Elitaire Misdaad

‘Fraude-Directeur Foppen’ Spoorwegmuseum laat dolfijnen verdwijnen in voedselketen.

(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR– VVD Klasse Justitie? Oordeelt u zelf: Directeur ‘Bestuur-Gangster Marten Foppen’ van het Spoorwegmuseum in Utrecht is geschorst, maar hoort thuis in de cel. De laffe en jarenlange blinde raad van toezicht spreekt van een vertrouwensbreuk, maar wil er verder niets over zeggen, omdat de zaak binnenkort voor de rechter komt en hij nu thuis zit met behoud van zijn riante salaris en het tenslotte gaat om één van ons, een Bestuur-Gangster, aldus de Raad van toezicht.

Dolfijnen in de Voedselketen.
De pretparkenwebsite Looopings weet te melden dat Foppen wordt beschuldigd van Fraude, Witwassen, Drugs en Hoeren misbruik tijdens werk en belangenverstrengeling en daar gaat ‘Jan met de Pet’ gelijk voor jaren in voorarrest en daarna de honger bijstand van de PvdA ‘Kapo Klijnsma’ in, maar niet de Ratten in pak in “Banana-Fraude-Nederland “van de VVD Godfather Rutte& Co. Hij heeft naar goed VVD gebruik bakken met geld van het museum misbruikt voor cocaïnefeestjes met Volkse Hoeren en Schandknapen en het ‘Nep en Fop bedrijf’ van zijn vrouw opdrachten hebben toegespeeld. Ook zijn vrouw is uiteraard niet aangehouden.

‘Bestuur-Gangster Foppen’ is sinds 2015 ‘Graai-directeur’ van het leeg geroofde Spoorwegmuseum. Daarvoor werkte hij 25 jaar als Graaier en Naaier straffeloos bij het Dolfinarium in Harderwijk, waarvan zes jaar als ‘Fraude-directeur’.Tijdens zijn tijd bij het Dolfinarium verdwenen  er zelfs dolfijnen op mysterieuze wijzen. Buurtbewoners hebben altijd beweert dat deze Dolfijnen geslacht waren en verwerkt in Tonijn blikjes. Deze Bestuur-Gangster is door ons per direct op het “Elite-Gangster Billboard”(Video) geplaatst.

15 antwoorden »

 1. Wat een zielig stukje tekst heb je weer bij elkaar gegrepen, Steven. Man man man, wat moet jij een onvrede met jezelf hebben om hier je dagelijkse bezigheid van te maken. Je bent een zielenpoot eersteklas!

  Like

 2. daar dit een onderdaan is van koning willempie ,en de koning verantwoordelijk is voor het gedrag van zijn onderdanen moet koning willempie flink aan de bak om er voor te zorgen dat zijn onderdanen zich correct gedragen.

  Like

 3. ‘Directeur Spoorwegmuseum fraudeerde ook bij Dolfinarium’
  De geschorste directeur van het Spoorwegmuseum Marten Foppen heeft mogelijk ook gesjoemeld bij zijn vorige baan als directeur van het Dolfinarium in Harderwijk.

  Like

 4. Overigens het religiespoor van Erdogan een Islamist die het huisje met 999 kamers voor de Mahdi bouwde– geheel off topic maar een hot item– heb ik wel een vraag aan de gelovige Turken en overige moslims.
  De Profeet met een grote P werd op zes jarige leeftijd al spelend met kinderen overvallen om vervolgens het zwart uit zijn ziel te verwijderen,, dat als mooiste beste en slimste mens ooit geboren de vraag oproept waarom Jezus zonder zonden was en is gebleven,, nooit geen zwart in zijn ziel heeft gehad,,de kinderen vluchten geheel overstuur weg en riepen tegen hun ouders,, Mohammed word vermoord,,,.

  Er klopt dus gene ene reet van de islamitische stelling dat Mohammed de schoonste ooit geborene is geweest,, getuige het bijbelse waaruit de Koran.

  Maar de Turken hebben wel gelijk om bij de tijd te blijven geen onderdaan van Rutte te willen zijn,, het merendeels Nederlanders willen dit ook niet al doet gegoochel met cijfers dit zo voorkomen,, Mark weet dit natuurlijk ook, wat hem nog enger maakt dan hij al is.

  Fop Mark.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.