President Donald Trump

‘Mad Dog Trump’ is de grootste Puppet ooit van de Moordende ‘US-Elite’.

(van onze ‘Derde-Mad Dog Trump-Wereld Oorlog’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Hitler grote Voorbeeld van ‘Mad Dog Trump’ en zijn ‘Dollar-Nazi-medewerkers’ (Video).
Alle beloftes die Trump aan de macht hebben geholpen blijken nu al stuk voor stuk keiharde leugens. De ‘Mad Dog Trump’ is nog een grotere Puppet dan de ‘War-Mongol Hillary Clinton’ en ‘Pedo Bill’. Trump: “NAVO niet verouderd en Poetin deugt niet en laat de armen en de aarde maar verschroeien”. Aanvankelijk werd Trump door de EU en US Elite neergezet als een Mad Dog, maar nu is hij weer hun Grote Westerse Leider Führer.

De Amerikaanse president ‘Puppet Trump’ heeft het woensdag in duidelijke, onderdanige bewoordingen opgenomen voor de NAVO en de Wapenhandel  en is daarmee terug in het ‘Elite-Maffia’ gareel. Hij wil met de andere ‘EU-Schurken-landen ‘ samenwerken om het corrupte dood en verderf  NATO bondgenootschap te versterken. Trump bralde dat tijdens een gezamenlijke dr. Goebbels persconferentie met oorlogsmisdadiger, de secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg. Tijdens zijn Leugen ‘Tokkie-verkiezingscampagne’ betwijfelde Trump of de NAVO wel toekomst had. Hij noemde de organisatie bij herhaling verouderd en dus achterhaald. Woensdag bleek hij daar inmiddels ook opeens anders over te denken net als al zijn andere Verkiezing’s beloftes. De NAVO is niet in onbruik geraakt, maar een „bolwerk voor vrede en veiligheid, Heil Trump”. Wel wees Trump de partners  zijn gabbers in -(oorlog)- crime er opnieuw op dat ze hun financiële verplichtingen moeten nakomen aan de US Wapenhandel. Volgens de NATO psychopaat Stoltenberg gaat het daarmee de goede kant op.

Trump is grooste Puppet ooit van de ‘Moordende-Elite’.
De ‘Mad Dog Trump’ bralde ook dat de Moordende ‘VS-Elite’ bereid zijn de crisis rond Noord-Korea aan te pakken zonder China als dat nodig mocht zijn ook een Derde Wereld oorlog te veroorzaken(Video). Hij ontmoette de Chinese president Xi Jinping vorige week en sprak hem dinsdagavond opnieuw telefonisch. „President Xi wil het juiste doen denkt de Mad Dog die volgens de extreem intelligente en sluwe president Xi Jinping nog dommer is als het achtereind van een varken. We hadden een prima band, ik denk dat er chemie was tussen ons( Weet hij veel. Hij heeft geen enkel benul van de Chinese beschaving en Filosofen). Ik denk ook dat hij ons wil helpen met Noord-Korea en nu ga ik even wat vrouwen in hun kruis grijpen in het Witte Huis.”

Advertenties

14 antwoorden »

 1. Melania had 150 miljoen v/d Daily Mail gevorderd wegens publicatie vorig jaar dat zij ’n peperdure escort lady zou zijn geweest en Donald 1 van haar klanten. Zaak schijnt geschikt te zijn voor 3 miljoen met rectificatie. Een Sloveen zou in ’t bezit zijn van naaktfoto’s uit Melania’s jeugd, maar die gast is wsl met die 3 miljoen kalt gestellt. Zo lost Mad Dog dat op. Best handig!

  Like

 2. Waarom heeft die Kat zo’n hekel aan Jesse Klaver en wat voor gekke boeken zit ie nou weer te lezen? 😉
  Ja toedeledokie: hij zweert met 2 vingers. In het bruine boek zitten 2 Heren God verstopt: de Leeuw (Satan, duivel, slang, draak) en de Os (die vader van Julius Ceasar of Jezus C). “Heiligt de oorlog en gezegend zijn de rijken / zalig zijn de armen, onderdrukten en de vreedzamen.”

  Like

  • Klagen ? Dat hele Binnenhof zou wel eens met de grond gelijk kunnen worden gemaakt. Niets kan mij meer verbazen.
   Achterbaks gajes dat zich Kabinet en volksvertegenwoordiging noemt.

   In de nacht van de moord op Pim Fortuyn was het bijna zover. Veel politici waren doodsbang en huilden van angst en sloten zich op in de zijkamertjes. Men dacht dat ze gelyncht werden door een woedende menigte in Den Haag, net zoals in 1672.
   Ad Melkert moest onderduiken en het land uitvluchten.

   Like

   • Ik denk dat de geplande geldverslindende verbouwing van het Binnenhof hiermee te maken heeft. Men probeert het gebouw om te bouwen tot een vesting en het bestand te maken tegen woedende menigtes van Jan met de Pet en andere gewone belastingbetalers. Ondergrondse gangen en vluchtroutes worden ontworpen.
    Dit alles is inmiddels bekend. Er komt ook een atoomvrije ondergrondse bunker in het Binnenhof, speciaal ontworpen voor Rutte, Pechtold en Gordon.

    Like

 3. Was je geen puppet of ben je geen puppet dan wordt wel een puppet van je gemaakt Balkenende en Rutte zijn opvolgende sprekende voorbeelden van een lange reeks volks gekozen (stem gemanipuleerd om het woordje stemfraude niet te gebruiken) oranje puppets of staats geworden puppetdienaren te worden waar Pechtholt,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.

  Dan zijn er nog vele hypotheek uitkering als aandeelhouders puppets,,.

  Verloren zaak, de jeugd zal hun toekomst moeten bombarderen om hun kinderen niet in een wurgpakleven te storten.

  Staken in September,, wie komt op dit Idee? als er nu massaal tijdens de onderhandelingen keihard aangegeven kan worden wat de volkse wensen zijn en alles platgooien op het moment er iets gewonnen kan worden na verloren verkiezingen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s