Misdaad

Dijsselbloem: Ze hebben mij door dat ik een oorlogsmisdadiger ben.

(van onze Untergang PvdA redactie)

Amsterdam-Noir-EU-parlement volgt Volksnieuws en veegt nu ook de vloer aan met ‘Ubermensch Dijsselbloem'(Video).
’Übermensch Dijsselbloem’ provoceert, beledigt en is arrogant en gedraagt zich misdadig als een Haatzaaiende racist, xenofoob, seksist tegenover het Europees Parlement, Zuid-Europese landen en vrouwen en arbeiders in het algemeen. Maar begrijpt niet waarom mensen daar boos over worden. Is hij zo zwaar geestelijk gestoord? Of doet hij maar net alsof voor zijn misdadige Politieke PvdA-hoertjes carrière, althans wat daar nog van over is sinds  e PvdA door de Kiezers zijn weg gebombardeerd (Video).

Dijsselbloem dreigt Griekenland volledig te Wurgen(Video) voor zijn Führerin Merkel.

 

ECB de “Crime Masters of the Universe”(Video) verdedigd door ‘Gluiperd Dijsselbloem’& ‘fake-News’ van de NOS.
PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’ de Minister van de Financiën voor de Rijken wordt “droevig” van de tijd en energie die hij moet steken in zijn Übermensch ‘drank en vrouwen’-uitspraak ,terwijl hij toch jaren de Griekse ‘Jan met de Pet’ nog erger heeft gewurgd dan de Nazi’s. En nog door wil gaan met het Wurgen van de Griekse(en EU) arbeiders, zieken en bejaarden.De “Haatzaai kwestie is enorm geëscaleerd. Het lijkt wel alsof ik een oorlogsmisdaad heb begaan”, bralt de gewetenloze ‘Elite- Nazi-voorzitter’ van de Eurogroep ECB& Goldman Sachs Misdaadbank in een interview met zijn bejaarden Goedmensen Outlet De Volkskrant. Begin maart maakte Dijsselbloem in een interview met de Frankfurter Algemeine duidelijk dat de noordelijke Europese landen zich solidair hebben getoond met de crisislanden door ze compleet leeg te plunderen en roven. Maar daar staan plichten tegenover, bralde de Eurogroep-voorzitter verder in de Volkskrant . “Ik kan niet al mijn geld aan drank en vrouwen uitgeven en vervolgens bij u om hulp aankloppen. Dat kunnen alleen wij zelf en onze Ratten in pak en onze Taxfree ‘Graai King Willem’, ha,ha,ha,ha.Dat principe geldt op persoonlijk, lokaal, nationaal en ook op Europees vlak voor Jan met de Pet in de EU”, was de ‘Nazi -Haatzaai’ passage die terecht veel ophef veroorzaakte. Zuid-Europese landen reageerden woedend en in het corrupte Europees Parlement werd zijn aftreden geëist, maar feitelijk hoort hij thuis in de cel. ECB de “Crime Masters of the Universe” verdedigd door ‘Gluiperd Dijsselbloem’& ‘Fake-News’ van de NOS.

Big spenders? Wie dan? ‘Graai King Willem&Co’ en de Bankier-Gangsters.
De PvdA ‘Psycho Dijssselbloem’ bralt in zijn bejaarden op één haar na failliete Vod De Volkskrant dat hij het echt vervelend vindt dat hij zo veel mensen heeft beledigd tot op het bot, die hij n.b. ook nog mede voor zijn Fürherin Merkel heeft kaal gelpukt. Hij denkt dat parlementariërs hem in een hoek probeerden te zetten en dat geef wel aan hoe gestoord die Oorlog ‘s misdadiger Dijsslbloem wel niet is. “Alsof ik alle Zuid-Europeanen big spenders zou vinden. Onzin!” Hij verklaart de kritiek als een reactie op acht jaar misdadig crisisbeleid voor de EU-Elite. “Een deel van de eurolanden vindt dat het beleid te zeer op een strenge noordelijke leest is geschoeid en alleen de Ultra-Rijken met hun Bankier-Gangsters ten goede komt.” De PvdA’ Gluiperd Dijsselbloem’ erkent dat hij de terechte kritiek en verontwaardiging misschien nog in de kiem had kunnen smoren door onmiddellijk ‘Nep en Fop excuus’ aan te bieden in zijn bejaarden Vod De Volkskrant. Dat heeft hij geweigerd als een echt Übermensch. “Wat moet ik dan terugnemen: iets dat ik niet gezegd heb? Iets wat ik niet bedoeld heb?” Ach wie neemt dit ich habe es nicht gewusst gebral van Dijsselbloem nou nog serieus, behalve de bejaarden van De Volkskrant die vanzelf de komende jaren een natuurlijke dood sterven en met hun dat PvdA Vod De Volkskrant.

5 antwoorden »

  1. Wilde in de FAZ ff scoren in ’t land van die Moffin en Schaeuble. Z-Europa wil niet wat N-Europa wil en v.v. Dat krijgt de Euro nimmer verbonden en is gedoemd ten onder te gaan. Dat heeft Dijs met Schnapps+Frauen bedoeld, maar die oorwurm trekt nu snel z’n woorden terug.Onder de Alpen wil men z’n eigen tempo en erboven wil men niet eerder z’n nest uitkomen voor de luie Griek, maffiose Italiaan of manana Spanjaard. Opdoeken heel die EU.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s