Uncategorized

PvdA’ EU Huil Komediant Timmermans’ boos voor Super Elite-Gangster Soros &Prinses Mabel.

(van onze Internationale ‘EU Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wandelen met Zieke Plasterk op Grondwetdag op kosten van’ Super- Elite-gangster Soros’(Video).
Van de extreem anti Communist op het fascistisch af zijnde ‘Elite-Gangster Soros’ is bekend dat hij middels een soort van ‘soft- revoluties’ door het hersenspoelen van studenten(of omkopen) op zijn dr. Goebbels Instituten democratisch gekozen regeringen om ver gooit, die niet passen in zijn ‘fascistische–Kapitalistische-Slaven’ Maatschappij beeld. Deze keer zien wij niet de PvdA ‘EU- Zakkenvuller Timmermans’ zijn beproefde huilact opvoeren en gaat hij zowaar in de aanval voor zijn boss de ‘Super Elite-Gangster Soros’ en zijn ’Royal-Hoertje Prinses Mabel’. Soros wordt daar bij gesteund door de Nederlandse bejaarde Gevestigde Orde Pers, Trouw, NRC en uiteraard de Staats-Nos die allemaal schande spreken dat die ‘Weldoener der mensheid’ Soros met zijn dr. Goebbels Universiteit Hongerij terecht wordt uitgegooid.

De corrupte Europese Commissie dreigt met juridische stappen tegen Hongarije vanwege recente maatregelen die opkomen voor de echte Europese waarde en mensenrechten. 

‘PvdA Huilkomediant Timmermans’ en Prinses Mabel hoereren zich voor ‘Elite-Gangster Soros’.
Vicevoorzitter  ‘PvdA-Zakkenenvuller Timmermans’ bralde woensdag dat er eind deze maand een besluit wordt genomen over de juridische stappen. Het dagelijks corrupte bestuur van de EU besprak woensdag de Hongaarse hogeronderwijswet, het asielbeleid, een wetsvoorstel over de financiering van maatschappelijke organisaties en een anti-EU-vragenlijst die de nationalistische regering van premier Victor Orbán onlangs verspreidde. PvdA Huilkomediant Timmermans’ en Prinses Mabel hoereren zich voor ‘Elite-Gangster Soros’.

In de enge ‘EU Maffia-Elite kring’ wordt betwijfeld of deze maatregelen wel verenigbaar zijn met hun misdadige waarden waar de EU op is gebaseerd, bralt de gewetenloze ‘Nep en Fop huilebalk Timmermans’. “We moeten nog veel ‘leugen-analyses’ afronden, we moeten absoluut zeker van onze zaak zijn als we een lidstaat aanpakken voor Soros.” Hongarije is volgens hem in tegenstelling tot Polen wel bereid een dialoog over de rechtstaat te voeren.

‘ Hitlerjugend Universiteit’ van Gangster Soros.

De laatste tijd heeft Hongarije verschillende besluiten genomen die ophef veroorzaakten bij de ‘EU-Maffia-Elite’ en hun ‘ECB Bankier-gangsters'(Video). Zo werd onlangs een wet getekend waardoor de beruchte dr. Goebbels Central European University, opgezet door ‘Super- Elite Gangster George Soros’ samen met de CIA, waarschijnlijk moet sluiten. Soros, een overlevende van de ‘Holocaust-Pret-Centums(Video)‘ volgens Spicer (oud student van Soros)en inmiddels 86, gebruikt zijn ‘Bloed-miljarden’ en corrupte types als Timmermans en Prinses Mabel om democratieën omver te gooien in voormalig communistische landen en Zuid-Amerika en de rest van de wereld te hersenspoelen.Daarnaast sloot Orbán in oktober vorig jaar nog de krant Nepszabadsag, na de publicatie van een aantal verhalen over corruptie in de top van de politiek en in de Misdaadbankensector. De officiële lezing is dat de krant verlies draaide en daarom moest sluiten, maar journalisten van de krant noemden het een coup.

13 antwoorden »

 1. Die streek die Draghi, met zijn drastische renteverlaging, levert heeft op den duur wel zodanige consequenties, dat het wonen voor de middeninkomens, naast dat van de gebudgetteerde armeninkomens, zwaar zijn tol gaan eisen?
  DE elite kopen deze op, om de lage rente te compenseren, die nu geboden wordt?
  Wordt eens tijd daar eens stevig naar te kijken?

  • Het is nog veel erger. Het is schuld creëeren voor de gewone burger en gratis geld voor de grote bedrijven, zonder er iets voor te hoeven doen.
   Het is een grote roofoverval op klaarlichte dag vanuit Wallstreet en Frankfurt.
   Voor Zuid-Europese landen is het nog veel erger.

   • Holleeder gijzelt Heineken voor 35 miljoen gulden en gaat de bak in.

    Draghi en Dijsselbloem gijzelen Griekenland, Spanje, Italië en Portugal voor 5000 miljard Euro en krijgen een medaille.

 2. Orban neemt als enige de Mandarijnen in Brussel op de korrel en laat geen vluchteling uit ’t Zuid-Oosten toe. Gemakshalve vergeet hij 1956 toen Hongaren massaal naar ’t vrije Westen vluchtten of verder terug, toen hun voorvaderen, de Hunnen, vanuit de Aziatische steppen tegen de grenzen v/h Romeinse Rijk aan beukten.Een kort geheugen kan heel handig zijn!

 3. De Amsterdamse VVD-fractie wil dat geld van bedelaars wordt afgepakt.
  Met dat opmerkelijke voorstel komt raadslid Marianne Poot. Ze wil het voorbeeld van Antwerpen volgen, waar een dergelijke aanpak reeds is ingevoerd.
  Volgens Poot zijn het vooral Roemeense en Bulgaarse bedelaarsbendes die hun hand ophouden. „Ze zijn echter vaak onderdeel van een criminele organisatie net als de vvd en veroorzaken overlast”, aldus Poot
  De gelden worden toegevoegd aan de vvd kas stelt Poot voor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s