President Donald Trump

‘Mad Dog Trump trekt’ ten Oorlog tegen Rusland and Launches 59 Missiles at Syrian Government.

(Door ANTIMEDIA i.s.m. onze dr. Goebbels propaganda redactie) 

AMSTERDAM-NOIR-Staan we op het punt van een ‘Derde- Mad Dog Trump-Wereld Oorlog’? Zal die beginnen met China(Video) of Rusland of met beide? Complot? Hacked e-mails reveal ‘Washington approved’ plan to stage Syria chemical attack.
Met de hoog bejaarde ,demente,Kruisengrijper ‘Mad Dog Trump’ weet je het maar nooit:After Using Chemical Weapons at Standing Rock for the ‘ING- Crime Bank’,U.S. Slams Syrian Attack(VIDEO).Fake News geeft de ‘Mad Dog Trump’ aka” de Verschroeide aarde-man”(Video) een excuus om ten oorlog te trekken tegen Rusland in Syrië en een Oorlog ‘s misdaad te plegen. De laffe U.S. military has launched 59 missiles (Kosten 59 miljoen US Dollars) into Syria, an official has confirmed to NBC. The target of the strikes was a Syrian government-controlled airfield in Homs, Syria. Gek genoeg of juist niet heeft de raketaanval op Shayrat Airfield in Homs niet geleid tot het vernietigen van de Chemische Wapens, want dat is niet waargenomen en lagen daar volgens de ‘Mad Dog’ toch,Oeps!  Ironisch en uiterst wrang is dat de kosten van deze raket aanvallen moeten worden geleend bij China, want de US is al jaren failliet en leeg gepunterd door de US Ultra-Rijken Elite Gangsters  waar Trump de seniele,oude geile ‘War-Puppet’ van is. Uiteraard bralde de NATO en hun Staats-NOS deze Oorlogsmisdaad van ‘Poppet Trump’ weer goed met hun gebruikelijke dr. Goebbels propaganda.

According to a Statement from the Department of DefenseAt the direction of the president, U.S. forces conducted a cruise missile strike against a Syrian Air Force airfield today at about 8:40 p.m. EDT (4:40 a.m., April 7, in Syria). The strike targeted Shayrat Airfield in Homs governorate, and was in response to the Syrian government’s chemical weapons attack April 4 in Khan Sheikhoun, which killed or injured hundreds of innocent Syrian people, including women and children.”

 Westen nu even niet solidair na aanslag metro in St.Petersburg.Je suis Njet Russe!( Video) 

The U.S. military action is apparently in retaliation to a chemical weapon attack reported this week in Syria, which the U.S. blamed on the Syrian government, though no investigation has been conducted.

Mad Dod Trump’ wil klimaatverdrag opzeggen: De tactiek van de verschroeide Aarde tegen de arme ( Video)

En het gaat maar door weer meer poen naar de NATO(Video).
The U.S. itself was reported to have killed roughly 1,000 civilians in Iraq and Syria last month alone. It’s unclear if Russia, which has forces on the ground in Syria, suffered any casualties from the strikes. Maar als dat het geval is kon ‘Capo di tutti capi Poetin’ weleens opdracht geven om raket aanvallen te doen op de Vliegbasissen van de NATO in Irak en wie zal het zeggen een paar raketten  het “Witte -Trump Bankier en Wapenhandel–Gangster-Huis” in en dan staan we dus aan de vooravond van een Derde Wereld Oorlog. De 60 miljoen arme sloebers in de US hebben nog lichtelijk geprotesteerd tegen deze zoveelste geld verspilling aan dood en verderf en gevraagd waarom dat geld niet is besteed aan hun kinderen die dagelijks zonder schoenen en kleren aan hun lijf en zonder eten naar de verpauperde openbare scholen moeten. Hoe het ook zij, de ‘War Mongol Hillary Clinton’ en ‘Pedo Bill’, de ‘Baardman-terroristen’ IS, Al Qaida, en Jabhat al-Nusra hebben de ‘Mad Dog Trump’ gefeliciteerd en bedankt voor deze laffe Raket aanvallen op hun Russiche vijand. Ook de VVD ‘NeoNazi Hans van Baalen’ heeft namens  zijn ‘gabber in crime’ de ‘Oorlog’s- Hitser  Guy Verhofstadt’ en de WapenIndustrie Trump nog vannacht geprobeerd te feliciteren, maar het Witte Huis dacht met een Gek van doen te hebben en gooide de haak in zijn toet.

32 antwoorden »

 1. En dat zou zich helemaal op zijn eigen great country toeleggen?
  Van heel deze verkiezingsbelofte komt geen ene ree……….Uit?

 2. LS…
  U kent hem nog wel ! De Hoop Scheffer dat miezerige kruipertje dat samen met Balkenende bij Busch op bezoek was . Deze De Hoop Scheffer wist natuurlijk ook zonder enige twijfel te verkondigen dat alleen de Syriërs en de Russen een luchtmacht hebben die gifgas bombardementen kunnen uitvoeren. Nooit van de Turken gehoord ! Vuile domme hondenlul !

  • Voorwetenschap 09/11 van Jaap de Hoop Scheffer (CDA).

   Bewijs geleverd. 4 september 2001. Zie beeld 22:00-23:00 minuten ( hele documentaire wel volgen).

   De truc om dus droplul Balkenende naar voren te schuiven voor de aanval op Irak in 2003, zelf eerst aftreden als CDA-Lijsttrekker kort na 11 september, om met hulp van Bush per december 2003 Secretaris-generaal van de NAVO te kunnen worden.

   Wie gaf aan Jaap deze tip op 4 september 2001 ?
   Antwoord: de kaboutertjes van de Groene Draeck en Drakensteyn.

   KRO Reporter CDA en 11 september 2001:

 3. Volgens de door mij ten berde gebrachte tijden berekeningen zal tussen maand 6 en 9 van dit jaar iets gaan gebeuren wat de wereld zal veranderen,, dat weer zou herstellen tussen maand 10 en 12 om na 2018 (dit is na 6×666 jaren sinds Abram)
  Eea zou inhouden dat de Ruttes en Pechtholten uit onze polderwereld nog slechts tijdelijk zich van aanzien laten gelden, hun ergernis die zij over hun wereld hebben gestort op hun zal terugslaan als een neervallende 707 op een Eskimo verblijf en zal smelten tot in rook opgegane mist.

  • Hierbij kan ik toevoegen, dat volgens mijn berekeningen in maand 12 in het CERN een kunstmatig zwart gat bij het nucleaire LHC-project wordt geopend waar Onno Hoes, Frans Timmermans, Annemarie Jorritsma, Peter R. De Vries, Kameel Eurlings, Burgemeester Aboutaleb, Fred Teeven, Yab-Yum Hennis, Joris Demmink, Jeroen Dijsselbloem, Jetta Klijnsma, John de Mol en niet te vergeten Gordon, in worden opgezogen om nooit meer terug te hoeven komen !!!

 4. Trump laat zich voor karretje spannen van de deep state

  Syrian Girl: iedereen die stadaard oreert dat Info-wars louter ten diensten staat als PR keffertje van Trump, doe je huiswerk!

 5. Het is de tactiek van de VS om anderen hun oorlogen te laten uitknokken en zelf zo min mogelijk schade te lijden. Amerikaanse troepen blijven wel in staat van paraatheid, maar alleen als het nodig geacht wordt, grijpen die zelf in.

  • De opstand tegen de wettig gekozen regering van Assad is opgezet en gefinancierd door de VS, terwijl hun vazallen als o.a. Saudi Arabië voor de kosten moeten opdraaien. Vele duizenden Amerikaanse huurlingen vechten daar zonder dat de VS hier openlijk bij betrokken is.
   Het Amerikaanse leger is wel ter plekke, maar greep pas in nadat het Syrische leger met behulp van Rusland het huurlingenleger aan het verslaan was. Ik denk dit ieder die zelf nadenkt dat kan bevestigen.

 6. LS…

  Hoe kort geleden is het nog dat ook ondergetekende dacht dan wel hoopte dat Trump een betere keuze zou zijn over Hillary !

  Ook de Russen hoopten op een minder satanische president waar mogelijk mee te onderhandelen viel.

  Hoe koud is de kermis waar van de wereld is teruggekomen…

  Trump versus Hillary ? Een grote comedy en beiden Satansgebroed van de ergste soort !

  De Zionisten willen oorlog want Satan wil bloed zien en zoveel mogelijk ellende.

  Nu hopen dat Putin is wie wij denken dat hij is en zijn poot stijf houdt en de zoveelste smerige beschuldiging het hoofd kan bieden…

  • oude blanke Amerikaanse vrouw zat even met haar hoofd in de deur
   van de metro
   niemand hielp maar een bom gooien om te helpen zit wel in hun aard
   duivels dan duivel

 7. Trump deed een beroep op “beschaafde landen om samen met ons een einde te maken aan het bloedvergieten in Syrië”. De president zei dat de aanval op Syrië “vitaal voor het nationale veiligheidsbelang”(bankroet, failliet) van de VS is.

 8. Oud nieuws: en dan zetten we gewoon even wat economische druk op China, kim zullen we verder niet missen,

  Heerlijk toch een wereld met van die kimmetjes en donaldjes………vast de noordkoreaanse en amerikaanse (natte) droom………..

 9. wat een wereld …alles voor de poen…en het volk maar in de zeik nemen…tering Jantje wat een schande…ik ben benieuwd hoe dat gaat aflopen…vandaag maar extra boodschappen doen kan volgens mij geen kwaad….als ik tenminste nog wat geld heb want ze hebben de helft al van mij gepikt……met de euro..

 10. Qatar heeft gigantische aardgasreserves: 25 biljoen kubieke meter, ofwel 25 keer de hoeveelheid, die nu nog over is in de Nederlandse bodem. Afgelopen jaar produceerde het kleine Qatar 4,7% van de totale wereldproduktie. Het kost weinig moeite om het gas naar boven te halen, het is conventioneel aardgas, vergelijkbaar met het gas uit Slochteren.
  Het Bruto Nationaal Produkt van Qatar bestaat voor 60% uit aardgasinkomsten. Qatar wil dolgraag de aardgasinkomsten graag verhogen, maar het transport van het gas naar de gebruikers in Europa is op het ogenblik de beperkende factor, de bottleneck.
  De regering van Qatar wil graag aardgas verkopen en via de Nabucco-pijpleiding aan Europa leveren. En de Europese regeringen willen graag het gas van Qatar afnemen, om zo minder afhankelijk te worden van Gazprom en Poetin.
  Daarom zou het prachtig zijn als er een pijpleiding van Qatar via Saoedi-Arabië, Jordanië en Syrië naar Turkije (een afstand van 2000 km.) zou worden aangelegd.
  De burgeroorlog in Syrië draait niet alleen om de aanleg van een gaspijpleiding die Qatar aansluit op de Nabucco-pijpleiding. Maar er zijn wel partijen, die er groot (financieel) belang bij hebben dat de burgeroorlog snel is afgelopen.
  Het steenrijke Qatar steunt de Syrische rebellen en levert wapens en hoopt op die manier de aanleg van een pijpleiding te bespoedigen.
  Europa wil niet dat een onvoorspelbare dictator als Assad de toevoer van goedkoop, niet-Russisch aardgas nog jarenlang kan blokkeren. Ook Europa is erbij gebaat als de pijpleiding er snel komt en goed bewaakt wordt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s