Uncategorized

NL ‘Vleeshandelaar-Gangster’ Jan Fasen vast in Spanje.Rutte geschrokken.

(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Vrije marktwerking: Marteling varkens in slachthuis en ‘Arbeiders-Plofkippen’ in Rotterdam(Video). De beruchte Nederlandse ‘Vleeshandelaar-Gangster Jan Fasen’ is deze week in Spanje opgepakt vanwege een nieuw paardenvlees ‘Martel-misdaad’. Volgens de Spaanse autoriteiten is de 67-jarige Nederlander de Godfather van een bende die zieke en gestolen paarden sadistisch liet slachten voor consumptie. Het vlees is in België, Italië, Roemenië, Nederland en Frankrijk in de voedselketen terechtgekomen, aldus de Spaanse krant El Pais. In totaal werden 25 verdachten gearresteerd en daar is Rutte behoorlijk van geschrokken. Rutte:” Waar blijft op die manier de Vrije markering voor onze Nederlandse eerlijke zakenmensen, die allemaal op mij stemmen”.

‘Gangster Jan Fasen’ is in Nederland al eens veroordeeld  een half jaar voorwaardelijke gevangenisstraf( geen dag in de cel dus) omdat hij goedkoop paardenvlees verkocht als duur halal geslacht rundvlees. Is dat Klasse ‘VVD-Justitie’?  Oordeelt u zelf. Zieke Paarden haalde hij uit Argentinië en die werden beestachtig geslacht en het vlees werd verkocht in Frankrijk en Nederland. De criminele winst die hij daar mee maakte werd becijferd op 2,6 miljoen euro en dat waste hij wit op de ‘VVD-Zuidas’ te Amsterdam van VVD ‘Gangster Erik Wiebes’(Video). Zijn ‘Maffia-bedrijf Draap’ (het omgekeerde van paard) werd in 2013 ook in verband gebracht met toenmalige grote Europese paardenvleesschandaal, maar naar goed Hollands ‘VOC-VVD-Justitie’ gebruik werd hij uiteraard niet vervolgd. Mogelijk is hij een grote sponsor van de duistere VVD Verkiezing’s kas(Video). In diverse Europese landen werd destijds paardenvlees gevonden in maaltijden met rundvlees en een waarschuwing voor Poetin en Wilders(Video) op het etiket. De paarden zijn door een Hel gegaan voordat zij op een sadistische wijzen werden geslacht en dat heet Vrije marktwerking van ‘Godfather Rutte’ en zijn PvdA ‘NSB loopjongen Asscher’.De ‘blinde’ corrupte Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit van het ‘PvdA-hoertje’ Martijn van Dam van de VVD-misdaadgroep laat weten in nauw contact te staan met de Spaanse autoriteiten en geen concrete informatie te hebben dat de partij verdacht vlees in Nederland op de markt is gekomen(kuch). „We houden de vinger aan onze eigen corrupte pols en komen in actie als het vermoeden bestaat dat het vlees in Nederland is beland, maar vooralsnog is daar geen sprake van en slaapt u gerust door”, meldt een ‘Beroepsleugenaar-woordvoerder’.

Opmerking: Stop de ‘Bloed-Winst- dieren en mensen mishandeling’ en Stem op de Stem v.d. Straat Partij(Video) aankomende Gemeenteraad verkiezingen Adam.

 

 

 

 

3 antwoorden »

  1. Caligula trouwde met z’n paard. Mss Rutte straks ook.Gordon jaloers op die paardenlul. “And what’s your Queen doing? Oh, she fokt paarden. Pardon? Ja, paarden.” Wijlen ’n minister van Wilhelmina die nauwelijks Engels sprak. Irene Vorrink in Parijs: “Je suis le ministre du milieu.” Fransen dachten: zijn die Hollanders mesjogge? Hebben ze daar ’n ministerie voor de onderwereld? Wel, hadden kennelijk n vooruitziende blik, want ’t MinJus lijkt er idd op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s