Maatschappij.

Inburgeren niet nodig voor huis binnen 3 maanden en 10.000 euro inrichtingskosten.

(van onze VVD en PvdA Bestuur gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- 5000 ‘NL-huurders’ op straat gezet door Rutte & Co en vervangen door Vluchtelingen(Video).
Partij van de Straat eist zelfde rechten voor Nederlanders(Video) als de ‘Oliedollar-Vluchtelingen’. Ongeveer acht op de tien inburgeraars die in 2013 en 2014 had moeten beginnen met het leren van de Nederlandse taal, is er niet in geslaagd om binnen drie jaar examen te doen, maar hebben allemaal inmiddels een huis en 10.000,- euro inrichten ‘s kosten gekregen en gratis hagelwitte nieuwe tanden.

Bussemaker ‘s ‘VVD-Maffia-Leenstelsel’(Video) zorgt voor minder studenten uit Lager Klasse.

Come to NL van Rutte”: Corporate Crime betaalt geen belasting en Vluchtelingen gratis huis, tanden& vakantie(Video).
Vooral asielmigranten krijgen massaal uitstel van de Dienst Uitvoering Onderwijs van de PvdA ‘Hysterica Bussemaker’ die toeziet op de inburgering. Terwijl Nederlandse Studenten die van ellende(wachttijd 5 tot 17 jaar voor een huis) ‘nog bij hun ouders of grootouders moeten inwonen en vanwege werkloosheid of een honger salarisje hun lening aan DUO niet kunnen terug betalen massaal voor de Rechter gesleept worden door het’ VVD-Deurwaarders Tuig’(Video).

100.000 NL studenten kunnen studieschuld niet terugbetalen. (Bron radar)
Bijna 100.000 oud-studenten kunnen hun studieschuld niet volledig terugbetalen. Hun inkomen is te laag om aan de maandelijkse verplichting te voldoen en worden mededeloos belaagt met ‘Deur-waaders- Tuig’. Dat blijkt uit cijfers die Trouw en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir heeft opgevraagd bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO).

Ontheffing voor Vluchtelingen-‘studenten’ , maar niet voor NL studenten.

Van de ruim 4600 mensen uit de jaargang 2013 kreeg 84 procent een ontheffing om langer te mogen studeren. Redenen daarvoor kunnen verschillend zijn. Analfabeten krijgen twee jaar extra om eerst te leren lezen en schrijven, anderen begonnen later omdat er nog niet meteen een huurwoning voor ze gevonden was(kuch). Ook wegens ziekte of andere bijzondere omstandigheden wordt uitstel verleend. Allemaal redenen die niet gelden voor de Nederlandse Studenten en dat is wel te begrijpen omdat die voor het merendeel uit de laagste klasse en lagere middenklasse komen en die worden door de VVD Labbenkakken genoemd. In 2014 begonnen ruim 7600 ‘Oliedollar- Vluchtelingen’ aan het inburgeren vanuit hun riant ingerichte huizen, van deze groep kreeg driekwart uitstel, ook omdat een aantal op vakantie was naar hun land van herkomst.

Nep en fop boetes uitgedeeld
Wie zonder goed excuus te laat begint met inburgeren, kan rekenen op een boete. Die blijkt al veel vaker te zijn opgelegd dan tot nu toe bekend: meer dan 1500 maal.In meer dan de helft van de gevallen zijn het mensen die via gezinshereniging naar Nederland komen, die bestraft werden. De boete kan oplopen tot 1250 euro, maar die worden dan betaald voor de Bijstand of Vlucngelingen werk. En dat vinden de Gevestigde  Orde partijen het gek dat Wilders inmiddels de tweede partij in Nederland is geworden en de PvdA-hoertjes  een van de kleinste en de VVD-misdaadgroep Van Rutte 10 zetels heeft verloren.

24 antwoorden »

 1. De NL’er heeft op 15/3 voor continuering van dit beleid gestemd;leef ermee in ieder geval tot 2021. De lui uit de Maghreb staan in de stijgbeugels;zijn nog ’n graadje erger. Naar Eritrea,waar ze zogenaamd vandaan zijn gevlucht, gaan ze nu terug met vakantie. Een uitkering is er ’n Godsvermogen. Op tv daar wordt uitgelegd hoe je ’t handigst de overtocht kunt maken. De gelukzoekers wordt ’t hier zo naar de zin gemaakt dat ze nooit meer terug willen. Gaat er als ’n lopend vuurtje. Sociale vangnetten kennen ze daar niet: ’t is of je koffer of je lijkkist. Dus wordt ’t ’t 1ste.

 2. laat die amerikanen die asielzoekers maar opvangen, hun hebben die ellende zelf veroorzaakt sinds 9/11, met hun zogenaamde war on terror.

 3. De burgers moeten eens van de regering een degelijk kostenplaatje van deze luxe afdwingen? Tenslotte we betalen niet voor niks belasting ? Zeker net als bij die Bulgaarse budgettering, verdwijnt er zomaar 300 miljoen in een zucht? Aftreden kennen ze niet meer gewoon doorlazeren?

 4. Russische Journaal maakt gehakt van Witte Helmen Fake Dokters
  Het Russische Journaal, 1tv.ru, heeft zojuist in hun prime-time bulletin van 21.00 uur gehakt gemaakt van de Witte Helmen en hun in scene gezette reddingsoperatie na de zogenaamde gasaanval. De Witte Helmen worden gesteund door Bert Koenders en de Nederlandse overheid, samen met andere NATO- en EU-landen, zoals het immer meelopende Duitsland en Denemarken. De organisatie is opgezet door een oud medewerker van de Britse inlichtingendienst.

  Fake van de Koenders brigade

  De scepsis van de Russische tv is als volgt samen te vatten:

  1. Het was de verontwaardiging van Ivanka Trump over deze video die de aanleiding was voor de Amerikaanse raketaanval, maar de video geeft allesbehalve eensluidend bewijs over wat er gebeurd is, ook omdat er geen internationale experts aanwezig waren.

  2. Waarom, als het om gifgas zou gaan, dragen velen geen beschermende kleding?

  3. De Professor, Marchello Ferrada de Noli die voorzitter is van de Zweedse artsenorganisatie voor Mensenrechten, stelt dat je met blote handen een Sarinslachtoffer niet kunt beetgrijpen want het spul gaat door je huid heen. Ferrada, in tegenstelling tot de martelartsen van Koenders, is niet de eerste de beste, want hij heeft onder andere gedoceerd aan Harvard.

  4. De Witte Helmen nepdokter zegt dat het niet naar Chlorine ruikt. De Zweedse echte dokter stelt dat Sarin onruikbaar is.

  5. “U vraagt mij of het fake is of niet, ik stel u een andere vraag, waarom negeren Westerse journalisten heldere feiten, waarom nemen westerse regeringen beslissingen op basis van fake-video’s?”

  6. Tegenstrijdigheden in de video’s van de Witte Helmen komen we niet voor het eerst tegen. Maart 2015 komt CNN ook met een video. Op Idlib zou de Syrische luchtmacht een bom gegooid hebben. Baby’s worden op hun oma gelegd.

  7. Dan komt de scene met de mishandeling van de baby met de naald door de nep-dokters van Bert Koenders. De baby ziet er niet uit als bevangen door chemicaliën maar door narcotica, en uit de spuit verdwijnt geen mililiter vloeistof. Fake dus. Mishandeling van de bovenste plank. Of de dokters weten niet wat ze aan het doen zijn, of het is geen operatie om levens te redden maar in scene zettingen.

  8. Dan spreekt de Zweedse echte dokter weer: De Witte Helmen zijn opgericht om een bepaald beeld van Assad neer te zetten met behulp van foto- en videomateriaal: Complete propaganda. De tegenstrijdigheden komen ook in April van dit jaar weer naar voren.

  9. De Russische arts Victor Shilov geeft zijn commentaar. Hij is hoofd van de faculteit van Toxicologie en extreme geneeskunde aan de Universiteit van Metshnikov. Als de patienten slachtoffer zijn van een luchtbombardement, waarom heeft dan niemand scherfverwondingen?

  10. De volgende commentator valt het op dat er geen vrouwen tussen de slachtoffers zitten. Alleen mannen en kinderen.

  11. Eerder brachten de gruweldokters van Koenders al fake video’s van het meisje met de kap over het hoofd: bleek in Egypte opgenomen te zijn. En het andere meisje verscheen drie keer in drie verschillende filmpjes. Welke politieke partij gaat Koenders met deze onthullingen confronteren?

  Meer onthutsende info over Koenders’ Witte Helmen

  Onze gewaardeerde medeblogger Dawg verschafte het volgende onthutsende kijkje achter de schermen van de Witte Helmen. Wij gaan rustig wachten op de politieke partij die de doorgedraaide Koenders hierover aan de tand gaat voelen.

  One of the west’s biggest ‘initiatives’ designed to help undermine and delegitimize the Syrian government, has been the creation of a pseudo ‘NGO’ called the White Helmets.

  Volgens de officiele cijfers ontvingen de Helmets in de periode 2014-2016 $ 123 miljoen, waarvan 47 miljoen werd betaald door het US State Department (via USAID) en het Britse Foreign Office. De EU droeg vorig jaar 4,5 miljoen bij en Nederland deed daar 4,5 miljoen belastinggeld bij. Bovendien:

  “Much of the White Helmets incoming finances are funneled through a Netherland registrated NGO vehicle called Mayday Rescue. (Nisschien kan de Staatsomroep Twan Huys ook eens laten afreizen naar Syrie om Assad te vragen hoe dankbaar ons landje is voor onze neokoloniale bijdrage) Additional funding rounds from EU member states including The Netherlands, Germany, Denmark, Luxenburg, Ireland Spain and others may also concealed behind the generic heading of “Emergency Health AND Relief Support To The Population Affected By The Crisis in Syria” with money distributed through tehe Directorate General for European Civil Protection And Humanitarian Aid Operations.”

  Kortom, dikke kans dat er naast de officiele geldstromen nog de nodige slushfunds zijn waarlangs de White Helmets nog (veel) meer belastinggeld krijgen toegeschoven.

  http://21stcenturywire.com/2017/03/13/secret-1bn-uk-war-chest-used-to-fund-the-white-helmets-and-other-initiatives/

  Een door de Nederlandse belastingbetaler gefinancierde gruweldokter is bezig een gedrogeerd kind te mishandelen met een naald met, aan het opgaande vel te zien, ravel eraan, zonder vloeistof in te spuiten. Pure mishandeling derhalve, mede mogelijk gemaakt door Bert Koenders en de Nederlandse burger. Op het Hollandse staatsnieuws is voor kritiek op de gruweldokters van Koenders de omerta van kracht.

 5. Hier 1 voorbeeld.een goede maat van mij is nu al 3 MAANDEN bezig(incl.aanvraag postadres) om een daklozen uitkering aan te vragen.Ik heb hem erop gewezen(dankzij info van steve met dat interview met die dame Esther)dat hij een voorschot mag hebben na geen beslissing is genomen na 1 maand maar nee hoor eerst een grove grote muil.Hij moest u zeggen tegen een jongere vrouw.Hij 45 jaar zij geloof ik een jaartje of 32 maar ok.Ik bellen en zeggen wat voor recht men heeft.Nee de aanvraag is pas 10 april gedaan.Ik zei nee hij heeft 15 februari bij U een uitkering aangevraagd.Nee niet waar zei men daar bij de gemeente Vlaardingen.Ik zei weer hij heeft recht op een voorschot dat ingaat per 15 februari.Nee 10 april.Ik zei nee hij heeft recht op een voorschot hij heeft al bijna 2 maanden geen geld.Nee 10 april zegt men.Nou dat soort gesprekken zijn het dus.En nou moet hij 4 weken WACHTEN omdat hij nu pas een postadres moest aanvragen.Weet iemand misschien hoe ik deze wereld gozer kan helpen.Het is te gek voor woorden.En je ziet het mensen ook zo een nsb ambtenaaaaartje staat gewoon keihard te liegen.En het maakt ze geen reet uit.Ook al zeg je ik ga naar de ombudsman.Moet je doen joh word dan lachend geantwoord.Dan denk ik als je mij tegen komt op straat probeer dan nog een keer te lachen ipv veilig achter je psycho buro achter gesloten deuren wel een grote stoere bek te geven.

  • @tedsdam: Heeft hij zijn eerste aanvragen schriftelijk gedaan via internet? Je moet alles schriftelijk doen, want het klopt wat je zegt dat zij alles wat ze mondeling zeggen gewoon daarna weer ontkennen en liegen alsof het gedrukt staat. Als ze ten onrechte je aanvraag ( en voorschot)weigeren moet je gelijk een bezwaarschrift indienen en een kort geding aanvragen bij de Rechtbank sector bestuursrecht. Er zijn daar wel goede advocaten voor. Googel maar naar advocaten met die specialiteit.

   Zie: https://youtu.be/oCWA5m3seHI

   • Hoi steve sorry dat ik nu pas reageer.volgens mij is hij gewoon naar de balie geweest en heeft zich aangemeld.ik zie hem vanavond en ik zal direct alles vragen.ik schrijf morgen wat hij heeft gedaan en hoe hij zich aangemeld heeft.wel bedankt voor je aandacht steve waardeer ik zeer.

   • Hij gaat dinsdag naar de balie en hij heeft een bevestiging dat hij 15 februari een aanvraag voor een dakloze heeft aan gevraagd.

 6. De jeugd heeft de toekomst zeggen ze? maar met deze overheid natuurlijk niet, die hebben heel weinig op met kinderen! Behalve natuurlijk als het om hun eigen nagedrocht gaat………..

 7. het is te zot voor woorden,weet uit eigen ervaring dat het waar is …dit is zo onbegrijpelijk… een asielzoeker …heeft een 55 inch tv ..dat is eentje van 138 cm ..een dubbel deurijskast met ijsblok machine ,een groot leren hoekbankstel… kijk niet dat ik het mensen zou misgunnen hoor,maar als je uit een getto komt.moet je niet dit soort dingen krijgen want dat is super de lux ,vind je het gek dat die mensen nooit meer terug willen naar een stenen hut die 10000 aan elkaar gezet zijn met op de grond slapen…. het is te veel van het goede ….ze krijgen een huis en 10 000 euro om die in te vullen… de huren worden betaald door de gemeentes en krijgen leefgeld….snap het niet ..terwijl er honderden in ons land niet te vreten hebben, komen deze mensen om in grote luxe …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s