdurige armoede.

 

19 antwoorden »

 1. Huurders met achterstand kunnen dit administratief gezien voorkomen door eerst de achterstallige maan(den) te voldoen,, Corporaties geilen enorm op termijn waarop zij naar believen de deurwaarder van werk kunnen voorzien en deze zijn smoel houd hoe te omzeilen.

  Fuck deze Corporaties en deurwaarderij,,, betaal eerst de langst openstaande achterstand,, op de kortlopende achterstand mag immers geen sanctie geheven worden,, (enkel veel administratie voor de corporatie) bedoeld als tip voor hen die hiermee te maken hebben,, de vooruit te betalen maandhuur gewoon inleggen op de achterstallige,, overigens heeft de maand vooruit betaling niets anders gebracht dan huurverhoging en geile deurwaarders.

  • Sancties bij kortlopende achterstand hebben ze hier niet door dan en is al veranderd???
   Is al niet meer van toepassing gewoon 90 euro er bovenop bij een kortlopende achterstand van zes dagen zeg maar.
   En volgens de woonbond(waar je eigenlijk ook geen fuck aan hebt!)
   zijn ze dan gewoon “rechtmatig bezig” zeg maar. Ik vul liever zelf
   criminele praktijken en handelingen in maar ach de kleine burger mag toch verrekken…………….15 procent incasso er nog even bij
   en dat mag dan net. Dus ook dat gaat ( dadelijk) niet meer op.

   • 200 Euro terugbetalen ipv 90 Euro.

    Dan 110 Euro terugvorderen en zelf een andere deurwaarder inschakelen om die 110 + 90 Euro + 15% Euro CONTANT terug te krijgen. Tuig aanpakken met ander tuig.

 2. 22.000 gevallen met gemiddeld 10.000 Euro aan huurachterstand hooguit, maakt het probleem maatschappelijk in de grootte van 22 miljoen Euro per jaar.

  Als onze Burger King nu effe bijspringt met zijn jaarlijkse Tax-free toelage van 100 miljoen per jaar dan is het een non-issue, maar dan zijn er wel 100 extra deurwaarders werkeloos, en dat MAG absoluut niet gebeuren aldus deurwaarder-PEDO-rat Ed Nijpels.

 3. Het is vreselijk om te zien dat mensen moeten kiezen op een gegeven moment om de huurverhoging 1x per jaar niet te kunnen ophoesten omdat ze bv evides water MOETEN betalen en de gemeentelijke belasting MOETEN betalen en de energie rekening MOETEN betalen en men toch moet zien te overleven van maand tot maand het is te gek en te triest voor woorden.Men valt van het 1e in het andere gat(geen gordon).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s