President Donald Trump

Mother of All Bombs kost 16 miljoen van ‘Mad Dog Trump’.

(van onze ‘Derde-Mad Dog Trump-Wereld Oorlog’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Mad Dog Trump’ is de grootste Puppet ooit van de Moordende ‘US-Elite’(Video).
In de US moeten 60 miljoen arme sloebers zonder toekomst overleven op de Foodstamp(Video). En voor hun geen ‘Mother of all Bomb-Dollars’ van de ‘Mad dog Trump’.Zij kunnen wat Trump en zijn ‘Pyscho’s- medewerkers’(Video) betreft gewoon dood neer vallen.De Mad Dog denkt dat hij stoer doet door de Mother of All Bombs (MOAB) in de woestijn van Afghanistan te gooien. Deze bom was nog nooit eerder gebruikt, omdat hij gewoon te duur en nutteloos is ( niet effectief) en alleen maar de Wapenhandel spekt. Nadat de Bom was gegooid ging er bij de ‘Geld-Vampier’ aan de Top van de Wapenhandel gejuich op. De oude CDA-Rat en ‘NATO- Trol Scheffer‘ kon ook zijn geluk niet op en eiste  dat de NATO nu gelijk een stuk of 1000 van die bommen koopt.

One child dies every 10 minutes in Yemen(Video) zal Trump en Haley een zorg zijn.

Volgens onbetrouwbare bronnen van de ‘Afghaanse-Heroïne&CIA- Regering’ zijn er 37 ‘IS-Strijders’ en twee burgers omgekomen door de Bom van zestien miljoen. Dat is dus globaal 500 duizend dollar per stuk. Had Trump niet beter iedere IS of Taliban strijder 10 of 50 duizend dollar kunnen bieden als zij stoppen met vechten? Dat is goedkoper en effectiever, niet dan? Rutte heeft direct na dat de Bom was gegooid Trump gebeld namens de regering Wapenhandel om hem te feliciteren. Maar de Mad Dog nam zijn telefoontje niet aan omdat hij denkt dat Rutte Gay is en dat is tegen de principes van de Gods dienstwaanzinnige ‘Bom-Republikeinen’.The corrupt United States Defense Department likes to show off. After proving it can move with the quick strike capability of a cobra as it did when it launched 59 tomahawk missiles at a Syrian airfield( kosten 109 miljoen Dollar), the  criminal Pentagon on Thursday decided to up the ante by showing its muscle. They dropped the largest non-nuclear bomb against ISIS in the Nangarhar Province in Afghanistan. The GBU-43B known as the Massive Ordnance Air Blast (MOAB) or the Mother of All Bombs, is a 20,000-pound monster. It took $314 million to develop and has a unit cost of $16 million.

De  Afghaanse Straat reporters van Amsterdam-Noir waren niet blij met de Bom en uitte schietend hun ongenoegen:

13 antwoorden »

 1. Bekende buikspreekpop uit Christelijk-hypocriete kring, inclusief EO-jongerenkapsel.

  Liet zich door Tony Blair en George W. Bush d.m.v. fop-berichten en cartoons overtuigen dat Nederland aan een oorlog in het Midden-Oosten moest meedoen.

  Bezocht samen met Jaap de HOOP Stront, de US-Defensiestaf en Dick Cheney in het Witte Huis.

  Bracht Nederland in een economische crisis erger dan in 1930-er jaren.

  Kreeg na zijn premierschap en CDA-verkiezingsnederlaag een leuk graaibaantje.

  • Jan Peter Bakellende van de ‘Wormen en Maden’ zit het bestuur van ING. Hij behoort in de Strafgevangenis van het Strafhof. Hij is het hulpjes van de Oorlogophitsers en lid van het 3-Boevenclubje Bush, Blair en Bakellende, die oorlog in Irak zijn begonnen met als resultaat een miljoen doden en nog meer vluchtelingen. KWA met zijn bruid, dochter van zijn criminele schoonvader met de foute genen zijn het schoongemaakte gezicht op aarde. Vrede op aarde. Ieder zondag naar de kerk. Peter Opzicht laat zijn masker vallen.

 2. man man wat een baantje heeft trump zeg wat staat ie weer voor lul. Terwijl nato japie in zn broek piest van plezier en een grote wc rol gevuld met buskruit met een mooi kleurtje verf als beste en grootste heeft verkocht aan trump vraagt rusland zich echt weer eens terecht af wat voor idioot het is. Als poetin boe roept schijt nato japie ook nog eens zn broek vol. Net als alle andere ministers van buza ben bot en lafbek timmerfrans. deze kunnen beter hun mond houden, ze zijn niet eens zindelijk.

 3. Mss ’n volgend x op NL: is volgens Interpol ’t grootste productie- en doorvoerland van drugs in Europa. In de grote steden komen de weed walmen je tegemoet. Waarom de Yanks in Afghanistan doorgaan, is ’n raadsel. NL is ’n narco staat bij uitstek. Zullen daar wel achter de bodemschatten aanzitten. In NL is ’t aardgas op.

 4. Erg veel geld voor het maken van dit nep filmpje:

  De camera sprong spontaan in de negatief stand 😉
  Volgens mij is Steve een betere fotoshopper dan de maker van dit.

   • Er staat colorized Rianne,ken je taal.Maar goed dat het nepppp nieuws kan zijn hou ik niet voor onmogelijk,aan de andere kant zijn er wel degelijk idioten en duivelse mensen op Aarde.
    Onderschat je vijand NOOIT!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s