Uncategorized

Rechter: Geen oordeel over term spoedig en Verkrachten Nee-stem referendum door Rutte&Co.

(van onze PvdA, GroenLinks, D66 en VVD Bestuur Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Referendumwet stelt dat na de uitslag de regering spoedig een besluit moet nemen. Spoedig? Dat is dus in het mooie land van Rutte 8 maanden opzettelijk treuzelen en de Rechter ziet daar niks onrechtmatig in.De Rechter is nu even ‘dom’ en weet niet dat artikel 6:2 BW Redelijkheid en Billijkheid op alle artikel en wetten toeziet en dat de rechter altijd moet uitgaan van wat de gemiddelde Nederlander zou verstaan onder bijv. zo spoedig mogelijk. Het is niet aan de Rechter om te oordelen over de vraag of de ‘VVD Godfather Rutte’  ‘treuzelt’(= 8 maanden) met de beslissing over wat te doen met de Nee-stem van het ‘Maffia-Oekraïne-referendum’, aldus de corrupte Rechter. De politieke partij Forum voor Democratie en (de politieke Partij de Stem van de Straat )vindt terecht van wel en had daarom een rechtszaak aangespannen.

Rutte beledigt(Video) Omtzigt&Parlement tijdens debat ‘Maffia-Oekraine’ Referendum.

‘VVD Gangster Rutte’ krijgt ‘Gas-Wind’ van voren van zijn Groningse slachtoffers bij Jinek& Pauw(Video).
De corrupte rechtbank in Den Haag oordeelde woensdag dat er geen oordeel gegeven mag worden, omdat de corrupte politiek aan zet is waaraan de meerderheid in dit geval de ‘Wil van het Volk’ heeft verkracht met een Kul A-4 tje van Rutte waar niks anders in stond dan wat al in het Associatie verdrag met de ‘Maffiaboss Porosjenko ‘ staat. De Critical Legal Studies Movement heeft dergelijk crimineel gedrag van Rechters al in de jaren ’80 beschreven:”De Gerechtelijke macht is er om de status quo van de Heersende Klasse te handhaven”. Ing Steve Brown legt dat uit in Café Weltsschmerz:

Thierry Baudet, sinds de verkiezingen tot groot verdriet van de Ratten in pak(Video) in de Tweede Kamer is de referendum-aanjager en is teleurgesteld in de uitspraak en overweegt hoger beroep. „Deze uitspraak gaat in tegen de letter én geest van de Referendumwet, de Rule of Law en de democratie ”, aldus Baudet. Volgens de wet moet de regering „zo spoedig mogelijk” handelen na de uitslag en niet pas na 8 maanden.

‘Populist Klaver’ van GroenLinks steunt Maffia-Oekraïne-Landverrader Rutte (Video).

Premier ‘Pinoccio Rutte'(Video) liet eind vorig jaar, dus acht maanden na het ‘Maffia-referendum’, weten dat het “Lieg en Bedrieg Kabinet” onder ‘Kul-voorwaarden’ toch instemt met het misdadige Verdrag dat de ‘Maffiaboss Porosjenko’ steunt. Tegenstanders zien in het sluip akkoord onder meer terecht een opening voor de ‘Maffia-Elite’ van Oekraïne om bij de ‘EU-Elite-Maffia’ te komen en dat het crimineel en extreem corrupte Moordende regiem van ‘Maffiaboss Porosjenko’ steunt. Rutte en zijn Boy ‘Yes, we can Klaver brallen dat de ‘Elite-Maffia-overeenkomst’ daarin helemaal niet voorziet en alleen gaat over vormen van vooral economische ‘Pluk de arme kaal’ en Mishandel de dieren voor ‘Bloed-Winst’ waar de ‘Vlees-Gangster Jan Fasen’(Video) een klein kind bij is samenwerking.„Omdat de laffe en corrupte Rechter vindt dat hem geen oordeel toekomt over deze vraag, laat de rechtbank in het midden welke invulling van het begrip ’zo spoedig mogelijk’ de juiste is”, staat in het vonnis.

Wilders: Tweede Kamer is een nepparlement met ‘Twee Petten’(Video).

Ook ingrijpen in een lopend misdadig wetgevingsproces is niet aan de rechter in “Banana-Fraude-Nederland” van de Elite: „Alleen de corrupte regering en de voor het merendeel corrupte Tweede en de extreem corrupte ‘Eerste-Tweede Peten-Kamer’ gezamenlijk mogen oordelen over de vraag of procedurevoorschriften zijn geschonden en zo ja, wat de gevolgen daarvan zijn.” De ‘Mocro Spion Arib’ van de weg gebombardeerde PvdA(Video) noemt dat trots na dat zij voor haar slaafse diensten aan Rutte mocht blijven als Tweede Kamer Voorzitter ‘het vertrouwen in de democratie herstellen’.Op 6 april vorig jaar werd een raadgevend referendum gehouden voor de Show over de zogeheten ‘Elite-Maffia-associatieovereenkomst’ met de ‘Maffiaboss Porosjenko’. Met een opkomst van 32 procent werd de kiesdrempel gehaald. 61 procent stemde Nee en die werden na 8 maanden door Rutte van achter verkracht met als wc-papiertje een ‘Kul- A4-tje’.

Stem van de Straat ook in de Politiek. Stem Tegen Stem SvdS(Video)

 

5 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s