Media -Maffia

Peter R. de Vries naar SBS6 van de Mol,want anders klapt hij uit de ‘Maffia-Bruinsma’ schoot.

(van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Al hetgeen wij hierna publiceren is al jaren bekend bij de AIVD en de Top van de’ VVD-Pedo-Justitie’ en de Top van de corrupte MSM.
Overweegt de Super ‘Politie-informant Peter R. De Vries'(Video)een nieuwe ‘Judas-carrière’ bij ‘SBS6-Riool’ van zijn ‘Maffia Boss John de Mol'(Video)? De Mol kan het niet weigeren, want anders klapt De Vries uit de Klaas Bruinsma misdaadgroep schoot en dat zou het einde betekenen  van  John de Mol. In RTL-Riool-Witwas-Boulevard (25 % eigendom van Katvanger de Mol) liet de Vries zich ‘ontvallen’ dat hij eerder op de dag met zijn ‘Maffiaboss John de Mol’ had gesproken. Waarover dat gesprek ging, lichtte hij echter niet toe, want dat ging namelijk over het ‘Maffia-verbond’ wat zij samen hebben sinds de ‘Bruinsma-Maffiagroep’ De Mol in het verleden na bemiddeling van De Vries heeft gefinancierd om hem van faillissement te redden.

De bejaarde ‘Geilneef Peter R. de Vries(Video)’ reageert in De Telegraaf op de door hem zelf verspreide geruchten over een eventuele terugkeer op het oude SBS-Riool. “Dit ging tijdens de uitzending wel een beetje een eigen leven leiden”, bralt De Vries desgevraagd over gescripte zinspeling van de Valse ‘VVD- Rel -Nicht Peter van der Vorst’ tijdens de ‘RTL-Riool-Boulevard’ uitzending.

 

Peter R de Vries: “Ik ken John al vanaf de tijd dat ik nog voor Klaas Bruinsma werkte als Pr-man en we spreken elkaar regelmatig over allerlei misdadige en smerige plannen om mensen af te branden en ideeën voor het witwassen van ‘gelekte’  politie en Justitie informatie om mensen die ons en de VVD-Justitie niet aan staan de gevangenis in te helpen, zoals Holleeder en Steve Brown, etc. Toevallig hadden we vanmiddag weer zo’n misdadig ‘Judas-gesprek’. Het is nog lang niet zover dat ik nu naar het zwaar verlies lijdende ‘Tokkie-SBS’ ga. Maar als dit tijdens het programma aan de orde komt, kan ik ook niet verzwijgen dat ik weer eens met John heb gesproken.”

Gaat ‘Geilneef Peter R. de Vries’ zijn Katvanger Moordenaar Martin Kok achterna(Video).

De misdadige misdaadverslaggever presenteerde jaren lang een corrupte ‘Justitie-misdaadprogramma’. Eerst voor RTL, maar die gooide hem er uit omdat zij vonden dat De Vries een te nauwe band had met bepaalde Onderwereld zoals de Klaas Bruinsma-groep, Holleeder en Cor van Hout(Video) en daarna voor het bejaarden ‘SBS6-Tokkie-Riool’. In 2012 stopte hij daarmee, om zichzelf meer rust te geven, bralde laffe De Vries. Maar de werkelijke reden was dat hij steeds meer met de dood bedreigd werd en veroordeeld door de Rechter en wat schoppen onder zijn corrupte reet.

 

 

 “Peter R. de Vries klappen geven kost 400 euro”.

Gisteren werd bekend dat John de Mol als Katvanger van grote duistere Maffia Financiers volledig eigenaar van SBS wordt, waar hij al een belang van 33 procent in had en in die zin begint hij behoorlijk te lijken op een Nederlandse ‘Maffioso Berlusconi’.

15 antwoorden »

  1. Homo Johnny Kraaijkamp Jr hoopt in de toekomst weer meer op sbs televisie te zijn. “Ik deed veel theater, maar eerlijk: ik zou niets liever willen dan meer op tv komen want dat betaald meer met minder doen.

  2. Peter R. de Vries reageert aan De Telegraaf op de geruchten over een eventuele terugkeer op het oude nest. “Dit ging tijdens de uitzending wel een beetje een eigen leven leiden”, zegt De Vries desgevraagd over de zinspeling van pedofiel Peter van der Vorst tijdens de uitzending. “Ik ken John al vele jaren als homos en we spreken elkaar regelmatig bij homoparkings over allerlei plannen en ideeën. Toevallig hadden we vanmiddag weer zo’n gesprek. Het is nog lang niet zover dat ik nu naar SBS ga. Maar als dit tijdens het programma aan de orde komt, kan ik ook niet verzwijgen dat ik John heb gesproken over presenteren van rat van fortuin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s