Uncategorized

US-Elite ‘Poedel Johnson’ draait door bij ‘G7-Maffia’ en eist Overgave van Poetin.

(van onze Derde-Mad dog Trump-Wereld Oorlog redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Poetin en Iran dreigen ‘Mad Dog Trump’ en zijn ‘Poedel-Johnson’ na raket aanvallen(Video). ‘Poedel Boris Johnson’ van Mad Dog : “’Sancties voor Syriërs en Russen na gifgasaanval van onze Witte Helmen(Video).
Voordat de Moordende Ministers van Buitenlandse Corrupte Zaken bij de ‘G7-Elite-Maffia’  kwamen in Italië  was afgesproken met elkaar en de CNN CIA&BBC MI6 niet te spreken over het feit dat er jaar in jaar zes miljoen kinderen sterven van de honger en dat er 50 miljoen mensen onder de armoedegrens moeten overleven in de EU en zestig miljoen in de US(Video) door hun weerzinwekkende roof en plunder de massa ‘Nazi-praktijken’(Video).

Pikant is dat in het duistere middeleeuwse Britse Rijk van de ‘Misdaadgroep Queen Elisabeth’ met ‘Poedel Johnson’ een miljoen eerlijke mensen honger lijden(Video) en dan een grote mond hebben tegen Poetin. De Moordende ‘G7-Elite-Maffie-Bazen ’overwegen nieuwe sancties tegen Rusland om gifgasaanval Syrië van de Witte Helmen van de CIA& MI6. De laffe G7Maffia bazen hebben totaal geen binding meer met de werkelijkheid en de door hun kaal geplukte mensen op straat(Video). Zij denken nog steeds de Massa in de maling te kunnen nemen door systematisch in hun ‘Mainstream-Media-maffia'(Video) te waarschuwen voor het grote gevaar Poetin,Holleeder, Wilders en La Pen. De uitgebuitte maar nog Wakkere moedige burgers protesteerde massaal tegen de’ G7- Maffia Bazen’, maar dat wordt zo als gewoonlijk amper gemeld in de ‘Mainstream-Media-Maffia’ en niet uitgezonden bij de Staat-NOS.

De G7, de ‘Massa-Moordende-Maffia-club ‘van de eveneens uitgebuite grootste Westerse industrielanden, overweegt nieuwe sancties op te leggen aan Rusland als reactie op de gifgasaanval in Syrië, waarvoor het bewind van de Syrische president Bashar al-Assad verantwoordelijk wordt gesteld, terwijl daarvoor nog spatje bewijs voor is geleverd. Volgens de Britse minister van Buitenlandse Corrupte Zaken de Poedel van ‘ War Mongol ‘Mad Dog Trump’ Boris Johnson en de PvdA ‘Eunuch Koenders'(Video) gaat het om strafmaatregelen tegen hoge Russische militairen.

‘G7-Maffia Bazen’ overwegen nog meer sancties tegen  ‘Capo di tutti capi  Poetin’ om gifgasaanval Syrië van de Witte Helmen.
De sancties zijn bedoeld om Poetin onder druk te zetten afstand te nemen van Assad en zijn invloed op Damascus te gebruiken om een politieke regeling van het ‘Olie en Gas-conflict’ te bereiken, maar hebben averechts effect en kunnen zomaar leiden tot een ‘Derde-Mad Dog Trump- Wereld Oorlog’ .

‘Poedel Johnson’ eist overgave van Poetin.
Poetin staat volgens de US-Elite ‘Poedel Johnson’ voor de keuze het ‘besmette’ Assad-regime te blijven steunen of zich over te geven aan Trump net als de rest van de Derde Wereld en gedwongen ‘samen’ te werken met de ‘Elite-Maffia’ van de Westerse Wereld om een politieke oplossing voor Syrië te vinden die de Ultra-Rijken willen’. Volgens de Amerikaanse minister van Buitenlandse Corrupte Zaken Rex Tillerson aka “Barbarossa-Rex”(Video) is er geen bewijs dat Rusland betrokken was bij de aanval, maar draagt Poetin wel medeverantwoordelijkheid omdat het in 2013 de garantie had gegeven dat Syrië al zijn chemische wapens zou opgeven, wat zij ook hebben gedaan volgens de VN-onderzoek ‘s commissie voor chemische wapens. De ‘ESSO Crime Boss Tillerson’ beloofde tijdens een bezoek aan het Toscaanse bergdorp Sant’Anna di Stazzema, waar de Waffen-SS in 1944 560 mensen afslachtte, dat de ‘US- Elite’ zullen optreden tegen ‘iedereen die misdaden begaat tegen onschuldigen waar ook ter wereld, behalve tegen de ‘Maffia-Bazen van’ G7 en G20’ en hun Godfather ‘Mad Dog Trump’. En voegde hij daaraan toe: ‘Deze plaats zal een inspiratie vormen voor ons allen dat wij toen met Moorden wegkwamen en er nu nog steeds mee wegkomen, Heil Trump ‘.

 

Advertenties

9 antwoorden »

 1. Hallo Steve, wat vind je trouwens van het sluipende proces waarbij meneer de Mol zijn media imperium zit te vergroten? Het doet me toch echt denken aan de wijze waarop Berlusconi te werk ging. Wellicht mogen we meneer de Mol ook zien als toekomstig zakkenvullende en corrupte maffiapremier met duistere Bunga feestjes met minderjarige arme sloeberkinderen.

  Like

 2. Redactie laat u niet misleiden de wereld heeft al drie wereld oorlogen
  gevoerd
  de eerste en de meest fundamentele is de oorlog tegen de fransen
  wat begon als een oorlog van de volk tegen de uitbuiters
  en later de eerst GEO politieke oorlog was op wereld schaal
  niet voor niks is Napoleon tot in de jaren 70 van de vorig eeuw
  de mik punt geweest van spot

  Alle deelnemers in de napoleontische oorlogen.
  ██ De Coalitie en hun koloniën en bondgenoten
  ██ Het Eerste Franse Keizerrijk, zijn protectoraten en koloniën, en de Verenigde Staten
  Hoewel Frankrijk en de VS niet uitgesproken bondgenoten waren, vocht de VS in de gelijktijdige Oorlog van 1812 tegen Groot-Brittannië en kocht het gebied Louisiana van Frankrijk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s