oorlog's misdaden

Poetin en Iran dreigen ‘Mad Dog Trump’ en zijn ‘Poedel-Johnson’ na raket aanvallen.

(van onze ‘Derde -Mad Dog-Wereld Oorlog’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Derde Wereld oorlog weer een stapje dichterbij(Video). De NATO,Koenders,Rutte en Buma reageerde blij op dat vooruitzicht en vinden het Oké(Video) .
Capo di tutti capi Poetin’ en Iran hebben zondag gewaarschuwd dat ze samen met de sjiitische militie Hezbollah hard terug zullen slaan als de ‘War Mongol Trump’ hun bondgenoot de ‘Massa- Moordenaar Assad’ opnieuw aanvallen. Trump aka “de ‘Verschroeide-aarde man’ van het ‘Bloed-Winst-Groot Kapitaal”(Video) bestookten vrijdag de Syrische luchtmachtbasis al-Shayrat met kruisraketten op grond van fake News en daarna vergezeld(Video) met dr. Goebbels Hysterie News van CNN  CIA Mainstream-Media-Maffia en hun NL Outlet de Staats-NOS .‘Yes, we can’ bralde de ‘VVD Boy Klaver’.De NOS is onderdeel van de NPO die 900 miljoen subsidie per jaar vangt van Rutte&Co, daar waar de Stem van de Straat Amsterdam-Noir 0,00 krijgt(Video):

‘Capo di tutti capi Poetin’ boos om afzegging bezoek ‘Poedel Johnson’.
Ook heeft Rusland heeft zondag uitgehaald naar het Verenigd Koninkrijk van de Taxfree ‘Misdaadgroep Queen Elizabeth’ en haar zoontje Prince Andrew Pedo Duke of York(Video). Het schoot Poetin in het verkeerde keelgat dat de Britse minister, de Poedel van Trump Boris Johnson (Buitenlandse Corrupte Zaken) vanwege de ontwikkelingen in Syrië besloot een gepland bezoek aan Moskou af te zeggen alsof Rusland een ‘Mini Taxfree-Witwas staatjes’ als Luxemburg of Nederland is, berichtte de Staats BBC( the majority of the BBC’s revenue comes from a £145.50-a-year ($235.50) licence required of every TV-watching household), de jaarlijks de Britten voor miljoen afperst. Het schrappen van het ‘Poedel-bezoek’ roept volgens het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken de vraag op of het nog wel zin heeft met de Britse Elite te praten. De ‘Britse-(Pedo)-Elite’ zou geen echte invloed hebben op internationale kwesties omdat het „in de schaduw staat” van strategische partners, waarmee wordt gedoeld op de Moorden US-Elite en hun NATO loopjongens(Video).

Kritiek: Trump’s secretary of state nominee ‘Barbarossa-Rex’ deems Russia a ‘danger’ just like Hitler(Video).
Johnson ligt ook in eigen land onder vuur vanwege het ‘Poedel-besluit’. De buitenlandwoordvoerder van de Schotse Nationale Partij SNP vroeg zich hardop af waarom het bezoek moest worden afgezegd. „ ‘ESSO Crime Boss Rex Tillerson’ gaat woensdag, dus het is niet zo dat we in een Koude Oorlog-situatie zitten waarin we niet met elkaar praten.”Ook andere oppositiepartijen leverden kritiek. De leider van de Liberaal-Democraten noemde de minister „de poedel van Washington.” Ook Labour-prominent John McDonnell vond het een slecht idee om het voeren van kritische gesprekken met Moskou over te laten aan de Amerikaanse’ Moordende- Elite’. „Dat zouden we zelf moeten doen.”

George Clooney CIA agent? Swedish Medical Associations Says White Helmets Murdered Kids for Fake Gas Attack(Video).

De Mad Dog overschrijdt de ’rode lijn’ met de agressie tegen Syrië zonder VN mandaat , lieten Moskou en Teheran weten via een gezamenlijk commandocentrum voor de strijd in Syrië tegen de ‘Baardman-terroristen’( zouden die ook voor de CIA moorden?). Ze stelden dat zelfs de Mag Dog en zijn bazen de ‘US Elite-Gangsters’ „heel goed weet waar we toe in staat zijn.” De waarschuwing stelt ook dat Amerikaanse militairen die in het noorden van Syrië Koerdische milities helpen, daar illegaal zijn en wel eens wat Russische raketten in hun reet kunnen gaan krijgen. De Iraanse president de Godsdienst waanzinnige Rohani heeft zondag zijn ambtgenoot Poetin gebeld. Beiden beklemtoonden dat de Amerikaanse aanval op de Syrische basis onaanvaardbaar en de facto een Oorlog ‘s misdaad is. Ze willen een onafhankelijk onderzoek naar de verspreiding van gifgas op 4 april in het Syrische Khan Sheikhoun. Dat ligt in een regio gedomineerd door een tak van al-Qaeda. Het gif was voor de VS de aanleiding Syrië aan te vallen, maar het gif is waarschijnlijk door de Westerse CIA en MI6 gefinancierde en gecontroleerde ‘Witte- Helmen-Baardman-terroristen’ verspreidt.

Valse Beschuldiging.
De ‘Mad Dog Trump’ en al zijn Westerse loopjongens van de ‘EU-Elite’ Merkel, Hollande (Video) Rutte en de Poedel van Washington Johnson  beschuldigde de Syrische president Assad verantwoordelijk te zijn voor de gifgasaanval zonder enig bewijs te overleggen, waarbij circa 85 mensen zijn gedood. De aanval zou zijn gelanceerd vanaf al-Shayrat. Rusland en Syrië bestrijden dat. De Syrische strijdkrachten zouden nooit chemische wapens inzetten, maar groepen jihadisten die Trump steunt wel als ze de gelegenheid hebben. Zij zouden gif inzetten om een Amerikaanse aanval op Assad uit te lokken, stellen Moskou en Damascus.

After Using Chemical Weapons at Standing Rock for the ING Crime Bank. U.S. Slams Syrian Attack(Video).
Rohani heeft zondag ook met Assad gebeld om zijn steun te betuigen. Het sjiitische Iran steunt het regime van Assad, die niet tot de soennitische meerderheid in Syrië behoort. De belangrijkste gewapende groepen die Assad bestrijden, bestaan uit soennitische extremisten IS, Al Qaida en Al Nusra, die weer gesteund worden door het Moordende middeleeuwse ‘Islam-Rijk Saoedi Arabië’ (en de Moordende(Video) en altijd liegende CIA) en Saoedi Arabië’  wordt ook weer door Trump en de NATO overspoeld met miljarden aan Wapen verkopen.

Opmerking: Zie vanavond  en Donderdag avond 23oo uur voor meer partij nieuws de Stem vande Straat Amsterdam-Noir-SalotTV.

Advertenties

4 antwoorden »

 1. Hoogleraar JAAP de HOOP STRONT.

  https://www.universiteitleiden.nl/medewerkers/jaap-de-hoop-scheffer

  Welke colleges geeft JAAP dan in Leiden ?

  Antwoord:

  1) Internationaal vuistdiepe betrekkingen – 40 studiepunten
  2) Kontlikken en smeerpijperij in het Witte Huis – 30 studiepunten
  3) Diplomatieke corruptie toepassen – 30 studiepunten.

  Examens kunnen mondeling worden afgelegd. Studenten dienen dan wel hun eigen WC-rol mee te nemen. WC-rollen zijn verkrijgbaar bij het Secretariaat Bilderberg bij de Universiteit van Leiden a 5 Euro per pak van 12 stuks.

  Like

 2. Zonder uit zonde ring zijn de “Useful PR Idiots” hoog opgeleid, bij velen heeft de langdurige blootstelling aan het “onder wezen onder wijs” geleidt tot ernstige schade aan de gewetensfunctie. Een groot deel van de hogere opleidingsprogramma”s heeft nou juist tot doel, het uit schakelen van de gewetensfunctie (empathie). Rijbewijs licenties worden bij het minst geringste ingetrokken maar Onderwijs licenties worden zelfs bij het begaan van de grootste misdrijven niet ingetrokken.
  Sterker nog, het is veelal de opmaat naar het hoogleraarschap Jaap de Hoop Scheffer is daar het schoolvoorbeeld van j.g.de.hoop.scheffer@fgga.leidenuniv.nl

  Nayirah False Flag Testimony Golfoorlog State of Art in Public Relations

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s