SvdS partij

De stad moet terug naar de Amsterdammer.

(Door Mystery man)

AMSTERDAM-NOIR-Amsterdamse elite duwt op alle manieren de echte Amsterdammer de stad uit,
dit gaan we stoppen!
Te beginnen is het afgelopen dat de Amsterdamse
volksfeesten de stad worden uitgejaagd.
Bijvoorbeeld ,de elite heeft bezit genomen van onze grachten en onze Amstel, kosten nog moeite worden gespaard
voor de klassieke concerten op het water.
Maar bijvoorbeeld het Jordaan festival moest verhuizen naar hoe bestaat het een busstation. Jordaan festival gaat terug waar het thuis hoort De Jordaan!

Onze elite gaan terug naar het Bosplan waar ze al decennia’s hun leuke dingetjes
doen,zoals dressuur en ruiterspring wedstrijden,hockey, roeien,cricket en het
voor een ieder toegankelijke polo spel.
Daarom blijven de klassieke concerten op het water, maar in het vervolg zal dat
alleen nog mogelijk zijn op het water van de Bosbaan!

Stem van de Straat gaat subsidie eisen voor Jordaan festival en het afschaffen van de Subsidie voor de ‘Grachten Gordel Elite- Maffia’.

16 antwoorden »

  • en vastgeketend in de 1ste Kamer op de stoel van Loek Hermans, die al frauderend ’t veld moest ruimen.In Almere zijn ze blij dat men v/h beest verlost is en is er ’n laan naar haar genoemd: de Zeekoelaan. Wel toepasselijk in de vm Zuiderzee.

 1. Interessante analyse: het bewijs dat er wel degelijk een staatsgreep is gepleegd op 09/11, in het volgende scenario, met 3 partijen:

  1. De patsies: Bin Laden en Al Qaida zijn de zondebokken.
  2. De Bush-regering die deze attack met vliegtuigen opzette, om later een oorlog in Afghanistan en het Midden-Oosten te kunnen beginnen.
  3. De diepere coupplegers, die direct nadat de Twin-towers door vliegtuigen geraakt waren, zich bekend maakten aan de Bush-regering, door hun militaire codes te kraken en te laten zien dat ze over de Tesla-technologie beschikken om 2 Twin Towers op afstand tot stof te doen verpulveren. De Bush-regering had niet verwacht en ook niet gepland dat de Twin-towers zouden instorten. Dat zou overkill zijn en ook niet in het belang van de Amerikaanse infrastructuur en industrie.

  Wie is groep 3 ? Zij hebben Donald Trump naar voren geschoven…….

  • Boeiende theorie. Tarpley heeft zich misschien nooit verdiept in de vraag of kernwapens eigenlijk wel bestaan. Tesla-technologie die kan verpulveren geloof ik ook niet zo in. Medvedev wist ook van tevoren dat de aanslag ging komen en belde een dag eerder op 10-11 nog om Bush te waarschuwen (bestaat filmpje van).
   Echte illuminati satanisten (zionisten dekt de lading niet) denken dat godsdienst een vette “grap” is. Gebruiken zowel jodendom, christendom en islam als wapen.
   De meeste “samenzweringsdeskundigen” (ook Tarpley) geloven niet in buitenaardsen en hebben de waarschuwingen van “hen” gemist in 2000 en 2001: Chilbolton Face Crop Circle

   • Dat is idd het geval. Dat Poetin/Medvedev (en andere landen) de regering Bush waarschuwde, was omdat Poetin’s spionagedienst gewoon onderdelen binnen groep 2 kon bespioneren. Niks nieuws voor groep 2 dus eigenlijk.

    Tesla-technologie van Nikola Tesla wel te verstaan, is wel degelijk bestaand en er zijn patenten. Veel toepassingen van Tesla worden gebruikt in de electronica en HAARP.

    Ik geloof ook niet in aliens, ik weet wel van mind-control, genetische manipulatie en demonen.

    Groep 3 is een harde kern binnen de USA-regering en de EU, met kennis van supergeheime Nazi-technologie, machtiger dan de NAVO en de CIA.

    Joseph P. Farrell denkt dat groep 3 een Zwarte Magische of Satanische Orde is agenten binnen de geheime diensten, multinationals en banken wereldwijd, die al heel oud is en die heel oude catastrofes heeft overleefd. Ik denk dat Farrell dicht bij de waarheid zit.

   • Desinformatiekul volgens mij. Nogmaals: kernwapens bestaan niet!
    In de Conspiracy gemeenschap zitten nogal wat desinformatieagenten en David Icke valt daar bij mij ook onder. Zoek bij youtube eens op:
    Chilbolton Face Crop Circle
    Starchild Skull
    Er bestaan minimaal 3 bewezen soorten buitenaardsen: Kleine Grijzen (4 schedels van gevonden inmiddels en dat zijn de graancirkelmakers), Reuzen met punthoofden (duizenden schedels en skeletten van gevonden) en een tussenvorm van mensen, grijzen en reuzen met punthoofden.
    Nogmaals: keihard te bewijzen en megalitische bouwwerken zoals de piramides zijn niet door gewone mensen gemaakt.

   • Nu ben ik wel heel benieuwd:

    Overigens, ik ben wel met je eens dat er veel disinfo-agenten zijn.

    1) Waarom zouden kernwapens niet kunnen bestaan ? Bron ?
    2) De schedels waar jij op doelt, zijn waarschijnlijk resultaat van genetische manipulatie.
    3) Pyramiden zijn ook gevonden op Mars, wie ze gemaakt heeft weet ik niet,
    Maar dat is nog geen bewijs voor aliens. Ze kunnen ook gemaakt zijn door mensen uit vroeger tijden die over een high technology beschikten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s