Uncategorized

Twee Onberekenbare Mad Dogs Trump en Kim Jong-un op Ramkoers voor Derde Wereld Oorlog.

(van onze Derde-Mad Dog Trump-Wereld Oorlog redactie)

AMSTERDAM-NOIR- US-Elite ‘Poedel Johnson’ draait door bij ‘G7-Maffia’ en eist Overgave van Poetin(Video).
Wie is een gevaarlijker en onberekenbaarder Mad Dog voor de Wereld? Is het Trump of is het Kim Jong-un? Met wie start de ‘Mad Dog Trump’ de Puppet van de ‘Moordende-US Elite’ als eerste de Derde Wereld Oorlog? Met China, Rusland, Iran of Noord Korea? Het maakt de Dutch ‘Royal-Shell-Olie loopjongens’ van ‘War Mongol Trump’ Rutte en Koenders en Buma niet uit(Video). Zij vinden het allemaal prima wat hun Boss de Mad Dog doet zolang de kassa voor hun ‘gabbers in crime’ de Ratten in pak(Video) maar rinkelt en waarschuwen u wel voor Poetin,Wilders,Holleeder en La Pen.

‘Mad Dog Trump’ gaat voor de tactiek van de Verschroeide Aarde(Video).

Op dit moment stoomt een US-Elite ‘Mad Dog Trump-Oorlog‘s-Vloot’ op naar Noord Korea dat grenst aan China. De kosten bedragen 2 tot 4 miljoen euro per dag en dat geld had ook aan de Homeless people in de US besteed kunnen worden, niet dan? Noord-Korea van de’ Super Mad Dog Kim Jong-un ‘ blijft één van de meest geheimzinnige landen ter wereld en moet voor zijn bewoners een Hel op aarde zijn. Het land, dat geleid wordt door de derde generatie van de waanzinnige, ‘Massa-Moordende Kim-dynastie’, ‘Pyscho Kim Jong-un’, heeft ongeveer 25 miljoen inwoners, waarvan het merendeel gras moet vreten om te overleven. Maar ook in de US moeten 60 miljoen arme sloebers ‘gras’ vreten (foodstamps(Video)) om te overleven. En zitten er 2,5 miljoen mensen in de US gevangenis en dat is verhoudingsgewijs meer dan in Noord Korea. Ten opzichte van het aantal inwoners is het leger van Noord-Korea het grootste van alle landen ter wereld en daarna dat van de US. En Mad Dog Kim Jong-un deinst er niet voor terug indien de Mad Dog Trump net als in Syrië wat raketten( kosten 110 miljoen) op Noord Korea schiet (Video) om heel Seoel en Tokio plat te bombarderen, al dan niet met Gifgas of een Kernbom met tientallen miljoenen doden tot gevolg.

Advertenties

7 antwoorden »

 1. ben voorstander dat voordat een persoon gekozen wordt tot leider van een land, dat hij eerst de nodige psychologische testen moet doorstaan?

  Like

 2. Groot nepnieuws alarm!

  De USA heeft 1500 (niet bestaande kernwapens), Rusland 1500 en China meer dan 3500 (mobiel en ondergronds).
  China heeft een paraat leger van 2 miljoen en de VS nog geen 500.000.
  De luchtmacht van China is groter dan die van de hele NAVO bij elkaar.
  Infowars (gewoon een onderdeel van de Deep State judeo-fascistische New Jew World Order) liegt en de “alternatieve media” (fuck David “MI6 reptiel” Icke) inclusief de reguliere media stinken er weer in!
  China (Rusland, Iran, Syrië en de rest van de wereld) en Noord-Korea zijn twee handen op een (anti-fascistische) buik!

  Dus jij denkt dat ze in Noord-Korea gras vreten Steve?

  Like

 3. LS…

  Als het allemaal waar is zit Trump dieper in de maffia shit dan de meesten zich kunnen voorstellen. Hij zou volkomen gedrogeerd handelen en puur en alleen de orders van Zio Nazi Israël opvolgen. Er zou beeldmateriaal zijn van een moord door Trump op een 12 jarig meisje. De zogenaamde White Helmets, nep good gays zouden gedrogeerde babys hebben gbruikt als gifgasslachtoffertjes. En dit keer komt de shit niet uit het Hilary kamp maar is gewoon beschikbaar. Zijn schoonzoon Kushner zou een Satanist en Mossad agent zijn. Etc. etc. De 3e Wereldoorlog moet komen… Hoe dan ook !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s