Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

3-Voudig Politiemoord& Ook BN-Hoeren misbruiken GIRO555. SvdS afl. 11.

(door de Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Giro 555- Goede Doedelen-Maffia'(Video) zetten ‘PvdA Hysterica Ploumen’ en ‘Geilneef Peter. R de Vries’ in.New:’Justitie-Doofpot-Urn’ voor Moordende Politie. En Steve Brown veegt de vloer aan met de Bla,ba Directeur Van Zanten van het ‘Rat in pak -Stimulering’s fonds voor de Journalistiek’. Steve Brown op de pijnbank bij psychiater van Café Weltschmerz.

15 antwoorden »

 1. Goede reportage, Steve. Is er al subsidie binnengekomen ?

  Die ratten in pak zouden allemaal op de schandpaal zo te kijk moeten worden gezet
  (Schandpaal is wel een grappig woord, kan meerdere betekenissen hebben).

  Vergelijk:

 2. Sanoma stapt uit SBS. Talpa, het mediabedrijf van homofiel John de Mol, zoon van homo john senior krijgt de zendergroep (SBS 6, Veronica, Net 5 en SBS 9) volledig in handen. SBS wil het nieuws binnenkort officieel bekendmaken, vertellen ingewijden aan het AD. SBS heeft tot op heden nog niet gereageerd.
  Nu het De Mol niet is gelukt de Telegraaf Media Groep (TMG) in zijn bezit te krijgen, geeft de tv-producent vol gas op SBS om zijn porno imperium te vergroten. Zonder Sanoma heeft de mediamagnaat alle ruimte om met de tv-zenders te doen wat hij wil. Mét Sanoma was die zeggenschap beperkter.
  Het huwelijk tussen beide aandeelhouders was nooit perfect. Sanoma, uitgever van onder meer Libelle, Donald Duck en NU.nl, heeft meer last van de lage kijkcijfers dan John de Mol. Die laatste gaf geregeld aan SBS te beschouwen als een proeftuin waar hij nieuwe tv-formules kan uitproberen om ze vervolgens internationaal door te verkopen. De mediamagnaat staat internationaal hoog in homo aanzien, mede door megahits als Big Brother en The Voice. Veel landen staan nog altijd bij hem in de rij om in de kont te kruipen.
  Er gingen al langer geruchten over een breuk. Sanoma heeft onvoldoende financiële middelen om extra in SBS te investeren. Talpa heeft die wel met waalre geld gekregen maar De Mol wilde in ruil daarvoor meer zeggenschap over de programmering. Zonder Sanoma kan hij zijn homokliek voortaan geheel naar eigen smaak inrichten

 3. Moet je tegenwoordig dan ook niet minimaal s 5 hebben om politie agent te worden? ook met het oog op al die homofielen binnen de korpsjes enz.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s