oorlog's misdaden

Koenders van de weg ‘gebombardeerde’ PvdA waarschuwt Assad en Poetin.

(van onze dr. Goebbels propagnda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Derde Wereld Oorlog? Koenders, Rutte and Buma say: “OK!”
Mad Dog Trump trekt’ ten Oorlog tegen Rusland and Launches 59 Missiles at Syrian Government(Video).
De Kiezers hebben recentelijk nog de ‘PvdA-hoertjes’ van de ‘VVD-misdaadgroep’ weg gebombardeerd als of zij chemisch gif zijn voor de arbeiders, maar ze hebben nog steeds praatje voor tien. Ook bij de ‘VVD-misdaadgroep’ van ‘Godfather Rutte’ hebben de kiezers 10 zetels weg gebombardeerd, maar die doen nu met pure ‘Gif-Leugens’ net alsof zij gewonnen hebben. En Wilders die er 25 procent aan zetels in de Tweede kamer heeft bijgekregen de grote verliezer is.

Staatsomroep Kamerbreed met ‘NSB- presentator Kees Boonman’ :We moet nu onze Oorlog’s misdadiger Trump steunen: ‘VVD-Neonazi Hans van Balen’ bij Kamerbreed: “Poetin nieuwe vijand net als de Russen in 40-45(Video).
Alles wordt uit de dr. Goebbels propaganda ‘Elite-EU-kast’ gehaald. Zelfs de meeste krankzinnige D66 ‘Yuppie- Facist  Sophie in ’t Veld’ (Video) was uit de reed van haar grote leider ‘Pyscho Guy Verhofstadt’ gehaald door Kamerbreed om haar geestelijk gestoorde ‘s gebral tegen Poetin en Wilders te brallen.

De in strijd met het Internationaal recht en de VN Oorlog’s-regels zijnde luchtaanval van de ‘Mad Dog Trump’ op een Syrische legerbasis kan rekenen op goedkeurende reacties vanuit de ‘Nederlands-Elite’ en Taxfree ‘Gaai King Willem’. Demissionair minister Koenders (Buitenlandse Corrupte Zaken) van de weg gebombeerde ‘PvdA-Hoertjes’ bralt „begrip” te hebben voor de feitelijke Oorlogsmisdaad van de ‘Mad Dog Trump’ met als excuus ‘fake-News'(Video) en spreekt over „een forse waarschuwing aan het regime van Assad en Poetin.” Hij wordt daarbij gesteund door de hysterische ‘Mainstream-Media-Maffia’ en de CNN outlet de Staat-NOS(NPO 900 miljoen euro subsidie per jaar van Rutte&Co).

Dutch Green leader Klaver by ‘CIA-Prostitute Amanpour’: ‘We stopped populism’.
CNN maakte het helemaal bont: De CNN ‘CIA-Hoer’ en ‘Mega-Zakkenvuller’ met 20 miljoen Dollar per jaar salaris Amanpur opende met een natte ‘Oorlog’s-doos’ :” Finally Trump bombed Syria”. Ja, diezelfde schaamteloze ‘CNN-propaganda- Hoer’ die kort geleden ‘Yes we can’ -‘ VVD Boy-Jesse Klaver‘ de Hemel in prees als de redder van de Elite tegen Wilders en Poetin(Video, Bron CNN). 

De waanzinnige Koenders wijst er nog op dat de Syrische president Assad herhaaldelijk VN-resoluties heeft overtreden door chemische wapens te gebruiken net als de US dat heeft gedaan met deze laffe luchtaanval en al een halve eeuw wereldwijd straffeloos doet(Vet-Nam, etc) en pas nog in Dakota(Video). Overigens geeft Koenders geen voorbeelden van die herhaaldelijk schendingen van Assad en de NOS vraagt daar ook niet na.

PVV:’ Dutch ‘little Mad-dog Rutte’ is vuile Landverrader(Video)!’
De ‘Eunuch Koenders’ pleit voor de-escalatie. „We moeten terugkeren naar de weg van de VN.” Premier ‘Pinocchio Rutte'(Video) valt zijn loopjongen Koenders bij en spreekt van „een proportionele reactie die de Wapenhandel 59 miljoen euro heeft opgeleverd en dat is echte ‘Neo -Liberale  Moord-politiek’  van mijn grote voorbeeld ‘Mad Dog Trump’.”  Koenders heeft vrijdagochtend een toelichting gekregen van de tijdelijk extreem corrupte zaakgelastigde van de ‘Amerikaanse-CIA-ambassade’ in Den Haag en ging weg met rode oortjes.

Begrijpelijk dat men het nooit heeft over de zes miljoen kinderen die jaarlijks sterven van de honger(Video) door het ‘Neo- Liberalisme’ (ander woord voor Fascistisch Kapitalisme ) van Trump en Rutte, amen.
In de Tweede Kamer reageerde het Nep Chriselijke CDA instemmend op de Oorlogsmisdaad van de ‘Amerikaanse-Elite’ met hun ‘Puppet–Trump’ . „Het is begrijpelijk dat de VS-Elite geprobeerd hebben de( niet bestaande)chemische faciliteiten uit te schakelen na de barbaarse aanvallen van Assad tegen onschuldige burgers”, reageert Kamerlid Knops. „De vraag is of dit onderdeel is van een bredere strategie van onze president strppejse ‘Geld-Duivel Trump’.” Dat er nog feitelijke niet is vaststeld wie verantwoordelijk was voor de  vermeende Gas aanval in Khan Sheikhoun is Knops kennelijk als goed Christen ontgaan,maar goed wat kan men verwachten van louche lieden die zeggen de Bijbel geloven en daar vervolgens nooit naar handelen. Laffe Amerikaanse marineschepen schoten in de nacht van donderdag op vrijdag ruim vijftig kruisraketten( kosten 50 miljoen Dollar, Houzee!)  af op een Syrische luchtmachtbasis. Het is de eerste keer dat de Amerikaanse Elite rechtstreeks Syrische regeringstroepen bestoken tor grote vrienden van de Baardman-Terrotsiten en ‘War Mongul Hillary Clinton’ en ‘Pedo Bill’.

VVD-misdaadgroep: Te rechtvaardigen vergeldingsactie in het belang van de Wapenhandel en de Moordende US en ‘EU- Elite'(Video).
De VVD-Kamerlid Gangster Han ten Broeke noemt het een „begrijpelijke en zeer waarschijnlijk ook te rechtvaardigen” militaire vergeldingsactie van de Amerikaanse Elite. „De centrale vraag nu is alleen of het signaal dat uitgaat wordt gezien als een symbolische aanval, een vergelding of als regime-change voor onze vrienden van de Wapenhandel ”.

Opmerking:Stop deze waanzin van de Oorlog zuchtte Internationale (Video)Elite  met hun Puppets Trump, Rutte, Koenders, Klaver en Buma  en stem straks in maart in Amsterdam  op de Stem van de straat.

Advertenties

9 antwoorden »

  1. De wapenindustrie spint er mega garen bij. FN in Luik levert aan S-Arabie die weer doorlevert aan IS, waarvan ’t Europese HK zich in Schaarbeek bevindt. België niet alleen de draaischijf v/d EU, maar ook van NAVO en IS. Toevallig?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s